Blok 6 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No zimówki robią zaje biste. Mam trekkingi do chodzenia po górach, których używam na codzień do chodzenia zimą - niestety nie są zbyt dobrze ocieplane (chociaż na nasze temperatury to i tak starcza spokojnie), ale są za to wygodne i niesamowicie lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Quiksilver. Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy. Lubię też klasyczne buty Reeboka. Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zawsze się zastanawiałem, czemu Quiksilver a nie Quicksilver? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 bo adidas a nie adidos Cytuj Odnośnik do komentarza
zwierzakX360 1 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wrangler,Levi's,Lacoste, Ecco Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Quiksilver. Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy. Lubię też klasyczne buty Reeboka. Quiksilver to trzodowa marka dla wszystkich pseudo lans surferów, których starzy (pipi)ą na hel żeby popływali sobie na desce z latawcem bo mają ich już dość w domu. Połowa ich designów nie różni się niczym od wietnamskich ubrań z targowiska. Marka pokroju DC, w której zapierdala teraz pół polski uważającej się za "modnych luzaków na czasie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Pain101 3 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Podbijam DC i Quiksilver ssie pałe a ceny mają z kosmosu. Vans for life! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 najśmieszniejsze są "buty-chleb" od DC Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 QS dla pseudo surferów! Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) najśmieszniejsze są "buty-chleb" od DC DC COURT aka tytusy Edytowane 11 Września 2009 przez superment Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :* A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p Edytowane 13 Września 2009 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :* A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p QS ma po prostu ciuchy które zachaczają o bazarową trzodę a do tego są drogie jak komputery w vobisie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ale t-shirt`y mają fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 superment - kiedy ostatnio byłeś w Quiksilverze? (ew. na bazarze ) Rozumiem, że przez bazarową trzodę rozumiesz te odważniejsze, kolorowe designy? Jasne, są w Quiksilverze ciuchy, których sam bym nie włożył (wiąże się to ze sporą różnorodnością), ale przynajmniej ZAWSZE znajdzie się tam coś naprawdę ciekawego i oryginalnego, w przeciwieństwie do większości sklepów, które przynajmniej w kategorii męskiej odzieży wałkują ciągle to samo. Jakościowo też nigdy nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń. Po latach użytkowania wszystkie moje ciuchy z QS wyglądają naprawdę jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale. Buty to Nike lub jakies fajne Adasie Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Baczek PL 19 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nike , Reebok , Adidas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nike , Reebok , Adidas Święta Trójca każdego dresa :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 lumpex, h&m, zara, cubus, lumpex Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Nike , Reebok , Adidas Święta Trójca każdego dresa :tongue: Dresy nie lubią Reebok`a uwierz BTW. Moje ulubione: - Jordan Brand; - Nike; - Adidas; - Hugo Boss; - D&G; - Scotch & Soda - najbardziej z całej 4you Group; Powiem jedynie, że lubię wszystko co stylowe (fajnym ciuchem z lumpa też nie pogardzę). Styl D&G czy HB odpowiada mi najbardziej a, że sytuacja finansowa pozwala mi na takie "drobiazgi" to czemu nie ? Edytowane 14 Maja 2010 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej . A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej . A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom. <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Może nie tyle marka, co sklep, który sprzedaje rzeczy różnych marek, co nie zmienia faktu że większość ciuchów stamtąd jest ok, czyli Peek & Cloppenburg Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) marzenia: comme des garcons dior apc burberry ralph lauren przyziemne: szmateXXX h&m zara .... emerica/vans/etc Edytowane 20 Maja 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) emerica,volcom,vans,quicksilver,billabong,antihero(koszulki),criminal damage,etnies,converse,dc,fallen,element Staram sie tam ubierac ale zdarza sie ze wskoczy mi jakis smog albo fishbone Edytowane 22 Maja 2010 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi