Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: World at War

Featured Replies

z miłą checią pogram z rodakami z mojej listy niema za duzo ludzi bete , moj GT: Jimmy PL

• Replies 30
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...

Jesli jest ktos chetny do grania , szczegolnie w godzinach nocnych (24-5) prosze o wiadomosc na XBL -gamertag w sygnaturze

Jak by ktoś chciał wspólnie pograć to śmiało dodawać do znajomych - gt: janish

ja tez sie pisze :) ale w zponych godzinach 23-2 i tak przed poludniem 10-13 tylko wtedy mam jak grac :P

Wielad PL

Coop w tej grze na veteranie mija się z celem bo achievy można chyba tylko zdobyć za przejście solo(mam rację?). No chyba, że grasz for fun;).

Edited by Gazi

OK, gra zakupiona. Można iść i grać, ktoś chętny na coopa, ofkoz na Veteranie!?

Na veteranie?, nie dzieki stary niedosc ze ja mam zdychac po 10,15 razy na misje to jeszcze za kazdym razem jak druga osoba ma zdechnac po tyle samo i (pipi), checkpoint again and again and again?? gez, co-opa to bym zagral 4 fun, na regular albo i jeszcze nizej zwlaszcza z kims kto ma w gametagu "1995" (bez obrazy :) ) stykne mi ze dzis na veteranie skonczylem misje bez straty zycia (i to za pierwszym razem :P )

Jedno pytanie: kumpel dzis poszukiwal CODa, katowice i okolice, empik, saturn, media markt, i nic.. niema i niebylo!?

mozecie napisac gdzie zakupiliscie swoje gry?? moze jutro uda sie znalezc, dzieki wam :D

Edited by foxdie

Jedno pytanie: kumpel dzis poszukiwal CODa, katowice i okolice, empik, saturn, media markt, i nic.. niema i niebylo!?

mozecie napisac gdzie zakupiliscie swoje gry?? moze jutro uda sie znalezc, dzieki wam :D

ja zakupiłem w sklepie PSX Online, do środy powinna dojść :)

no ja bardzo chetnie moge pograc dodaj mnie do znajomkow i mozemy grac :)

no ja bardzo chetnie moge pograc dodaj mnie do znajomkow i mozemy grac :)

Ok aaah dodam cie jutro czyli 19 listopad coz moj drugi syn mial dzis pierwsze urdziny (wszystikego naj Kevinek!!!)

Edited by foxdie

• 4 weeks later...

Ktos chetny na zalozenie klanu ?

tylko powazne osoby :)

A jest ktos chetny na wspolne granie ? Jakby co piszcie na moj gamertag.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Gracie jeszcze Panowie ?? Właśnie zamówiłem swój egzemplarz.

Edited by Mefi23

Ja tam gram caly czas, moge Ci wyslac zaproszenie do przyjaciol, to cos czasem mozemy pograc.

Ja również chętnie pogram i zrobiłbym archievementa "Blue Ribbon". Dodawajcie mnie do przyjaciół. Gram głównie wieczorami. Mój gamertag to: Grindy85 PL.

• 1 month later...

Siema, jeśli jest ktoś chętny na kampanię w cooperative na poziomie veteran to zapraszam dzisiaj od 22. Szczegóły na priv.

Oficjalnie zapowiedziany został Map Pack nr2 do naszego CoD na czerwiec. Znajdować mają się w nim 3 nowe mapki do multi i jedna dla trybu zombie. Cena póki co nie jest znana, ale myślę, że będzie zbliżona do tej za 1 część. Ja tam czekam z niecierpliwością, a kupię na pewno nawet w ciemno :F Ta gra mnie pochłonęła.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam, ktokolwiek chetny na meczyk klanowy? Nasz klan to BoJS, gramy przedewszystkim HC SnD, czasami HC TD, 4v4, 5v5, 6v6. Nie jestesmy tam jacys za(pipi)isci, ale troche juz gramy. Jak cos to pisac i dodawac do friendlisty, gt: dexxxor.