Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• taki sztosik zamówiłem sobie <ok>

• LOOfciam   od tirówek po fullcapy, niedlugo sobei kupię taki kapelusz w stylu gangstera lat 30 ;d no a na zimę to rzadko kiedy, nie moge fajnej znalezc nigdy    

• http://tinyurl.com/cfs7cj6   sam takie mam i sobie chwale

Opublikowano

Nie noszę , ani zimą , ani latem...

No ale gdy na dworze pizgawica -20 , wtedy skuszę się na opaskę.

Opublikowano

Noszę tylko w bardziej dokuczliwe mrozy zimą, tzn., powiedzmy, poniżej -15.

Opublikowano

LOOfciam

od tirówek po fullcapy, niedlugo sobei kupię taki kapelusz w stylu gangstera lat 30 ;d

no a na zimę to rzadko kiedy, nie moge fajnej znalezc nigdy :/

Opublikowano

Tirówki kojarza mi sie ze 'spoko' gosciami, fullcapy ze zbieraczami najki. Nosze klasyczna, z daszkiem. Kilka new erek bym pochapal na uprartego. Goorin bros robi najlepszy staf do noszenia na glowie, od kapeluszy, po czapki. I tyle:)

Opublikowano

Widziałem fajną czapkę z daszkiem riboka- taka z futrem w środku, rozpina się taki bajer i jest paseczek do zapięcia pod brodą, osłania szyję i uszy. Byłoby mi ciepło w czajnik w zimę, chyba kupię.

Opublikowano

Na zime:

1152632625.jpg

6566056x.jpg

Opublikowano
noo, Gorina niektore rzeczy sa naprawde zayebiste. ale 3 stówy za czapke ?

Na kapelusz napewno predzej czy pozniej sie skusze :)

Opublikowano
Tirówki kojarza mi sie ze 'spoko' gosciami, fullcapy ze zbieraczami najki. Nosze klasyczna, z daszkiem. Kilka new erek bym pochapal na uprartego. Goorin bros robi najlepszy staf do noszenia na glowie, od kapeluszy, po czapki. I tyle:)

W tym zdaniu nie ma prawdy.

Opublikowano

To Twoje zdanie, i masz do niego prawo : )

Opublikowano
Nosicie? Jeśli tak to jakie?

Takie jakich nikt inny nie ma.

dsc06776kadrdq8.jpg

Opublikowano

?

Opublikowano

ogarnij temat o plecakach - Figlarz przyrównał Cię do rajnera bo on swoją ksywe na plecaku ma - Ty na czapce. beton znaczy sie.

co do tematu - czapka w zimie, jak jest zimno.

Opublikowano

po(pipi)alo chyba was nie porównuj tandetnych wypocin rajnera w stylu psx i ps2 do fajnej wrzuty na czapce, imo swietna.

Opublikowano

No chyba sie z (pipi)em na glowy zamieniscie jak porownujecie wydziabane dlugopisem loga gierek na plecaku z tesco do wrzutu w dobrym stylu na klasycznym truckerze. Ja tam sie jaram. http://www.nycitygraff.com/#/graffitihats/4524429012

EDIT: Wielad tez wie co dobre :)

Edytowane przez el becetol

Opublikowano

Koszulki też se kolorujesz flamastrami?

Opublikowano
"Flamastrami"? "Kolorujesz"?

Edytowane przez el becetol

Opublikowano

tłumacze :

chujowa czapka

Opublikowano

haha wlasnie ze za(pipi)ista.

Opublikowano

Kolorowanie - pokrywanie kolorem (fioletowym, zielonym, czerwonym itp.) jakiejś powierzchni, w tym wypadku czapki.

Flamaster - taki gruby długopis używany do kolorowania, zazwyczaj zawiera farbę i alkohol.

Prościej nie umiem.

P.S. Na temat czapki oraz malunku się nie wypowiem, jednak kojarzy się ona z czarnuchami, krokiem w kolanach i jeszcze kilkoma innymi definicjami ch/ujni.

Opublikowano
Kolorowanie - pokrywanie kolorem (fioletowym, zielonym, czerwonym itp.) jakiejś powierzchni, w tym wypadku czapki.

Flamaster - taki gruby długopis używany do kolorowania, zazwyczaj zawiera farbę i alkohol.

No wiec gdzie ta czapka jest pokolorowana? I co maja do tego flamastry?

Opublikowano

Czarny napis jest pokolorowany na szaro. Korona i słoneczko faktycznie nie są.