Gość Soul Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Goldi jak i kiedy jedziesz do poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Dobra, Boczek mi tu smęci, że mamy mu dać joina do Opola to pewnie od Opola dołączy do tego pociągu także Bobo, Uzny, Velios, Badyl i ja tak, że jak dodac do tego Pchełę, Tronica i co, a po drodze team walbrzych i wrocław to korwa, boję się o to że nasz wagon się może wykoleić w trakcie jazdy. Wszak z takim wybuchowym towarzystwem i flaszką wódki w ręce do samolotu już bym nie wsiadł;] Jeszcze zapomniales o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Goldi jak i kiedy jedziesz do poznania? jechac to napewno jade samochodem, ale nie wiem jeszcze nic dokladniej, a zalezne to jest od tego kiedy jest turniej halo, jak jest w nocy jak tu ktos pisal to by bylo super. Ja glownei jade tam na turnieje speedballowe, jak uda nam sie zapisac na turniej (co nie jest proste) to wtedy bede jechal z teamem, jak jednak by sie nie udalo to wtedy pojade pokibicowac w speeda i pograc w halo (wtedy mial bym wolne miejsca), ale to dopiero za kilka dni bede cos wiecej wiedzial. edit: zreszta Soul swoja droga to za Bydgoszcz jeszcze nie jestesmy rozliczeni Edytowane 16 Października 2008 przez Goldi69-PL- Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Nie wiem jak tam z waszymi zajeciami/lekcjami w piatek, ale mysle, ze http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...35&OK#focus Obczajcie i wybierzmy ten pociag. Trzeba zrobic tak, zeby z Krakowa nie bylo jakos wczesnie by pchel mogl dojechac. Zawsze mozna jechac ew. nocnym i byc na otwarcie targow w Poznaniu. Np. ten co jest o 10 rano w Poznaniu, z przesiadka we Wrocku. Edytowane 16 Października 2008 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Dobra do tych którzy myślą że mogą spać u mnie Chłopaki wybaczcie ale moje mieszkanie nie jest już tak duże jak w zeszłym roku aka 38 m2 wiec nie mogę sobie pozwolić na wpuszczenie tutaj 12-15 osób tak więc wybaczcie ale lista osób które mogę przenocować zawęża się do 5 czyli: -Bieniu - za to że on mnie nocował w wawie -Uzny - za to że on mnie zawsze nocuje -Mój team - chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego Resztę niestety muszę przeprosić i nie czekajcie na cud tylko już rozglądajcie się za tanimi hotelami w poznaniu bo może być za późno służę pomocną dłonią w objaśnieniu dojazdu do hotelu i z hotelu na targi i miejsce turnieju (przypominam że w tym roku przewidywana liczba zwiedzających PGA to 20 tys luda i przynajmniej połowa z nich to osoby które nie są z poznania i będą spać w hotelach). Aha jak niektórzy wiedzą lub nie turniej będzie rozgrywany w noc z 22 na 23 tak więc uparciuchy którym szkoda pieniędzy na hotel mogą przyjechać w sobotę i pojechać po nocce w niedziele do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie wiem jak tam z waszymi zajeciami/lekcjami w piatek, ale mysle, ze http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...35&OK#focus Obczajcie i wybierzmy ten pociag. Trzeba zrobic tak, zeby z Krakowa nie bylo jakos wczesnie by pchel mogl dojechac. Zawsze mozna jechac ew. nocnym i byc na otwarcie targow w Poznaniu. Np. ten co jest o 10 rano w Poznaniu, z przesiadka we Wrocku. Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie, niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając. Dziękujemy Kod: F1 Popraw Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie da sie poprawic, u mnie jest to samo. wyszukaj sobie na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jędrek odezwij sie na gadu (4615588) Ale profilaktycznie zapytam sie tutaj W jaki dzień chcesz jechać piątek czy sobotę? jeśli w piątek to jak ze spaniem? Jeśli spanie to za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Okej. Generalnie nie ma chyba co jechac w piatek, bo to wiaze sie z dodatkowymi kosztami jakimi sa np. nocleg, wiecej kasy na picie itp. Pozatym patrzylem na noclegi, sa tanie, ale cholernie daleko od MTP. Wydaje mi sie tez, ze skoro z soboty na niedziele gramy to nie ma sensu wynajmowac czegos na 1 noc. W pt kazdy tez ma jakas prace/uczelnie/szkole. Jest pomysl by pojechac w piatek w nocy, a zajechac w sobote rano. Pociag (P 36200) startuje z Przemysla, w Przeworsku jest o 22:44 , w Krakowie o 01:53, w Opolu jest o 05:33, a w Poznaniu o 10:32. We Wroclawiu jest o 6:46. Przesiadka (od 6:46 do 7:51 jest czas na KFC itp.) i tam dosiadamy sie do pociagu osobowego (67123), ktorym z Walbrzycha jedzie Krzys, z wódeczką. Jestemy w Poznaniu o 10:32 wiec juz cale bydlo powinno wejsc, a jak nie to nam Flaha zajmie miejsce Krzys - ruszasz z Walbrzycha o 5:22, z glownego. Wracamy w niedziele w godzinach ranno - popoludniowych, zwazajac na fakt, ze pcheL ma daleko, a Krzys w niedziele z Wroclawia ma utrudniona komunikacje z rodzinnym Walbrzychem. Chyba lepszej opcji nie ma. Pewnie Boczkowi i Bobkowi nie pasuje bo beda jechac zeby w pt byc u Andrzeja Prosze o wypowiedzenie sie przedstawiciela sceny Halo i innych zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Okej. Generalnie nie ma chyba co jechac w piatek, bo to wiaze sie z dodatkowymi kosztami jakimi sa np. nocleg, wiecej kasy na picie itp. Pozatym patrzylem na noclegi, sa tanie, ale cholernie daleko od MTP. Wydaje mi sie tez, ze skoro z soboty na niedziele gramy to nie ma sensu wynajmowac czegos na 1 noc. W pt kazdy tez ma jakas prace/uczelnie/szkole. Jest pomysl by pojechac w piatek w nocy, a zajechac w sobote rano. Pociag (P 36200) startuje z Przemysla, w Przeworsku jest o 22:44 , w Krakowie o 01:53, w Opolu jest o 05:33, a w Poznaniu o 10:32. We Wroclawiu jest o 6:46. Przesiadka (od 6:46 do 7:51 jest czas na KFC itp.) i tam dosiadamy sie do pociagu osobowego (67123), ktorym z Walbrzycha jedzie Krzys, z wódeczką. Jestemy w Poznaniu o 10:32 wiec juz cale bydlo powinno wejsc, a jak nie to nam Flaha zajmie miejsce Krzys - ruszasz z Walbrzycha o 5:22, z glownego. Wracamy w niedziele w godzinach ranno - popoludniowych, zwazajac na fakt, ze pcheL ma daleko, a Krzys w niedziele z Wroclawia ma utrudniona komunikacje z rodzinnym Walbrzychem. Chyba lepszej opcji nie ma. Pewnie Boczkowi i Bobkowi nie pasuje bo beda jechac zeby w pt byc u Andrzeja Prosze o wypowiedzenie sie przedstawiciela sceny Halo i innych zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Dobry pomysł, tylko ja coś nie widzę żebym mógł jechać tym pociągiem. Albo źle patrze albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No właśnie nie pojedziesz i za bardzo nie masz dojazdu do Wałbrzycha na 5 chyba że masz jakiś PKS albo busa. Ostatecznie jest tez pociąg z jeleniej góry o 07h a o 10 godz jest we wrocku tylko on nie przejeżdża przez większe miasta i jest na 13 w poznaniu klik Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jedrku... musimy jechac w piatek... bo wtedy bedize mozna sie napic etc (wojtek znowu przywiezie nowogrodzki special ;] chyba )... w sobote trzeba bedzie grac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja przystane na decyzje wiekszosci. Ja mysle, ze turniej w nocy ogarniemy do drugiej w nocy, a pozniej sie pobawimy, troche grajac, troche pijac. Watpie bysmy znalezli dla 10 osob nocleg tani blisko targow Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 to wojtek przyjezdza O_______O Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja tez pierwsze slysze, namawialem go, ale sie nie odzywa do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No jak dla mnei to same targi sa mega balasem, rok temu to w 30min wszystko przelecialem, wiec jak ktos chce wczeniej przyjechac zeby cala sobote hu.. wie co robic to niech sie liczy ze tam nie ma co robic (no chyba ze stac w kolejkach do crapowatych gier lub malowac sobie jakies tam figurki) Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No jak dla mnei to same targi sa mega balasem, rok temu to w 30min wszystko przelecialem, wiec jak ktos chce wczeniej przyjechac zeby cala sobote hu.. wie co robic to niech sie liczy ze tam nie ma co robic (no chyba ze stac w kolejkach do crapowatych gier lub malowac sobie jakies tam figurki) jade Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Co do targow to jestem podobnego zdania, choc chcialbym zobaczyc zmagania PCtowcow w Kłejka. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Niestety dużo tam PCtowych lam, ale jak poznaniak może nie jechać na PGA ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 no ja jeszcze nie wiem czy jadę, kwestia kasy. Jedrzej do kiedy muszę powiedzieć Ci czy jadę czy nie ? co do specjału to po jednej dzidzie na trzech ledwo doszedłem do domu, także jak tylko ogarnę sianko to jadę na 101% Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Do dnia przed wyjazdem, Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 O ile bedzie warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Coś wiesz o czym My nie wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Nawet nie mow, ze zrezygnowali z Fight Night'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi