Jump to content

POLEC SZMATE

mj

Recommended Posts

witam

idea tego tematu jest to ze ktos pisze co mu potrzebne a forumingowi znawcy mu polecaja :D .

poleccie mi jakas za(pipi)ista koszulke polo, najlepiej bez oczo(pipi)'nych napisow, zeby mozna w niej bylo isc na klabbing i ogolnie zeby byla zajo

mam nadzieje ze temat sie przyjmie, piszcie czego szukacie, moze zyczliwi ludzie rozwiaza wasze troski

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Banny, tez nie czailem i jakby mi ktos powiedzial, ze mu sie cos takiego podoba to bym sie skrzywil, ale jak zobaczylem ten sweter na kims to zmienilem zdanie. Jak bedziesz w Empiku skumaj sobie 38 numer HIRO i strone 31 - tam jest wlasnie ten sweter. Wyje,bany na maksa.

Moglbym takie kupic, tylko tak naprawde, co one maja wewnatrz? To, ze sa kostke nie musi oznaczac przeciez, ze beda duzo cieplejsze. Kiedys zima chodzilem w normalnych butach i nie bylem zadowolony, wiec te musialy by byc ocieplane.

I jeszcze jedno: czy jesli w Nike mam rozmiar 44, to czy buty Es w podobnym rozmiarze beda pasowac?

• 4 weeks later...

ale heca.

drogi internecie potrzebuje bluzy godnej najchetniej jakiejs skatowej marki typu emerica etnies dc itd zeby byla naprawde zaje;bista

aha i musi byc w polsce , najchetniej z supersklep, ale andegrand tez moze byc ;)

dajcie swoje propozycje :)

napewwno ogladacie jakies szmatki na necie wrzuccie cos ciekawego ;p

Edited by mj