Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Tak też zrobiłem. Bardzo pomógł mi link do tego amerykańskiego forum. Dzięki za info.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Pojawił się preorder na Ultimie w bardzo atrakcyjnej cenie. Poradnik, OST i ładne pudełko kuszą. Chyba GoWIII kupię później na wakacje i zamówię DS. Słyszałem, że jest bardzo wymagający, ale myślę, że dam radę. Spodobał mi się mroczny klimat i system walki, a fakt iż obecnie developerzy RPG często odwołują się do tej gry o czymś świadczy. Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 6 maja 201014 l Osobiscie polecam Demons Soula,gra jest wymagajaca,lecz zarazem bardzo wciagajaca i trudna,a jeszcze lepsza jest przez online.Tylko zamawiac.Pozdrawiam
Opublikowano 12 maja 201014 l Mam jeszcze takie oto pytanie. Czy warto upgradeować broń w tej grze? Chodzi mi konkretnie o używanie shardów do upgrade mieczy, tarcz itp itd. Czy to bez sensu bo i tak później grze znajdzie się lepsze (ewentualnie forge z demon souls się zrobi).
Opublikowano 12 maja 201014 l i tak musisz upgrade broni zrobic zeby złączyc je z demon souls. warto robić upgrade ogólnie - pamietaj zeby uzywac odpowiednich kamieni do odpowiednich broni (bo inne kamienie dają inne bonusy do statsów). Zobacz sobie tu co i jak - http://demonssouls.wikidot.com/
Opublikowano 12 maja 201014 l Tak sobie kombinuje, ale z drugiej strony boję się że zaraz za rogiem znajdę jakąś fajniejszą broń i to w nią bardziej warto zainwestować. I ciągle się głowię, inwestować czy nie. Edytowane 12 maja 201014 l przez Lalalilo
Opublikowano 13 maja 201014 l no to masz spis broni które są w grze, zobacz sobie i zaplanuj wszystko...
Opublikowano 13 maja 201014 l Mam pytanie do posiadaczy wersji USA, czy w tej wersji na 210 slv też są takie problemy z pograniem w coopie? Gram na azjatyckiej i sa takie dni że pare razy się pomoże ale częściej przez godzine żadnego wezwania, fuck nawet BP-a żadnego, strasznie to irytuje i zniechęca
Opublikowano 14 maja 201014 l Dziwisz się? Mogę się założyć, że osobom po prostu nie chce się tyle levelować postać (ja jestem tego przykładem). IMO najlepiej dopakować postać do ok. 80-100 levelu i na tym się zatrzymać - gwarantuje to bardzo dużą ilość niebieskich fantomów jak i czarnych (przynajmniej tak było w moim przypadku).
Opublikowano 15 maja 201014 l Ja mam wersje amerykanska,level 168 i nie nazekam.tyle ze trzeba grac tak po 22 bo wtedy dopiero zaczyna sie zabawa z phantonami.Heheh a czesto gram jako black phantom...i levelu nie mam zamiaru juz podwyzszac Edytowane 15 maja 201014 l przez Dev1983
Opublikowano 16 maja 201014 l Hmm taki lvl nabiłem na samym koopie, bez grindu i jakoś szkoda będzie marnować te biedne duszyczki żeby tylko nie podskoczyć w slv, ehh trudno dzięki za odpowiedź
Opublikowano 5 czerwca 201014 l a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie czy wszystkie wersje dzialaja na tych samych serwerach, czy jak mam wersje chinska to raczej nie spotkam polakow? a moze mial ktos wersje i chinska i us i wie czy mozna jakos odpalic postac z jednej wersji na drugiej ?
Opublikowano 5 czerwca 201014 l a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie czy wszystkie wersje dzialaja na tych samych serwerach, czy jak mam wersje chinska to raczej nie spotkam polakow? a moze mial ktos wersje i chinska i us i wie czy mozna jakos odpalic postac z jednej wersji na drugiej ? Mam obie wersje - oczywistym jest, że serwery jak i save'y nie są kompatybilne.
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Cholera, jak tylko słyszę tę nutę to mam ochotę złapać za meat cleaver'a i ponownie zacząć polowanie na dusze! Kapitalna gra - najlepsze co spotkało PlayStation3 od premiery "Let strength be granted, so the world might be mended, So the world might be mended..." Edytowane 9 czerwca 201014 l przez stoodio
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Ja już nie mogę się doczekać mojej paczki z Ultimy. Black Phantom Edition rula, dobrze, że nie kupowałem u Cenegi...
Opublikowano 11 czerwca 201014 l witam.ogolnie to jestem biednym studentem medycyny ktory wlasnie siedzi po uszy w shicie do wkucia->jednakze (chyba znak od Jesusa)sesja konczy sie 23 a zaraz po niej premiera ds...jestem zapalonym rpg-owcem,poziomy trudnosci bla bla nie dzialaja na mnie.maga klimatowa gra sie zdaje byc do tego unikalny system walki i online.zamowilem juz black phantoma edycje i czekam.CZYTUJE duzo na forach o grze porady jednak mam jedno najwazniejsze zapytanie:jaka klase wybrac na poczatku gry??preferuje:jakiegos pakera z mieczem tarcza ktory kazdy spor ma zamiar rozwiazywac silowo,czarowanie to jedynie jakeis heal wzmocnieniea i koniec bez "przesadyzmu"jaka postac polecacie.slyszalem o royalu i temple knight??templem latwiej na poczatku ale pozniej dupa nie wiem chce postac na dluzsze posiedzenie by nie okazalao sie ze na poczatku popelnilem blad...a moze wszystko to dupa i trzeba jakiegos maga wybrac...z gory thx za pomoc!!pozdrawiam
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Najprościej zacząć Royalem, ale wtedy tracisz w zasadzie wszystkie zalety gry-idziesz i nawalasz czarem dystansowym. Do walki na krótki dystans fajny jest Wanderer-bardziej zwinny od Temple Knighta,łatwe uniki, aczkolwiek dwa-trzy trafione strzały i leżysz
Opublikowano 11 czerwca 201014 l zwinnosc to najwazniejsza umiejetnosc w tej grze??nie da rady tak ze mam pakera i tez uniki stosowac??czytalem ze tym Wandererem i Thiefem wlasnie najtrudniej sie gra>>?? z gory thx za odpowiedz
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Chodza pogloski ze wersja EU ma byc gorsza,slabsza niz te co obecnie sa na rynku.Aktualnie mam wersje US. Mysle kupic EU ale sa te dwa problemy.1 ze ma byc gorsza a 2 ze trofea z US nie beda dzialac na EU. Czy to jest pewne?
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Chodza pogloski ze wersja EU ma byc gorsza,slabsza niz te co obecnie sa na rynku.Aktualnie mam wersje US. Mysle kupic EU ale sa te dwa problemy.1 ze ma byc gorsza a 2 ze trofea z US nie beda dzialac na EU. Czy to jest pewne? A po co Ci wersja eu skoro masz us ?
Opublikowano 22 czerwca 201014 l W jakim sensie ma być gorsza? Nie pokoi mnie ta wiadomość ponieważ zamówiłem BFE na Ultimie...
Opublikowano 22 czerwca 201014 l slyszalem ze ma byc lekko okrojona ale to pewnie jakas sciema.A to z wersjami to wazne bo majac wersje US nie pogram z ludzmi ca ma wersje EU
Opublikowano 22 czerwca 201014 l slyszalem ze ma byc lekko okrojona ale to pewnie jakas sciema.A to z wersjami to wazne bo majac wersje US nie pogram z ludzmi ca ma wersje EU Serio ?! Szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem bo właśnie wczoraj nabyłem wersje US
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Jakieś pewne info? Link? Nie wierzę w takie gadanie dopóki nie zobaczę.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l Ta gra nie jest trudna, ją trzeba po prostu zrozumieć. O ile kilkanaście lat temu była by to całkiem normalna gra, tak w czasach gdy jesteśmy rozpieszczani przez każualowy poziom trudności starcie z DS może być problemem, gra nie wybacza błedów. To jaką klasą zagrasz zależy wyłącznie od Ciebie, ja zaczynając wybrałem knighta całą grę skończyłem bez magi. Prawdą jest jednak to że po 3-4 new game plus to że masz cały pasek hp nic nie znaczy i liczy się jedynie to jak szybko się rolujesz. 'Zwinność' zwiększa możliwość ładowności Ekwipunku który masz na sobie więc siłą rzeczy możesz nosić ciężką zbroję i rollować się w niej jak byś nic nie miał. Jednak serio po 3-4 przejściu sam dojdziesz do wniosku że lepiej ściągnąć zbroje i biegać 'nago'. Gra magiem jest najłatwiejsza jednak traci się cały urok z tej produkcji tak więc polecam, wanderera lub knighta ; d