Posted December 11, 200816 yr <a href="http://www.trofeaps3.com/trophies/readarticle.php?article_id=139" target="_blank">http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=139</a> Bronze Trophies * ARRR! - Complete ?Plundering Pirates? Episode * NI! - Complete ?Naughty Knights? Episode * 10 in a Row - Complete 10 Levels in a Row * 25 in a Row - Complete 25 Levels in a Row * 500K Plan - Score 500,000 points * Millionaire?s Club - Score 1,000,000 points * The Morris Award - Gain 9 Extra Lives * Bonus Plan - Collect 200 ?Bonus Points? power-ups * Minuteman - Complete a level within one minute * Goodbye Cruel World - 5 Killer Skulls Collected Silver Trophies * Back in the Chain Gang - Start a chain reaction with a bunch of cannons * Through the Fire and Flames - Seek out and aid the lone knight in his fight against the dragons. Gold Trophies * Award Winner - Collect all Awards in the game Edited December 28, 200915 yr by Old_Kyo
January 15, 200916 yr Może ja ;p jest już na PL store LOL....36zł, mam tam 6zł, więc tylko 30dychy bym musiał dołożyć ;p
January 16, 200916 yr Goodbye Cruel World - 5 Killer Skulls Collected Chyba najciekawsze Trofeum jakie ostatnio widziałem Ale gra jest w pytę mimo wszystko a jeszcze nie wypróbowałem multi Sakiu: nie lepiej na Kanadzie za ok. 26zł? Edited January 16, 200916 yr by Kyo
January 17, 200916 yr Też wpadł komplecik. Na trofeaps3.com dzisiaj powinien się pojawić Mini Poradnik jeśli ktoś by potrzebował Edited January 17, 200916 yr by Kyo
January 17, 200916 yr ile MB zajmuje ta gra? U mnie 156MB - lada chwila wydadzą DLC. Edited January 17, 200916 yr by Kyo
January 17, 200916 yr ile MB zajmuje ta gra? U mnie 156MB - lada chwila wydadzą DLC. płatny? i pytanie czy na polskim czy usa?
January 17, 200916 yr No na bank będzie płatny (dodatkowe levele i trofea pewnie też). I na tym i na tym.
January 17, 200916 yr Po skończeniu gry pojawia się napis To Be Continued... Jest także wolny "slot" na 3 świat (i mam nadzieje że następne), gdy na niego najedziemy także pojawia się TBC
January 19, 200916 yr Through the Fire and Flames - Seek out and aid the lone knight in his fight against the dragons. o co dokładnie chodzi? zabiłem na jednej planszy najpierw 3 smoki, a później rycerza i nic
January 19, 200916 yr Through the Fire and Flames - Seek out and aid the lone knight in his fight against the dragons. o co dokładnie chodzi? zabiłem na jednej planszy najpierw 3 smoki, a później rycerza i nic Musisz to zrobić na 16 planszy, gdzie rycerz jest otoczony przez smoki.
January 20, 200916 yr w końcu zagrałem, gra wyśmienita, jak dalej takie perełki będą wychodzić to z moim czasem na granie skończy się tylko na grach z pss ale mam pytanie odnośnie trophies - "Goodbye Cruel World - Zbierz 5 zabójczych czaszek" - czy jak będę grał, zbiorę czaszkę, dam restart, przejdę poziom itp. to czy będą wpadać mi trofea "10 in a Row" oraz "25 in a Row"? czy może ta czaszka jakoś wyklucza te trophies? myślę że będzie kolejny calak po Cuboid - myślę że najtrudniejsze trophy "Back in the Chain Gang" (przynajmniej z opisu ) samo przypadkiem wpadło, miałem zamiar polować na te srebrne po skończeniu reszty ale widać nawet starać się nie trzeba za bardzo Edited January 20, 200916 yr by pawel_k
January 20, 200916 yr Author tak mozesz restartowac dla czasek, mozesz restartowac by zdobyc 25 in a row... jedynie serca musisz miec 9 mnie brakuje chyba 4 trophies serca, 2 ep, nieszczesny 2.16 i gold
January 20, 200916 yr a nie ma przypadkiem jakiegoś limitu na restarty? jestem w levelu 2.7, gram od początku, jak straciłem życie to restart (po czaszkach też restart, ukryte trophie za czaszki wpadło), a trofeum za "25 in a row" jeszcze nie zdobyłem trofeum "10 in a row" mam, ale czaszki zbierałem po tym trophie, raz też miałem level który restartowałem z 30 razy (sam nie wiem czemu ). więc może jednak czaszka nie pozawala zdobyć tych leveli pod rząd albo są limity restartów? a u mnie do calaka 2.16, 25 in a row, i drugi etap Edited January 20, 200916 yr by pawel_k
January 21, 200916 yr Wszystko mozna zrobic za 1 przejsciem gry. Najpierw zbieracie serduszka, gdy stracicie zycie restart, Jak juz macie 9 to przy okazji powinno wpasc 10 in row, Gdy juz macie 9 serduszek giniecie tylko przez czaszke, jesli spadnie kulka restart jasli czach gracie dalej, 200 bonus pooints jest dosc cieszkie , trzeba miec ok 30 in row zeby na bonusach nazbierac odpowiednio duzo, a przy okazji wpada oczywiscie 25.
January 21, 200916 yr Author zostalo mi 9 zyc i 200 bonus... bonusy to trzeba w jednej grze zebrac czy liczy sie wyniki overall? Smieszna sprawa z rycerzem... siedze sobie i gram wczoraj w Magic Balla i moja laska przyszla, i wziela za pada... i zaczyna grac, to jej wlaczylem plansze z rycerzem zeby sie poddala i oddala pada. A ta nie, ostro meczy i... ona zrobila to trophy
January 21, 200916 yr zostalo mi 9 zyc i 200 bonus... bonusy to trzeba w jednej grze zebrac czy liczy sie wyniki overall? Smieszna sprawa z rycerzem... siedze sobie i gram wczoraj w Magic Balla i moja laska przyszla, i wziela za pada... i zaczyna grac, to jej wlaczylem plansze z rycerzem zeby sie poddala i oddala pada. A ta nie, ostro meczy i... ona zrobila to trophy 200 bonus w jednej grze