ash77 3 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 jak zrobić osiągniecie Eat the Heat Try accelerating and braking at the same time. wciskam gaz i hamulec w samochodzie na raz ale osiągniecie nie wyskakuje co robie nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 mi to zaliczyło od razu, może za krótko trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Takie pytanko odnośnie achievementa "Tattooed Millionaire" - kasy mam dużo ponad 1 mln $ a jakoś go nie dostałem... Ktoś wie może, o co chodzi? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nie przejmuj się, to glitch. Mnie wskoczył dopiero po kilkiu dniach gry, kiedy miałem już ponad 50mln. Spróbuj zapisać stan gry i zaraz potem go wgrać. Możesz też spróbować dołączyć do gry on-line. Podobno często też wskakuje po ukończeniu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 W sumie logiczne A to chociażby dlatego, że "aczik" za 50 przedmiotów zniszczonych granatem wyskoczył mi nie wiedzieć czemu po zniszczeniu budynku za pomocą altylerii, a za porwanie 10 pojazdów w momencie spuszczenia skrzynki z helikoptera na przeciwnika - dziwny jest strasznie ten stystem przyznawania GS w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ja dostałem acziwy za to że Sasori to dobry miś i miał z wszystkimi frakcjami friendship na maxa - płynę łódką a tu "kaczing" , wjeżdżam w jakiś dom czołgiem a tu kolejne "kaczing" nie mówię już nic o lewitujących brwiach i zaminowanych autach - nie wiem na jakiej zasadzie ta gra przeszła QA, chyba popili ostro Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 nie mówię już nic o lewitujących brwiach i zaminowanych autach - nie wiem na jakiej zasadzie ta gra przeszła QA, chyba popili ostro lol, zaminowany samochód był najlepszy Gra za cholerę nie chciała pozwolić Bawolastemu na zwycięstwo, notorycznie wysadzając jego auto w powietrze na 10m przed metą. Za którymś razem oddałem mu po eksplozji swoje auto i acziki mamy obaj. Teraz mam inny kwas, zwerifikowałem 55/55 HVT, aczika brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Na achiva, trzeba uzbierać 1 bilion dolarów, czyli 1000 milionów dolarów? Fuck, przeciesz, to jest chore, grę mam zaliczoną prawie na 100 %, a mam jakieś 200 milionów. Edit: Ta 1000 milionów $, daruje se calaka z tej gry. Edytowane 3 Października 2008 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Nie histeryzuj, przecież to jakaś godzina napieprzania Winching Challenge. Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ej a po zakończeniu gry ile macie kasy ?? Ile razy trzeba przejsc ta lipną gre żeby mieć ten (pipi) $1 Billion ? Ta gra wku.rvia :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Wystarczy godzina Winching Challenge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Mi się jeszcze nie odblokował achievement za 1 mln, a mam z ponad 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 podobno sa jeszcze wałki z czerwonymi skrzyniami kolega znalazł juz ponad sto (okolo 115 - chyba sie respawnują hehehe) a jak znajduje kolejną to pokazuje ze znalazł "79" Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ta gra to w ogóle jeden wielki bug achivmentowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na achiva, trzeba uzbierać 1 bilion dolarów, czyli 1000 milionów dolarów? Fuck, przeciesz, to jest chore, grę mam zaliczoną prawie na 100 %, a mam jakieś 200 milionów. Edit: Ta 1000 milionów $, daruje se calaka z tej gry. A mi zaliczylo jak mialem 150 mln baksow. Jakis cud czy co . Brakuje mi 3 osiagniec - 20 nalotow w co-op, 200 zniszczonych obiektow jako co-op shooter no i weryfikacja ( zlapani zywcem ) HVT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Potrzebny mi ktoś do kilku achievów z co-opa: Play co-op with a friend. Use 20 airstrikes in co-op. Come in first during a co-op race. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Potrzebny mi ktoś do kilku achievów z co-opa: Play co-op with a friend. Use 20 airstrikes in co-op. Come in first during a co-op race. wyslij mi zaproszenie do friedslisty porobimy te archivy razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 abyc dostac aczivy za high value targets trzeba grac w gre 2 razy? Zlapac a potem zabic? Czy wystarczy ze wszystkich zlapie to dostanie acziva "...And Justice For All" Cytuj Odnośnik do komentarza
deb 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 pomoze mi ktos z osiagnieciami do tej gry. MaCkO PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 abyc dostac aczivy za high value targets trzeba grac w gre 2 razy? Zlapac a potem zabic? Czy wystarczy ze wszystkich zlapie to dostanie acziva "...And Justice For All" Jeśli ZŁAPIESZ żywych to wpadną oba. Prócz tych zaznaczonych na mapie masz też chyba 5ciu w trakcie misji fabularnych. Ich też trzeba złapać. Najlepiej wyłączyć auto-save i w razie niepowodzenia (śmierci) load. pomoze mi ktos z osiagnieciami do tej gry. MaCkO PL Wysłałem ci invite'a. Kiedy masz czas? Dziś wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
warmc 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Szukam osoby do coop. Brakuje mi mi kilku achievementów. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mercenaries 2 Praktycznie wszystkie achievementy online mi brakują, nie liczę dwóch, tych najłatwiejszych (jak ktoś grał, to wie o co chodzi). GT: Dark AlexX GG: 8570848 Ja się piszę. Dziś? I pytanie. Wyszedł ten dodatek (nieskończoność wszystkiego i takie tam) i mam kilka pytań: 1. Wybiera się go osobno? Tzn. tylko online? 2. Czy dodatek ten blokuje achivy online? Np jest achiv za naloty, włączamy nieskończoność nalotów (jest taka opcja?) i nawalamy. Wpadnie achiv czy nie? 3. O jakie konkretnie naloty chodzi? Tylko airstrike'a? Chodzi o 20 różnorodnych (różnych) czy 20 odpalonych sztuk (np tego samego)? 4. Podczas gry miałem buga. Nie wpadł mi achiv za bycie na maksa pokojowo z jedną z frakcji. Naprawili to? Podobno wystarczy się dołączyć do kogoś kto aktualnie jest z nimi także pokojowo nastawiony i wpada achiv dołączającej się osobie. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
ksips1 32 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ktoś chętny na CO-OPa? Pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kroolik, nie ma problemu, co do pytań to nie mam pojęcia, dzisiaj zagramy to sprawdzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 3. O jakie konkretnie naloty chodzi? Tylko airstrike'a? Chodzi o 20 różnorodnych (różnych) czy 20 odpalonych sztuk (np tego samego)? Po prostu starczy byle gzie odpalić 20 razy ten sam air strike jak się z kimś gra i wpada. Ja potrzebuję kogoś kto da mi postrzelać z "siedzenia w bryce" w co-opie jeśli mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi