Opublikowano 30 lipca 201014 l początkowi do pogrania co-op dodawac mnie, ID:szymus. Mam level 27 Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez szymek_maniak
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l mam problem, otóż nie moge wejść do 1-3 (jest na bramie taka mgła) Nie przejdziesz jej dopóki nie zabijesz jakiegokolwiek archdemona.
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l a gdzie są te archdemony ? to jest ostatni demon do zabicia w kamieniu ? Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez szymek_maniak
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l a gdzie są te archdemony ? To jest ostatni boss z każdej lokacji. W x-3 każdego świata jest archdemon
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l oprócz 1, bo tam są aż cztery demony i 3 dodatkowe szymus- mam już 38lvl, bijemy bossa 2-2? Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l dzięki napisałem ci wiadomosc na ps3 ze boli mnie z nerwów brzuch po tej grze ale wytrzymam, mozemy ubić, ale jak znowu nie bede mugl w nocy spac to chyba juz w tagre nie zagram kiedy bedziez na ps3 ? Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez szymek_maniak
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie? za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie? za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie?
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l a niech to! zabiłem wszystkie demony, NG+ i ja nie mogę. trza zacząć nową grę, to ponad moje siły... aha: pomógł by mi ktoś z tymi trofeami od broni? ja chwile bym potrzymał i zwrócił...
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l tu masz : http://demonssouls.w.../trophy-weapons to daj ID tej wikipedii... Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l to ironia... chodzi o to że niektóre bronie od kowala wymagają kamieni typu bladestone, faintstone i.t.p., mi się nie chce szukać i prosiłbym kogoś kto ma żeby mi dał tym mieczem chwile pomachać i być może trofeum by wpadło.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Autor Gra jest zacna. Jak na razie gra jednak ma odpoczynek, bo przysłano mi Blur-a więc DS na jakiś czas idzie w odstawkę. Jak na razie mam w World 1 zaliczone wszystko do bossa FK, cały StoneFang Tunnel i W Tower of Lataria pokonanego Fools Idola.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie?
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł. A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;]
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł. A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;] Auć, nagle na Zavvi.com z 35 funtów zrobiło się ?49.95... A co do strategy guide: dla nooba całkiem przydatne (ja łyknąłem całość prócz walkthrough, bo nie chciałem psuć sobie zabawy). Soundtracku nawet nie wyjąłem z okładki, a artbook przewertowałem w 20 sekund. W sumie wyczyściłem NG+ i nie wiem co robić... pozostało już tylko zmienianie tendencji i zbieranie kamyków. Gdyby nie online to byłoby w cholerę nudno.