Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawe filmiki

Featured Replies

Opublikowano

No technika poszła do przodu, całe szczęście. Swoją drogą, to musi być straszne chu.jowe uczucie tak je.bnąć dzwona autem.

• Odpowiedzi 665
  • Wyświetleń 133,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z głupoty wzieliśmy udział w silesia wrak race. Nękały nas problemy techniczne, w sobote popękały przewody hamulcowe i musieliśmy startować na hamulcach tylko z przodu. Ale udało sie. Przejechaliśmy na maxa co sie dało z fiesty wyciągnąć. Świetna zabawa. Polecam jak ktoś ma odrobinę chęci.

https://m.youtube.com/watch?v=rQSvn0r7azE&feature=share

Na kolejną edycje zbudujemy lepszą fure.

Opublikowano

Wczoraj oglądałem. Policja powinna to przeglądać, wyłapywać tablice i zabierać prawka.

Opublikowano

Szanuję tych wyprzedzaczy, że przy próbie zabójstwa / samobójstwa w większości nawet mają czas pomyśleć o włączeniu kierunkowskazu :lapka:

Opublikowano

Ten idiota z 3:30. Przecież to powinno siedzieć w pace.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takim ludziom powinni odbierać prawa jazdy od ręki.

Ostatnio coś czytałem, że babka jechała land roverem i nie zauważyła jak potrąciła drugą babkę na pasach, ta wpadła pod samochód i była ciągnięta z 50 metrów pod samochodem, dopiero ktoś z zewnątrz zatrzymał samochód. Baba za kierownicą w ogóle nie poczuła, że ma człowieka pod kołami, wysiadła i mówi, że nie zauważyła. Przecież bym ją zaje,bał na miejscu. Oczywiście w Polsce to było. Ciśnienie mi skacze jak widze takie sytuacje. Prawo jazdy powinno być od ręki zabierane bez odwołania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe Polskie Drogi i na samym początku i końcu dwa wypadki, do których nie doszłoby gdyby te auta miały podstawową elektronikę.

Miałem kiedyś szkolenie na płycie poślizgowej i byłem miło zaskoczony, jak wiele daje ABS w moim Punto. W praktyce jeszcze nie skorzystałem, ale dobrze, że jest.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

co te Peugeoty to ja nie wiem...

pytanie:

jak samochód A jedzie prosto na skrzyżowaniu, B skręca w lewo, dochodzi do wymuszenia i kolizji. Czy jeśli A jechał ponad 50km/h to "nie ponosi odpowiedzialności"? W sensie jakby ktos jechał 70-80km/h i ten skręcający by nie zauważył, to i tak wina skręcającego B?

Albo jeśli na pomarańczowym A by się "wyebał" z dużą prędkością "bo zdażę"?

Opublikowano

Wypadków byłoby mniej jakby kierowcy nie byli idiotami, potrafili trochę przewidywać sytuacje na drodze, nie patrzeć tylko na znaki/światła tylko brać pod uwagę, że w drugim samochodzie siedzi człowiek, który na pewno jest debilem. Ja jak oglądam te polskie drogi to się wku,rwiam bo co najmniej połowy wypadków można uniknąć, gdyby ludzie mieli trochę oleju w głowie.