Skocz do zawartości

Demon's Souls

Featured Replies

Opublikowano

początkowi do pogrania co-op dodawac mnie, ID:szymus. Mam level 27

Edytowane przez szymek_maniak

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 416,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Masorz            

• O qwa ale petarda super pranki wszyscy zostali strolowani i można się z nich śmiać bo dali się strolować oni myśleli że coś, a to był trick! i coś zupełnie innego i się dali nabrać i oni nie wie

• Jezu jak ta gra nie szanuje mojego czasu. Nie ma to jak grać z uczuciem     Alternatywą granie z 3 tutorialami i wspomaganie się youtubem, co też mija się z celem (swoją drogą oficjalny poradnik

Opublikowano

mam problem, otóż nie moge wejść do 1-3 (jest na bramie taka mgła)

Nie przejdziesz jej dopóki nie zabijesz jakiegokolwiek archdemona.

Opublikowano

a gdzie są te archdemony ?

to jest ostatni demon do zabicia w kamieniu ?

Opublikowano

a gdzie są te archdemony ?

To jest ostatni boss z każdej lokacji. W x-3 każdego świata jest archdemon

Opublikowano

oprócz 1, bo tam są aż cztery demony i 3 dodatkowe ;) szymus- mam już 38lvl, bijemy bossa 2-2?  

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

dzięki

napisałem ci wiadomosc na ps3 ze boli mnie z nerwów brzuch po tej grze ale wytrzymam, mozemy ubić, ale jak znowu nie bede mugl w nocy spac to chyba juz w tagre nie zagram

kiedy bedziez na ps3 ?

Opublikowano

za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie?

Opublikowano

a niech to! zabiłem wszystkie demony, NG+ i ja nie mogę. trza zacząć nową grę, to ponad moje siły...

aha: pomógł by mi ktoś z tymi trofeami od broni? ja chwile bym potrzymał i zwrócił...

Opublikowano

to ironia... chodzi o to że niektóre bronie od kowala wymagają kamieni typu bladestone, faintstone i.t.p., mi się nie chce szukać i prosiłbym kogoś kto ma żeby mi dał tym mieczem chwile pomachać i być może trofeum by wpadło.

Opublikowano
  • Autor

Gra jest zacna. Jak na razie gra jednak ma odpoczynek, bo przysłano mi Blur-a więc DS na jakiś czas idzie w odstawkę. Jak na razie mam w World 1 zaliczone wszystko do bossa FK, cały StoneFang Tunnel i W Tower of Lataria pokonanego Fools Idola.

Opublikowano

czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie?

to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie?

Opublikowano

czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie?

O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł.

Opublikowano

A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;]

Opublikowano

A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;]

Auć, nagle na Zavvi.com z 35 funtów zrobiło się ?49.95...

A co do strategy guide: dla nooba całkiem przydatne (ja łyknąłem całość prócz walkthrough, bo nie chciałem psuć sobie zabawy).

Soundtracku nawet nie wyjąłem z okładki, a artbook przewertowałem w 20 sekund. ;)

W sumie wyczyściłem NG+ i nie wiem co robić... pozostało już tylko zmienianie tendencji i zbieranie kamyków. Gdyby nie online to byłoby w cholerę nudno. :P