Opublikowano 16 stycznia 201114 l Chodzi Ci o DLC? Jeśli tak, to tak - w tym wspomnieniu specjalnym chodzi tylko o zwykłe latanie bez celu.
Opublikowano 13 maja 201113 l Dżizas jak mnie ten Ezio wkurwia. Nie ma nawet startu do Altaira, jakiś chłopaczyna który sobie znalazł uniform w skrzynce starego i jest ultra asasynem. Na dodatek ten jego głos... tragicznie brzmią te postacie z tym akcentem włoskim, jakbym telenowelę oglądał To jedyne do czego mogę na razie się przyczepić.
Opublikowano 15 maja 201113 l Miałem podobnie do tego całego E... i jeszcze te h.ujowee imię i te akcenty, ogólnie smenty.Odstawiłem na czas nieokreslony
Opublikowano 21 lipca 201113 l Po kilku dniach grania save nagle dzisiaj wyparowal. Na dysku konsoli nie ma sladu po save'ie z AC2. A myslalem, ze Oblivion mnie odstraszy bugami
Opublikowano 21 sierpnia 201113 l AC2 i AC:B słyną z wycinania save'ów. Na PC można się jeszcze jakoś uratować, na konsoli pozostaje wczytanie pliku z backupu, jeśli robisz. Znam ten ból, AC2 zrobił mi dokładnie to samo. Teraz po każdej sesji zgrywam plik z zapisem stanu na pen-drive'a.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Po straceniu save'a robilem backup. Cale szczescie sie nie przydal. Gra w kazdym razie warta ponownego podejscia. Zdecydowanie mniej monotonna niz AC1 - tylko postac Ezio swoim zachowaniem momentami doprowadzala mnie do szalu. Taki przerysowany wloch.