Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 79,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

nie widziałam nigdzie konkretnie takiej, ale patent siatkowego dekoltu jest ostatnio dość popularny

tu masz w miarę podobne:
klik
klik  
klik 
ewentualnie może to być body w takim stylu :

2013-07-02-http%3A-www.shoptiques.com-pr 

plus rozkloszowana spódnica z grubszego materiału

Opublikowano

Zajebiste te sukienki są  :wub:

Opublikowano

Do twarzy by Ci w niej było w sumie, ale bez okularów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli tak, to koniecznie wrzuć fit

Opublikowano

no znalazła mi assassine, tyle mi wystarczyło.

potencjalna bliska koleżanka mi powiedziała, że jak jej znajdę sklep z tymi sukienkami to jeszcze dzisiaj się ze mną umówi, Nikki mi pomogła, wysłałem i się umówiłem. Jedziemy razem na wakacje.

Opublikowano

jak na razie jest okej. Przy takim tempie ślub w październiku a chrzciny w listopadzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

D12MgIi.jpg

Opublikowano

Ale bym spał.

Opublikowano

Sorry, ale Wy wszyscy guwno wiecie o modzie. Do garnituru powinno się nosić Jordany.

1535480_741573002574132_7906102140085899

Opublikowano

Ale bym spał.

Ja tez. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, gdzie prawdziwi dżentelmeni kupują garnitury? Chcę sobie kupić dobry garnitur i po raz pierwszy w życiu jestem skłonny wydać na niego więcej niż TYSIĄC złotych. Pomożecie?

Opublikowano

Jak masz tysiaka z hakiem w kieszeni, to nie masz czego szukać u krawca. Obczaj Vistulę, Próchnika, inne sieciówki z powiedzmy, że wyższej półki. Coś na pewno znajdziesz. Poproś o poradę Waldemara, na pewno pomoże. 

Opublikowano

W każdej z powyższych sieci Ci doradzą i pomogą dobrać coś na Twoją sylwetkę.

Opublikowano

moda8.jpg

Co wy na takie ciuszki? Jak dla mnie bomba, brakuje mi trochę masy i taki ubiór wydaje się być idealny dla takiego suchara jak ja.

Opublikowano

Ja teraz testuje Vistulę i narazie chwałę te ich slimfity. Fajna obsługa, kanapa i dużo luster z tylu sklepu w ramach przymierzalni, wszystko Ci przynoszą a fajne modele masz od 1200, za 1700 masz juz w tej wyższej serii.

Jeśli tam nie znajdziesz rozmiarówki (długość członków do masy ciała) to wtedy Prochnik - tam maja garniaki na dziwne osoby jak np ja.

Nie polecam w tym przedziale rządnych Bossów czy innych Armanich, bo za tą kasę tu jest tylko marka. Obecnie mam 3 garnitury Vistuli i 2 Próchnika i w moje gusta szczególnie trafiła kolekcja Vistuli, bo mają bardzo fajne, jaśniejsze materiały (wrzucałem moje wybory w Nabyłem...)