Opublikowano 9 stycznia 201114 l czytałem o filmie o narkomanach gdzie wszystkie ujęcia były tym co widzi jeden z bohaterów (jak fpp w gierkach) Zna ktoś tytuł?
Opublikowano 9 stycznia 201114 l czytałem o filmie o narkomanach gdzie wszystkie ujęcia były tym co widzi jeden z bohaterów (jak fpp w gierkach) Zna ktoś tytuł? http://www.psxextreme.info/topic/92890-enter-the-void-2010-gaspar-noe/ ?
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jakiś film o ćpunach. Widziałem z tego co pamietam, Requiem for a Dream i Trainspotting.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Cocaine Cowboys Może nie o ćpunach ale o kokainie. Dokumentalny. Mega film! jest też druga część.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Narkomani, "My, dzieci z dworca ZOO", Las Vegas Parano, Tam wędrują bizony, Candy. Edytowane 9 stycznia 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Jakiś film o ćpunach. Widziałem z tego co pamietam, Requiem for a Dream i Trainspotting. Human Traffic, Spun.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Human Traffic to taki wesoły film raczej, pełen wixy i dobrej muzyki. Reszty nie widziałem.
Opublikowano 13 stycznia 201114 l SPRAGNIENI MIŁOŚCI -CO PODOBNEGO? /les amours imaginaires, happy together/ odpadaja, widzialem
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Poszukuję filmów survivalowych, czyli takich, gdzie ktoś gubi się i musi przetrwać czy to na bezludnej wyspie (Cast away), czy na pustkowiu (Kanion). Nie ma tego zbyt wiele, lub przynajmniej ja nie kojarzę. Będę wdzięczny.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l w zeszłym roku był taki film frozen o dzieciakach, które utknęły na wyciągu zimą w górach
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Wydają się spoko, dzięki. Jak jeszcze coś wam przyjdzie do głowy to śmiało piszcie.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Nowy film Dannego Boyle'a też by pasował. 128 godzin? Coś takiego chyba.
Opublikowano 24 stycznia 201114 l jakis spoko film o poszukiwaczach złota, najlepiej jakiś stary western
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Poszukuję filmów survivalowych, czyli takich, gdzie ktoś gubi się i musi przetrwać czy to na bezludnej wyspie (Cast away), czy na pustkowiu (Kanion). Nie ma tego zbyt wiele, lub przynajmniej ja nie kojarzę. Będę wdzięczny. Polecam trylogię Wrong Turn :potter:
Opublikowano 9 lutego 201114 l Szukam dobrych ekranizacji komiksów, mogą być animowane/seriale. Taki mainstream jak kinówki Hellboy'a czy Watchmenów mam obczajone.
Opublikowano 9 lutego 201114 l 300 pewnie widziałeś bo wiadomo że świetne, Sin Sity pewnie też .Iron Man jest dobry, ale raczej jedynka.Beowulf Zemeckisa nie jest co prawda bezpośrednią adaptacją komiksu ale polecam obczaić.Możesz obejrzeć jeszcze raz Watchmen :potter:
Opublikowano 9 lutego 201114 l 300 ofc widziałem, to samo Sin City i Beowulf. Sprawdzę tego Defendora i może Iron Mana, ściągam też Batman Under the Red Hood.
Opublikowano 9 lutego 201114 l Iron Mana mogę Ci z czystym sumieniem polecić.Ciekawe efekty i nie głupi scenariusz.Świetny, sarkastyczno-ironiczny główny bohater (Downey Jr.).