Opublikowano 22 grudnia 200816 l ManU - Ronaldo bez problemów z symulowaniem wpadło. jeżeli nadal ci nie zaliczy poszukaj poradników na necie
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Legenda klubu i legenda kraju 90GS- bierzemy ManU, Ronaldo, KONIECZNIE robimy tak, aby nasz Krystian był kapitanem w reprezentacji i klubie. Mecze w klubie symulujemy jak leci, dobrze jest też ustawić odpowiednią formację co byśmy byli na samej szpicy ataku - gwarantuje to oceny meczowe ~9.0 oraz kilka bramek na mecz. W klubie możemy ciągle symulować, achiev powinien wlecieć na koniec 2. sezonu. Zaś legenda kraju- w pewnym momencie w reprezentacji mamy Puchar Narodów. No i tutaj trzeba zagrać większość meczy (można pominąć kilka w grupie jak wiemy, że i tak przejdziemy). Ale do rzeczy- ustawiamy sobie poziom Amator (coby nam za trudno nie było ), formacja jak wspominałem wcześniej. Lecimy z piłką przez całe boicho, walimy tak przez cały mecz. Przez 8 minut powinno wejść co najmniej 10 bramek :E Dzięki temu mamy ocenę 10 i boosta do fejmu w kraju. Wystarczy rozegrać ten Puchar Narodów i po jego zakończeniu dostajemy achievementa. sekretny achievement za tryb imprezy 60GS Jezu czego ja z tym nie miałem Najszybszy, najprostszy sposób (wymagany drugi pad): bierzemy jaką drużynę chcemy, to samo po stronie przeciwnika. Poziom Amator, czas 8 minut. I tak: -strzelamy 3 bramki zza pola karnego najlepiej jednym zawodnikiem -jeżeli punkt wyżej robiliśmy kilkoma zawodnikami, to staramy się o hat tricka choćby dla jednego -strzelamy bramę z rzutu wolnego (do tego właśnie poziom amator, dobrze jest też wsadzić kogoś z pola na bramkę u przeciwnika) -strzelamy bramę z rzutu rożnego (dośrodkowanie, główka, wolej, whateva) -nie dajemy się złapać na spalonym -staramy się ani razu nie sfaulować przeciwnika (to jest głupie, bo czasem zawodnicy sami z siebie dają upust emocjom ) -bierzemy drugiego pada i nawalamy bramek ile się da W przypadku braku drugiego kontrolera za dużo się nie zmienia. Poziom Amator daje duże możliwości manewru że tak powiem. ustawka multiachievementowa max. ponad 100GS [Potrzebny kolega do gry online] -tworzymy 11 zawodników [Drużyny, Składy, Taktyki]>[Centrum kreacji] (bramkarz, obrońcy, pomocnicy, napastnicy, wiadomo), z czego dwóch napastników dajemy po 150cm wzrostu, wszystkich dajemy do jednej drużyny (domyślnie jest to ulubiony team), zapisujemy składy [Zapisz/ Usuń/ Wczytaj]>[Zapisz składy] -wbijamy do kumpla online Podczas meczu: -strzelamy gola główką napastnikiem- najlepiej jest to zrobić tak żeby kolega dostał piłkę bramkarzem, pobiegł na bok pola karnego i wrzucił nam na główkę Pusta bramka, zero problemu i UWAGA w ten sam sposób można zrobić achieva za szczupaczka (RB+ 2xB) i przewrotkę (2xB) -podajemy piłkę górą na drugą stronę -prosimy kolegę, aby nas sfaulował w okolicy pola karnego i wstawił na bramkę zawodnika z pola, strzelamy wolnego w róg, gdzie stoi bramkarz, napełniając pasek siły na lekko ponad połowę i wciskając LB -strzelamy gola zza pola karnego -strzelamy gola obrońcą -strzelamy gola podcinką (LB+B) -strzelamy gola po dośrodkowaniu Powyższy skondensowany układ achievementów powinien być antidotum na syndrom "ej, to jakiego achieva teraz robimy?" Mam nadzieję, że coś pomogłem Edytowane 23 grudnia 200816 l przez qb3k
Opublikowano 25 grudnia 200816 l i jak z tymi klubami ? sa chetni ? potrzeba nam jeszcze z 6 osob i moze 10tke skombbinuje z forum.pes.com.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l ja jestem chętny na 100% GT: ArniHell Edytowane 25 grudnia 200816 l przez ArniHell
Opublikowano 26 grudnia 200816 l ja juz mam prawie 10 osobowa ekipe ? ktos zakladal 2ga ? to mozna byloby sie ustawic. Jak sie w ogole odpala mecze w clubach - bo wchodzimy do sztani i nie wiemy co dalej...
Opublikowano 26 grudnia 200816 l ok - wysle zaproszenie. dzisiaj 22-23 szukamy przeciwnikow. mam nadzieje, ze znajdziemy.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Mam pytanie odnośnie achievementa "Robótki ręczne".Co dokładnie i gdzie trzeba wyłączyć??.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Wejdź w ustawienia pada i ustaw wszystko na ręczne sterowanie, strzały, podania, zmiana zawodników itd. Szukaj tam.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l z tymi klubami widze bedzie niezly problem. 10ciu zebralismy, ale chyba z 2 godizny szukalismy 10 przeciwnikow i nic <_< 3, czasami 5-7 i raz 8miu mielismy. Bez sensu, ze nie mozna zagrac meczu towarzyskiego z umowionym klubem...
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Wyślijcie mi zaproszenie do listy, klubu - nie wiem co tam jest bo Fife mam od kilku dni, ale chętnie zrobię tego achiva. GT: x wolek Z góry dzięki.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Dzisiaj ludzie z mojego klubu mnie zrobili i zagrali 10 na 10 beze mnie. Trzeba miec 2 ekipy po 10 osob i na pewno sie uda.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l no to dzieki, ze zaczekaliscie na organizatora :puk: I jaki sens jest robic cos, zapraszac ludzi, jak na koncu i tak Ciebie ominie Edytowane 29 grudnia 200816 l przez easye
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Nikt na Ciebie do 2 w nocy czekał nie będzie Zrobiliśmy nowy klub, zebraliśmy 20 rodaków (sic!) i spotkaliśmy się nawet dwa razy :E Tylko za pierwszym idioci z przeciwnej drużyny wyszli O_o
Opublikowano 29 grudnia 200816 l No to za(pipi)iscie-bede pamietal o tym, jak jeszcze kiedys bedziesz chcial, zebym Cie do czegos zaprosil :catfight: ZBIERAM NOWY KLUB - po kolei, kto nie ma jeszcze tego achivmenta i tym razem zaczeka na mnie - chetni wysylac wiadomosci na Live. Kto moze pomoc dzisiaj po 22 ? Edytowane 29 grudnia 200816 l przez easye
Opublikowano 29 grudnia 200816 l dawaj jak cos mi gt Danielskii Edytowane 29 grudnia 200816 l przez danielskii
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Ok - po dzisiejszym szukaniu doszlismy do wniosku. Zakladamy 2 teamy ! DWA POLSKIE i ustawiamy sie na weekend na pozny wieczor.: team easye PL 1 easye PL 2 KoBik POL 3 v siwy v 4 Kromi PL 5 Dasha PL 6 Aembg 7 dydol82 8 rosiaktotti10 9 Pride or Die PL 10 kutan86 rezerwa: x wolek TheBesTia PL team PL GoNZo 1 PL GoNZo 2 Danielskii 3 ZephiXD 4 dafit7 5 PrymsPL 6 I KUSI I 7 Kosci85 8 Almighty Mikes 9 DonBlancjaone 10 dawidek098 Od razu wytlumacze, bo widze, ze nie potzrebnie biore ludzi z lapanki ! Achivment wpada jak polaczymy sie z 2 druzyna - w szaatni bedzie 20 osob. KAZDY MUSI WYBRAC POZYCJE ZAWODNIKA. Nie mozna brac dowolnego. NIE GRAMY do poki nie znajdziemy 2 teamu. Jak ktos nie ma cierpliwosci niech sie nie zapisuje ! post aktualizuje do weekendu ! Jak bedzie brakowac 3-4 graczy - spokojnie zalatwie z forum pes.com.pl, ktorzy juz maja achiva, obiecali, wiec dotrzymaja slowa Edytowane 2 stycznia 200916 l przez easye