Opublikowano 28 stycznia 201015 l no nie wiem wersja językową brakiem adamka ? dla tego pytam ale po twojej odpowiedz wnioskuje ze tylko okladka hehe
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Gracie w rybie online sterowanie z cisami na gałce? Można tak wygrywać, jest sens granie z tym sterowaniem? Wole grac na gałce tyle że na przyciskach ciosy są dużo szybsze. Grałem na razie tylko kilka razy, choć denerwują ci co walą same ciosy na klatę, zero frajdy z gry z takim
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Ja cały czas używam gałki i batów po sieci nie zbieram (jak już gram), przyciski sobie odpuscilem, moim zdaniem duzo lepiej gra sę na analogu.
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l chcialem zapytac jak sciagnac dodatyki do Fight Night ROund 4 ? z gory dzieki wielkie
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l czy w FNR 4 jest w koncu edvin VALERO? Na liscie wstepnej byl ale nie widzialem zeby byl w grze... o ile sie nie myle w grze jest 49 piesciarzy i tylko go brakuje z listy 50 a chyba nie da sie nikogo nie dalo odblokowac. Wczoraj zostal aresztowany za zabojstwo zony, dzis z rana sie zabil. 27 walk, wszystko przez k.o. , 19 z nich w 1 rundzie. mistrz swiata wbc i wbo. Byl ogolem strasznym czlowiekiem ale niesamowitym piesciarzem. jego rekord http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=122183&cat=boxer Edytowane 19 kwietnia 201015 l przez Nitrom