September 9, 200817 yr jak zrobić osiągniecie Eat the Heat Try accelerating and braking at the same time. wciskam gaz i hamulec w samochodzie na raz ale osiągniecie nie wyskakuje co robie nie tak??
September 27, 200817 yr Takie pytanko odnośnie achievementa "Tattooed Millionaire" - kasy mam dużo ponad 1 mln $ a jakoś go nie dostałem... Ktoś wie może, o co chodzi? <_<
September 27, 200817 yr Nie przejmuj się, to glitch. Mnie wskoczył dopiero po kilkiu dniach gry, kiedy miałem już ponad 50mln. Spróbuj zapisać stan gry i zaraz potem go wgrać. Możesz też spróbować dołączyć do gry on-line. Podobno często też wskakuje po ukończeniu gry.
September 27, 200817 yr W sumie logiczne A to chociażby dlatego, że "aczik" za 50 przedmiotów zniszczonych granatem wyskoczył mi nie wiedzieć czemu po zniszczeniu budynku za pomocą altylerii, a za porwanie 10 pojazdów w momencie spuszczenia skrzynki z helikoptera na przeciwnika - dziwny jest strasznie ten stystem przyznawania GS w tej grze
September 27, 200817 yr ja dostałem acziwy za to że Sasori to dobry miś i miał z wszystkimi frakcjami friendship na maxa - płynę łódką a tu "kaczing" , wjeżdżam w jakiś dom czołgiem a tu kolejne "kaczing" nie mówię już nic o lewitujących brwiach i zaminowanych autach - nie wiem na jakiej zasadzie ta gra przeszła QA, chyba popili ostro
September 28, 200817 yr nie mówię już nic o lewitujących brwiach i zaminowanych autach - nie wiem na jakiej zasadzie ta gra przeszła QA, chyba popili ostro lol, zaminowany samochód był najlepszy Gra za cholerę nie chciała pozwolić Bawolastemu na zwycięstwo, notorycznie wysadzając jego auto w powietrze na 10m przed metą. Za którymś razem oddałem mu po eksplozji swoje auto i acziki mamy obaj. Teraz mam inny kwas, zwerifikowałem 55/55 HVT, aczika brak
October 3, 200817 yr Na achiva, trzeba uzbierać 1 bilion dolarów, czyli 1000 milionów dolarów? Fuck, przeciesz, to jest chore, grę mam zaliczoną prawie na 100 %, a mam jakieś 200 milionów. Edit: Ta 1000 milionów $, daruje se calaka z tej gry. Edited October 3, 200817 yr by Slupek88
October 13, 200817 yr Ej a po zakończeniu gry ile macie kasy ?? Ile razy trzeba przejsc ta lipną gre żeby mieć ten (pipi) $1 Billion ? Ta gra wku.rvia :wkurzony:
October 14, 200817 yr Author podobno sa jeszcze wałki z czerwonymi skrzyniami kolega znalazł juz ponad sto (okolo 115 - chyba sie respawnują hehehe) a jak znajduje kolejną to pokazuje ze znalazł "79"
October 14, 200817 yr Na achiva, trzeba uzbierać 1 bilion dolarów, czyli 1000 milionów dolarów? Fuck, przeciesz, to jest chore, grę mam zaliczoną prawie na 100 %, a mam jakieś 200 milionów. Edit: Ta 1000 milionów $, daruje se calaka z tej gry. A mi zaliczylo jak mialem 150 mln baksow. Jakis cud czy co . Brakuje mi 3 osiagniec - 20 nalotow w co-op, 200 zniszczonych obiektow jako co-op shooter no i weryfikacja ( zlapani zywcem ) HVT. Pozdrawiam
October 19, 200817 yr Potrzebny mi ktoś do kilku achievów z co-opa: Play co-op with a friend. Use 20 airstrikes in co-op. Come in first during a co-op race.
October 20, 200817 yr Author Potrzebny mi ktoś do kilku achievów z co-opa: Play co-op with a friend. Use 20 airstrikes in co-op. Come in first during a co-op race. wyslij mi zaproszenie do friedslisty porobimy te archivy razem
October 29, 200817 yr abyc dostac aczivy za high value targets trzeba grac w gre 2 razy? Zlapac a potem zabic? Czy wystarczy ze wszystkich zlapie to dostanie acziva "...And Justice For All"
November 24, 200817 yr abyc dostac aczivy za high value targets trzeba grac w gre 2 razy? Zlapac a potem zabic? Czy wystarczy ze wszystkich zlapie to dostanie acziva "...And Justice For All" Jeśli ZŁAPIESZ żywych to wpadną oba. Prócz tych zaznaczonych na mapie masz też chyba 5ciu w trakcie misji fabularnych. Ich też trzeba złapać. Najlepiej wyłączyć auto-save i w razie niepowodzenia (śmierci) load. pomoze mi ktos z osiagnieciami do tej gry. MaCkO PL Wysłałem ci invite'a. Kiedy masz czas? Dziś wieczorkiem?
January 4, 200917 yr Szukam osoby do coop. Brakuje mi mi kilku achievementów. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na PM.
January 29, 200917 yr Mercenaries 2 Praktycznie wszystkie achievementy online mi brakują, nie liczę dwóch, tych najłatwiejszych (jak ktoś grał, to wie o co chodzi). GT: Dark AlexX GG: 8570848 Ja się piszę. Dziś? I pytanie. Wyszedł ten dodatek (nieskończoność wszystkiego i takie tam) i mam kilka pytań: 1. Wybiera się go osobno? Tzn. tylko online? 2. Czy dodatek ten blokuje achivy online? Np jest achiv za naloty, włączamy nieskończoność nalotów (jest taka opcja?) i nawalamy. Wpadnie achiv czy nie? 3. O jakie konkretnie naloty chodzi? Tylko airstrike'a? Chodzi o 20 różnorodnych (różnych) czy 20 odpalonych sztuk (np tego samego)? 4. Podczas gry miałem buga. Nie wpadł mi achiv za bycie na maksa pokojowo z jedną z frakcji. Naprawili to? Podobno wystarczy się dołączyć do kogoś kto aktualnie jest z nimi także pokojowo nastawiony i wpada achiv dołączającej się osobie. Prawda?
January 29, 200917 yr Kroolik, nie ma problemu, co do pytań to nie mam pojęcia, dzisiaj zagramy to sprawdzimy.
January 29, 200917 yr 3. O jakie konkretnie naloty chodzi? Tylko airstrike'a? Chodzi o 20 różnorodnych (różnych) czy 20 odpalonych sztuk (np tego samego)? Po prostu starczy byle gzie odpalić 20 razy ten sam air strike jak się z kimś gra i wpada. Ja potrzebuję kogoś kto da mi postrzelać z "siedzenia w bryce" w co-opie jeśli mnie pamięć nie myli.