Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Burnouta mam od 2 dni i oczywiscie przymiezam sie do platyny, problem tylko ze nie mam kamerki i pozyczyc od kogos tez raczej nie mam jak;p W kazdym razie jestem chetny na spotkanie na stadionie :)

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 33,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

Burnouta mam od 2 dni i oczywiscie przymiezam sie do platyny, problem tylko ze nie mam kamerki i pozyczyc od kogos tez raczej nie mam jak;p W kazdym razie jestem chetny na spotkanie na stadionie :)

Wyslij requesta, to sie fote zrobi.

Opublikowano

Mam kilka pytań co do pucharków:

Invite a friend to join you in Paradise City - trzeba zaprosić kogoś z FL PSN? Pomoże ktoś? :)

Send a Mugshot or Smugshot - wysłać fotke czy jak? :)

Jak coś piszę się na ustawkę na stadione :) Swoją drogą, chore trofeum, bez ustawki to albo szczęscie, albo czekać godzinami lub to i to.

Opublikowano

Mam kilka pytań co do pucharków:

Invite a friend to join you in Paradise City - trzeba zaprosić kogoś z FL PSN? Pomoże ktoś? :)

Send a Mugshot or Smugshot - wysłać fotke czy jak? :)

Jak coś piszę się na ustawkę na stadione :) Swoją drogą, chore trofeum, bez ustawki to albo szczęscie, albo czekać godzinami lub to i to.

Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko zbierają. Najgorzej jak jest się samemu, najlepiej zaczynać z 2-3 znajomymi i szybko będzie full.

Send a Mugshot or Smugshot - jak masz kamerke to wystarczy zaliczyć takedown na jakimś zawodniku, ewentualnie pobić jakiś rekord czasowy czy showtime na ulicy, albo być najlepszym w jakiejś konkurencji co jest wyświetlane w prawym-górnym rogu gdy się jeździ w multi.

Opublikowano

Już nie wiele brakuje do platynki, hanry zrobił mi mugshota i jest spoko :) Zostały samie głupie trofea: odnaleźć wszystkie car parks, odnaleźć wszystkie eventy i spotkanie 8 graczy na stadionie. Myślę że dzisiaj wbiję ;)

Edit: No i platyna wpadła :]

Edytowane przez KainGorn

Opublikowano

mogę pomoc!

pisać...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam temat z odmętów zapomnienia :P

8 Players meet in the Wildcats? Baseball Stadium - chciałbym pomocy z tym dziadostwem, bo grając normalnie we Freeburnie nie idzie wszystkich idiotów zgonić do stadionu, 5-6 góra się zjedzie, ale dwóch głupków wystarczy co nie rozumieją albo mają w poważaniu i nie ma bata. Sam mógłbym skombinować... myślę do 3-4 osób.

Z pozostałymi dam sobie chyba sam radę:

Complete 10 Timed Challenges

Send a Mugshot or Smugshot - może być do tego EyeToy? Bo Eye'a nie mam :/

Opublikowano

Jak chcesz pomocy z jakims trofeum to wal do mnie : XM16E1__PL (podwojne "_") :thumbsup: Zawsze sluże pomocą

Send a Mugshot or Smugshot - może być do tego EyeToy? Bo Eye'a nie mam

Moze byc .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szybkie pytanie: duzo trzeba grac na platyne?

Ciezka jest do zdobycia?

Opublikowano

Jeszcze musisz wziąć pod uwagę, że aby zdobyć platynę będziesz potrzebował kamerki...

Opublikowano

Jest kupa znajdziek, większość da się znaleźć samodzielnie, ale przy paru przydaje się pomoc z Netu. Do jednego trofeum potrzeba kamerki, do innego ośmiu w miarę rozgarniętych ludzi online którzy łaskawie raczą się zebrać w jednym miejscu. Na moje ślepe oko do tygodnia grania non stop.

________

Pardon, zapomniałem że nie wszystkie znajdźki są potrzebne do trofeów.

5 dni.

Edytowane przez nero

Opublikowano

Mi zajęło to około 30 godzin. Z tym, że około 10 to była beztroska rzeźnia w Paradise City :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Send a Mugshot or Smugshot

Every player take a photo for a Party

Te 2 trofea zostały mi do wbicia mojej pierwszej platyny ;], w związku z tym mam pytanie: czy ktoś posiadający jeszcze Burnouta Ultimate Boxa i kamerkę mógłby je dla mnie zrobić? Będę bardzo wdzięczny !

Opublikowano

Every player take a photo for a Party nie jest konieczne do wbicia platyny. Konieczny jest Send a Mugshot or Smugshot.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję pomocy w zdobyciu trophy za zjazd na stadion. Z góry dziękuję za pomoc.

Moje ID: Poltergeist_PL

Edytowane przez MichiRTK

Opublikowano

mogę pomóc. ślijcie zaproszenia a w treści, że chcecie zrobić stadion czy po prostu burnout

Opublikowano

A dałoby radę pomóc jeszcze w zdobyciu:

* Be on the Blue team for Online Road Rage - Awarded for taking part in an Online Road Rage as a Runner on the Blue Team

* Be on the Red team for Online Road Rage - Awarded for taking part in an Online Road Rage as a Chaser on the Red Team

???

Pomoc przy stadionie:

Jeszcze 2 osoby i będziemy mogli się spotkać, liczę na poniedziałek 21-22. Jak komuś nie pasuje to napiszcie, się umuwimy na dogodny termin. :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez MichiRTK

Opublikowano

Ja mam pokaźną liste osób grających w BP więc nie trzeba sie martwić.

A te dwa trophy to jest kwestia 10 sekund.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Dzięki pomocy, wszystko wpadło co miało wpaść, Dziękuję :P

Opublikowano

z postów wyżej wnioskuje że ludzie jeszcze graja, i można spokojnie zdobyć trofea online?

Opublikowano

Niektóre trofea najlepiej na ustawce wbijać.