TroniC 12 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Nie zrezygnowali. Po prostu JA coraz czarniej to widze... Wiecej info za kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czyzby kolejny turniej mial sie okazac niezlym bagnem? Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pewnie znow organizuja to ci sami ludzie i postawia kanapy na 3 osoby przy 40calowych tv z opoznieniem 8ms... Albo jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Pewnie znow organizuja to ci sami ludzie i postawia kanapy na 3 osoby przy 40calowych tv z opoznieniem 8ms... Albo jeszcze gorzej... Nie wiem czemu, ale to co Ty Miniu podałeś jako setup a'la kupa ja po zeszłorocznym PGA traktuje jako opcja "best of best";] W każdym razie dobrze, że będzie Rockband, Guitar Hero i zagryzana kiełbachą, polska wódka Edytowane 23 Października 2008 przez Zimol Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie zrezygnowali. Po prostu JA coraz czarniej to widze... Wiecej info za kilka dni... TroniC, Ziomie... co jest grane? :o P.S. nie mam netu od ponad tygodnia, więc jak ktoś ma jakiś biznes to pisać na koma\maila bo to jedyny kontakt ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No właśnie. Przydało by się wiedzieć coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chciałoby się rzec, wiem, że nic nie wiem, bo wieści na temat turnieju Halo3 mgliste i mętne, jednak podjęliśmy pewne zamysły ażeby w razie odbycia się turnieju nie stricte na miejscu PGA, ewentualnie nie odbycia się anyway, co bardziej ochoczo nastawione osoby wybrały się na miasto Poznań celem przeżycia niepowtarzalnych doznań architektoniczno-komunikacyjno-urbanistycznych a same integration i "after party" uczcić lanem w Halo: CE NTSC w razie wynajmu przez co większą grupę domków w "Malcie". Jeśli są chętni to jestem w stanie ogarnąć do Poznania Setup Xbox + 2 pady + masa pozytywnej energii do grania + gitarka i GH2/3 jakby ktoś też miał ochotę na bycie "legendą kamienia". Kwestia tego gdzie odbędzie się turniej i czy ludziska chcecie się lokować w domkach "Malty" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Molooo za(pipi)iście byłoby jakbyś ogarnął takie domeczki i sprzęcior ;D Podaj tylko cene, bo to w sumie główny czynnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Spokoj! Zaraz ogarnę temat! Co mi tu za jakieś działania nieoficjalne za plecami prowadzicie? Zrozumcie ze musiałem czekać z info na namaszczenie z góry. Zaraz podam co wiem i co mamy , a co potrzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) w ramach after party to powinien się odbyc lan w trzecie a nie pierwsze Halo. Edytowane 29 Października 2008 przez Wojtass Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 w ramach after party to powinien się odbyc lan w trzecie a nie pierwsze Halo. Self Ban mode on? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zimol doszło do pewnego nie zrozumienia. Halo CE - główna gra imprezy, Halo 3 after party lan. Nie lansuje się na jakiegoś elo gangsta oldsql Halo CE fana ale ostatnio (bodajże w sobotę) zagrałem lana 3vs3 w Halo CE i nie mam ochoty patrzeć już nawet na H3. Wiem nawet że taka formuła ew. zjazdu jest nie do przyjęcia ale napisać musiałem. Dla zasady ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zimol doszło do pewnego nie zrozumienia. Halo CE - główna gra imprezy, Halo 3 after party lan. Nie lansuje się na jakiegoś elo gangsta oldsql Halo CE fana ale ostatnio (bodajże w sobotę) zagrałem lana 3vs3 w Halo CE i nie mam ochoty patrzeć już nawet na H3. Wiem nawet że taka formuła ew. zjazdu jest nie do przyjęcia ale napisać musiałem. Dla zasady ! Pumba n Molo friends for eva! Pamiętaj o tym Wojtek, zresztą śmieje się a przecież wiesz, że gdybyś na samej Malcie zaproponował rozwiązanie jakie ja przyjąłem za interpretacje, to jedynym odzewem jaki byś usłyszał byłoby skrzypienie padów eSek i moje narzekanie "czemu k*rwa mamy takie zyebane randomy na HeHu?" Szczerze to jadę na PGA żeby przybić z ludźmi "pięć" bo szkoda mi było tego, że nie pojawiłem się i na Level01 i na WCG. Lubię Halo: CE, a na H3 mam wywalone, ale pograć z ziomkami mogę w obydwie części zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Turniej odbędzie się na Malcie : sala F Tutaj do powiedzenia będzie miał na pewno więcej Flaha - któremu zresztą dziękuje za namierzenie miejscówki. Fight Night w dwie gry H3 i GoW2. Start około 20.00, aczkolwiek sale mamy do dyspozycji od 15.00 (przygotowanie itp) Kuba Mirski odwiedzi nas okolo 20-21ej. Do dyspozycji na dwa turnieje mamy 10 monitorów , 10 konsol , od około 20.00 dodatkowe 10 telewizorów pożyczone z targów (trzeba będzie je oddać na 8 rano) Potrzebujemy dodatkowe 8 konsol z kablami VGA. Nagrody będą. Jakie? Ile? Nie wiem i do ostatniej chwili zapewne nie będę wiedział - maja być "fajne". Ok - dyskutujmy... Edytowane 29 Października 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jakby co, to ja moge mojego arcade'a zabrac + kabel VGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Ok - oczywiście masz Kerlo dysk? (łatki,mapy) Ja biore swoja z kablem - pozostaje jeszcze 6... Kto moze zalatwic 4 telewizorki CRT? ;> Edytowane 29 Października 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Oczywiscie, wszystko full wypas Dysk zapchany trybami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mogę wsiąść Dysk, Kabel VGA i 2 pady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Flaha, apel do Ciebie... nie mógłbyś ogarnąć jakieś TV CRT 21 cali z EUROSCARTem do Halo1? bo chętnie nawet przytagałbym obydwie konsole na turniej (i Xa1 i 360tke) tylko że telewizora nie spakuje nigdzie, a jesteś na miejscu, a taka okazja do zabawy przy wódce, pifku, aperitifie jakimś z Halo: CE w tak doskonałym i licznym gronie się nie powtórzy szybko... chociaż te 2 jeśli 4 to wyzwanie (niczym "trójka" u Cichego z pistola;]) Tronic - daje swoją 360tkę Bro;] Edytowane 29 Października 2008 przez Zimol Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No jak mi bagarznika nie zawala to moze wezme tv 21" + x'a i 2x "s" tylko dajta znac jak z tym Halo ce, bo wsumie wole 5h pograc w ce nizeli 10 w halo3 Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Konsole doszły już wczoraj do mnie (na mały turniej, który organizuje dla Empiku), więc o tryby i mapy nie macie co się martwić. Przy okazji, oprócz tego zestawu przywiozę 2 swoje konsole, 2x Halo3, 5 kabli vga i 2 kable chinch-euro. A tu macie kilka zdjęć ot tak, dla podniety: Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 łoooo kutwa ile chce barth za dysk 60gb nie polapia sie Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 niestety wszystko mają spisane, pokatalogowane i puszczone na odpowiedzialność TroniC'a, a takiej chamówy to mu nie odwalę Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Spoko spoko, on też sie nie skapnie. To jak z tym dyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nic nie myślicie. Barth nie czytaj tego Jak Barth skacowany w niedziele rano będzie pakował konsole to Nelson (podobno silny jest) zajdzie Barta od tyłu i mu przypierniczy czymś ciężkim wtedy on straci przytomność i będzie można wziąć całe konsole a nie same dyski Nie no żartuje:) Acha jak jednak wprowadzicie ten plan w życie to biorę 20% tego co zgarniecie Ps. Razgriz się obszczygł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi