Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Tak banny , ja wiem.......

Wyye(pipi)any fit to ma Dejwit Bekam. Patison wygląda jakby szedł na koncert Kata i ma czapkę z Tesco po 3.99zł

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie "wyje.bany fit", tylko "wyje.bane w fity" <ok>

Opublikowano

raczej ma wyyebane w fity xD

jak Ty pie.rdo.lisz...

Opublikowano
  • Autor

czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku? :)

Opublikowano

Aaaa, że w tym sensie, sie znaczy.

Oczywiście banny, wystarczy spojrzeć na na pierwsze lepsze foto w google, żeby zobaczyć, że facet nie przywiązuje wagi do wyglądu. Ale pewnie w pudelku napisali inaczej

Opublikowano

czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku? :)

dalej pierd0lish..

Opublikowano
  • Autor

temat na temat tego aktora to jakies nieporozumienie, znacyz sie, kazdy co innego pisze :P

Opublikowano
Pattison dostał nagrode za najlepiej ubranego anglika xD

To świadczy tylko zle o anglikach. Nie dość, że mają brzydkie kobiety to jeszcze nie potrafią sie ubierać.

Poza Bekhamem

Opublikowano

Na ogół Becks ubiera się za(pipi)iście, ale czasami wyskoczy z takim czymś, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. A co do Pattinsona to wygląda jak przeciętny angol na ulicy, więc może dlatego go wybrali :ninja:

Opublikowano
  • Autor

to zobaczcie jak pattison ubieral sie w garniaki - glownie pod tym wzgledem patrza :PP

chodiz o foty z tego nyumeru,

robert-pattinson-gq-magazine-april-2009-03-550x788.jpg

ale trezty nie chce mi sie znaleźć..

ale i tak BECKS >>> Robert

Opublikowano

Zwróć uwagę, że na taką sesję do chociażby GQ , zylion stylistów ubiera go w najlepsze garniaki od Zegny itp. Więc to nie świadczy za bardzo o nim i jego guście.

Opublikowano
  • Autor

no tez racja

w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD

chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi :dance::sweat::sweat::sweat:

Opublikowano

Był styl na żyda, drwala, menela, co dalej?

Opublikowano

no tez racja

w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD

chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi :dance::sweat::sweat::sweat:

Tak, jego fryzura na żel, lakier i piankę, układana zapewne kilka razy dziennie po pare godzin świadczy, że facet nie dba o swoj wygląd.

Opublikowano
  • Autor

hmm, wlosy ukladane na to co powiedziales inaczej wygladaja - wiem, bo probowalem hahahah xDDD

Opublikowano

Posiada ktos opis opcji spodni ?

Wiem co to np regular fit albo boot cut, ale relaxed fit itp ?

Jakby ktos mial wyjasnienie wszystkich pojec bylbym wdzieczny..

Opublikowano

i widzisz? znowu pierredolish...