Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

czytałem o filmie o narkomanach gdzie wszystkie ujęcia były tym co widzi jeden z bohaterów (jak fpp w gierkach)

Zna ktoś tytuł?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cocaine Cowboys

Może nie o ćpunach ale o kokainie. Dokumentalny. Mega film! jest też druga część.

Opublikowano

Narkomani, "My, dzieci z dworca ZOO", Las Vegas Parano, Tam wędrują bizony, Candy.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jakiś film o ćpunach. Widziałem z tego co pamietam, Requiem for a Dream i Trainspotting.

Human Traffic, Spun.

Opublikowano

Podbijam Human Traffic !!!

Świetny film z dobra wiksą <ok>

Opublikowano

a który z nich jest "najostrzejszy"?

Opublikowano

Human Traffic to taki wesoły film raczej, pełen wixy i dobrej muzyki. Reszty nie widziałem.

Opublikowano

SPRAGNIENI MIŁOŚCI

-CO PODOBNEGO?

/les amours imaginaires, happy together/ odpadaja, widzialem

Opublikowano

Poszukuję filmów survivalowych, czyli takich, gdzie ktoś gubi się i musi przetrwać czy to na bezludnej wyspie (Cast away), czy na pustkowiu (Kanion). Nie ma tego zbyt wiele, lub przynajmniej ja nie kojarzę. Będę wdzięczny.

Opublikowano

Lekcja Przetrwania z Hopkinsem?

Opublikowano

w zeszłym roku był taki film frozen o dzieciakach, które utknęły na wyciągu zimą w górach

Opublikowano

Wydają się spoko, dzięki. Jak jeszcze coś wam przyjdzie do głowy to śmiało piszcie.

Opublikowano

chyba ten Alive - dramat w andach tez by pasował

Opublikowano

Nowy film Dannego Boyle'a też by pasował. 128 godzin? Coś takiego chyba.

Opublikowano

W 128 godz koles juz byl bez reki. 127 Hours.

Opublikowano

Poszukuję filmów survivalowych, czyli takich, gdzie ktoś gubi się i musi przetrwać czy to na bezludnej wyspie (Cast away), czy na pustkowiu (Kanion). Nie ma tego zbyt wiele, lub przynajmniej ja nie kojarzę. Będę wdzięczny.

Polecam trylogię Wrong Turn :potter:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam dobrych ekranizacji komiksów, mogą być animowane/seriale. Taki mainstream jak kinówki Hellboy'a czy Watchmenów mam obczajone.

Opublikowano

300 pewnie widziałeś bo wiadomo że świetne, Sin Sity pewnie też .Iron Man jest dobry, ale raczej jedynka.Beowulf Zemeckisa nie jest co prawda bezpośrednią adaptacją komiksu ale polecam obczaić.Możesz obejrzeć jeszcze raz Watchmen :potter:

Opublikowano

300 ofc widziałem, to samo Sin City i Beowulf. Sprawdzę tego Defendora i może Iron Mana, ściągam też Batman Under the Red Hood.

Opublikowano

Iron Mana mogę Ci z czystym sumieniem polecić.Ciekawe efekty i nie głupi scenariusz.Świetny, sarkastyczno-ironiczny główny bohater (Downey Jr.).