Skocz do zawartości

Fight Night Round 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 80,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba miałeś pecha. Grałem jakieś 20 walk w multi i ani razu nie grałem z kimś kto wybrałby swojego boksera, parcia na klate też jakoś szczególnie nie odnotowałem. Wyślij mi invite to pogramy .

• ja po jakis 5 walkach online odpuścilem granie z przypadkowymi chętnymi, w tych 5 walkach- 5 obsolutnie upośledzonych osób, brali bokserow z listy, ale najwyzszych z najdluzszymi lapami i tak jak tuta

• Ja ostatnio zacząłem znowu pogrywać po sieci i najbardziej mnie wkurzają osoby wykorzystujące lagi i ładujące tyle haymakerów ile fabryka dała oraz lutujący jeden-dwa ciosy na głowe a 100 razy tyle na

Opublikowano

no nie wiem wersja językową brakiem adamka ? dla tego pytam :)

ale po twojej odpowiedz wnioskuje ze tylko okladka hehe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gracie w rybie online sterowanie z cisami na gałce? Można tak wygrywać, jest sens granie z tym sterowaniem? Wole grac na gałce tyle że na przyciskach ciosy są dużo szybsze. Grałem na razie tylko kilka razy, choć denerwują ci co walą same ciosy na klatę, zero frajdy z gry z takim

Opublikowano

Ja cały czas używam gałki i batów po sieci nie zbieram (jak już gram), przyciski sobie odpuscilem, moim zdaniem duzo lepiej gra sę na analogu.

Opublikowano

chcialem zapytac jak sciagnac dodatyki do Fight Night ROund 4 ? z gory dzieki wielkie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy w FNR 4 jest w koncu edvin VALERO? Na liscie wstepnej byl ale nie widzialem zeby byl w grze... o ile sie nie myle w grze jest 49 piesciarzy i tylko go brakuje z listy 50 a chyba nie da sie nikogo nie dalo odblokowac. Wczoraj zostal aresztowany za zabojstwo zony, dzis z rana sie zabil. 27 walk, wszystko przez k.o. , 19 z nich w 1 rundzie. mistrz swiata wbc i wbo. Byl ogolem strasznym czlowiekiem ale niesamowitym piesciarzem.

jego rekord http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=122183&cat=boxer

Edytowane przez Nitrom