Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

no ja jestem po stronie autora książki i przychylam się do stwierdzenia, że chu.jowy z niego chinaski, ale rurk to jednak rurk. nie ośmielę się źle wypowiedzieć o filmie w którym gra. złamałbym tym swój kodeks fanboja.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 369,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Myślę, że jeśli o alkoholikach mowa to film "Zostawić Las Vegas" nie jest złym pomysłem, oraz Polskie akcenty takie jak "Żółty Szalik"(Gajos O_0) i "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" :thumbsup:

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

No, Zolty Szalik to moc, Gajos zaje,biscie zagral.

Opublikowano

dobra bo teraz rzucam tytuł nie do przebicia:

PĘTLA

Opublikowano

no ja jestem po stronie autora książki i przychylam się do stwierdzenia, że chu.jowy z niego chinaski, ale rurk to jednak rurk. nie ośmielę się źle wypowiedzieć o filmie w którym gra. złamałbym tym swój kodeks fanboja.

Z trojki ty, Bukowski i ja, tylko ja mam wyksztalcenie wyzsze, wiec ja mam racje.

Opublikowano

Szukam czegoś w stylu Gangów Nowego Jorku lub Wrogów Publicznych Mann'a tj. retro gangsterka.

Opublikowano

Przede wszystkim Dawno Temu w Ameryce, świetny. American Gangster, z nowszych.

Klasyki typu Ojciec Chrzestny to myślę, że znasz. Prawo Bronxu zbadaj.

Canabis : Wyspę Tajemnic polecam, to odnośnie zakładów dla obłąkanych.

Opublikowano

może niedługo obejrzę i wydam ostateczny werdykt. polećcie mi coś w stylu nieruchomego poruszyciela i kaliguli. i stronę gdzie mogę ściągnąć francesco bez włoskiego dubbingu.

aha i serio obejrzjcie pętle hasa jeśli nie widzieliście. film ten posiada znak jakości "tk". a jeszcze jak ktoś lubi holoubka to w ogóle będzie w siódmym niebie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dajcie jakieś dobre tytuły o wilkołakach. Oczywiście The Howling, An American Werewolf in London i Dog Soldiers znam na pamięć. Bad Moon i Company of Wolves też nie raz widziałem.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

saga: zmierzch. w tym roku wyszedł wolfman z benicio del toro, agentem smithem, hannibalem i muzyką elfmana, ale podobno średniak :(.

Opublikowano

Najlepszy to był wilkołak z Nicholsonem

Opublikowano

Dajcie jakieś dobre tytuły o wilkołakach. Oczywiście The Howling, An American Werewolf in London i Dog Soldiers znam na pamięć. Bad Moon i Company of the Wolves też nie raz widziałem.

"wilk" z nicholsonem, pfeiffer i slaterem? można obejrzeć

Opublikowano

To był James Spader, znafco <_<

Opublikowano

Ten z Nicholsonem oglądałem dawno temu. Na Wolfmana się może skuszę, chociaż to właśnie średniak podobno. Saga Zmierzch odpada bo to chyba głównie o pedalskich emo wampirach. Aha i jeszcze pierwszego Underworlda widziałem to może pozostałe obejrzę.

Opublikowano

To był James Spader, znafco <_<

ojej;/

Opublikowano

Teen Wolf z Michaelem J. Foxem

Wilkolak grajacy w koszykowke ziom :potter:

Opublikowano

Rownież polecam

Zabawa dla całej rodziny

Opublikowano

Podobno Ginger Snaps jest przyzwoita seria o wilkolakach. Chyba to cos o dziewczynach, ktore zamiast miesiaczki zamieniaja sie w wilkolaki czy cos takiego (nie ogladalem).

Z rzeczy, ktore widzialem mozna podciagnac brytyjskie Being Human, serial o wampirze, wilkolaku i duchu mieszkajacych w jednym domu.

Opublikowano

w trick'n'treat fajny jest wątek o wilkołakach

Opublikowano

najlepszy film o wojnie w wietnamie oprócz Full Metal Jacket bo to już widziałem oczywiście

Opublikowano

pluton, łowca jeleni i czas apokalipsy

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Najlepszy film o Wietnamie to Pluton ale oprócz tego co powyżej sprawdź Ofiary Wojny, Byliśmy żołnierzami, Bat 21, 84C MoPic no i Good Morning Vietnam.

Edytowane przez Wojthas

Opublikowano

Zapomnieliście o Rambo 2 !!!1111