Skocz do zawartości

Dead Space

Featured Replies

Opublikowano

ok dzięki, a na imposible jaką broń najlepiej masterować? piłe plazmową czy coś innego?

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wg mnie pila plazmowa ja tylko jej uzywalem, aby odblokowac acziva. Jest szyba i skuteczna amunicja dosyc tania ;) ale inne bronie tez dobre np karabin, ale on juz nie ma takije celnosci przecinania konczyn itb

Opublikowano

no to za pierwszym na srednim przeszedłem sama piłą za drugim razem też na srednim przejde wszystkimi broniami żeby zdobyć acziwa a na impossible sama piłą:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedno pytanko

1. Czy cheaty (np. na kase) blokują w jakiś sposób acziwy?

Edytowane przez Zebra

Opublikowano

Na węzły i kasę oraz nieskończona ilość powietrza i zwolnienia czasu.

Opublikowano

i zadne nie przeszkadza w achivmentach ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie, ale każdego kodu na węzły i kasę można użyć tylko raz na przejście gry, a kodów na stazę i tlen można używać bez końca

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mozecie podac te kody ? Zamierzam sie zabierac za imposible i w razie klopotow chetnie bym sobie nimi pomogl.

Opublikowano

Dzieki.

Mam pytanie co do acziwa Kickin it 10 (Escape from a Lurker's grab attack 10 times). Jak go zrobiliscie ? Miałem sytuacje ze zostalem z jednym lurkerem sam na sam i spokojnie z 10 razy, jak nie 20 ominolem jego ataki. Czy to chodzi o ten atak w ktorym rozklada te swoje 3 rece i z nich strzela ? Jezeli tak to chyba mam jakiegos buga. Chyba ze to chodzi o to by ominac 10 atakow z rzedu, bez obrazenia ?

Edytowane przez Fernando

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie mi czy jest duza roznica pomiedzy poziomami easy a normal, jezeli chodzi o zrobienie tego achieva w ktorym trzeba zestrzeliwac meteoryty za pomoca dzialka ? Na normalu ciezko mi idzie zeby zachowac te 50% pancerza, moze na easy bedzie duzo latwiej ?

Opublikowano

Ja bez problemu na Normalu (jak wiekszosc osiagniec) zrobilem po paru probach - trzeba pamietac skad mniej wiecej leca oraz probowac je jak sie pojawia zestrzelic

Opublikowano
Powiedzcie mi czy jest duza roznica pomiedzy poziomami easy a normal, jezeli chodzi o zrobienie tego achieva w ktorym trzeba zestrzeliwac meteoryty za pomoca dzialka ? Na normalu ciezko mi idzie zeby zachowac te 50% pancerza, moze na easy bedzie duzo latwiej ?

też nie moge osiągnąć 50%

ktoś już wcześniej pisał

podobno lecące meteoryty nie zależą od poziomu trudnosci

Opublikowano

Ja myślę, że zależną choć nie jestem pewien, ale zaś na pewno należy boss w bodajże 7 bądź 8 misji :)

Opublikowano
Na normalu ciezko mi idzie zeby zachowac te 50% pancerza, moze na easy bedzie duzo latwiej ?

Poziom trudności nie ma znaczenia. Staraj się działkiem nie latać po całym wizjerze (z lewa na prawo i z góry na dół). Skoncentruj się na okolicach środka, najbardziej "zewnętrzne" meteoryty, zlewaj (niektóre nawet cię mijają bez uderzenia). Strzelaj tylko z jednej lufy (wolniej się działo grzeje), dwie rezerwuj tylko na większe skały, które rozwalają się na mniejsze. Uda ci się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Upgrade'owałęm wszystko na maxa i nie dostałem achiev'a. Co się stało się?

Opublikowano

1. Wszystko? Kostium, wszystkie rodzaje broni, moduł stazy i telekinezy?

2. Czy nie sprzedawałeś broni. Nie jestem pewien czy to wpływa na achievement, ale ja wszystkie guny w magazynie trzymałem.

Opublikowano

No jasne...kurcze, dzięki. Tak to jest jak się nie myśli i sprzedaje broń. Ehhh, teraz to już z górki. Jeszcze raz dzięki :D .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1.Czy do acziva za wymaxowanie wszystkich broni i kombinezonu liczy się też upgrejd stazy i kinezy?

2.I czy do acziva za wymaxowanie wszystkich broni i kombinezonu muszę zapełniać wszystkie puste sloty węzłami?

Opublikowano

Nie wiem czy do achiva :) ale do trophy

1 tak,wymasterowane ma byc wszystko

2 nie,nie musisz. Zapelnij tylko te,ktore w jakis sposob upgraduja dany przedmiot