Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magic Ball

Poziomt trudności pucharów. 32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Magic Ball?

• Bardzo łatwe
      0
    • Łatwe
      1
    • Średnie
      0
    • Trudne
      0
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Te 9 zyc mam zdobyc bez straty zycia czy mam ogolnie zdobyc 9 serduszek. :rolleyes:

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Te 9 zyc mam zdobyc bez straty zycia czy mam ogolnie zdobyc 9 serduszek. :rolleyes:

Musisz mieć 9 żyć "na stanie".

Opublikowano
I najważniejsze [!!!] wreszcie też ktoś pomyślał i dał możliwość włączenia własnej muzy z XMB bo od tej z gry już mi się zbierało...

Ooo, jak można puścić muzykę z dysku to może nawet ten dodatek do Magic Balla odpalę ;) . Bo nie powiem, w podstawce to mało fioła nie dostałem ( nawet chyba wyłączyłem w czorty maty w końcu tę muzykę;) ).

Opublikowano

Musisz mieć 9 żyć "na stanie".

to ja jeszcze dodam że można robić restarty po stracie życia...

Opublikowano
* Bonus Plan - Zbierz 200 dopałek ‘Bonus Points’

Powinno wpaść podczas gry. Staraj się zbierać jak najwięcej $ w Levelach Bonusowych a także podczas gry.

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jeszcze prościej o co kaman?

Z tym trofeum mam największy problem. Zbieram $ w bonusowych levelach, wszelakie dopałki podczas grania i nadal ten trophis nie chce wpaść :(

Opublikowano

Powinno wpaść podczas gry. Staraj się zbierać jak najwięcej $ w Levelach Bonusowych a także podczas gry.

Z tym trofeum mam największy problem. Zbieram $ w bonusowych levelach, wszelakie dopałki podczas grania i nadal ten trophis nie chce wpaść :(

Prościej się już nie da;). Podczas jednej gry należy zebrać 200 złotych monet ( $ ). Ot, cała filozofia.

Opublikowano

Prościej się już nie da;). Podczas jednej gry należy zebrać 200 złotych monet ( $ ). Ot, cała filozofia.

Wielkie dzięki. Bardzo mi pomogłeś ;)

Wiem dlaczego nie udawało mi się zrobić tego trofeum. Dopiero jak robiłam 50 levelil pod rząd to samo wpadło.

Mam już swoje upragnione 100 % w Magic Ball :1pl:

Opublikowano

podziwiam Was że macie 100% w tej grze ;) dzisiaj miałem wolne w pracy więc chciałem sobie trochę trophywhorować ale szczerze nie dałem rady ;) nowe plansze są w nawet fajne, a custom soundtrack uratował mi jakąś przyjemność z grania, ale po prostu nie byłem w stanie jeszcze raz grać drugiegp epizodu z księżniczkami i rycerzami ;) więc zrobiłem tylko trophy za przejście dodatku i te dwa zadania na srebra (o które nawet się nie starałem), do 100% zostało mi 50 in row i 2 mln punktów (za pierwszym przejściem miałem 1.9mln ;) ), i na miliard procent wiem że nie zmuszę się do ich zrobienia :)

ps. narzeczona widząc tą grę podsumowała ją że to najgłupsza gra w jaką widziała że grałem, a designer musiał ostro koksić ;)

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

jeszcze nie, ale jej reakcja może być ciekawa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z trofeum 50 in row, zacząłem grać na singlu od planszy 1-1 i w chwili obecnej jestem na 3-6 a trofeum nie dostałem. Teraz mam po prostu wyjść z gry czy dalej grać ?

EDIT:mam 3-14 i dalej nic, czy te trofeum trzeba zrobic za jednym razem czy mogę dziś zrobić 30 lvl a jutro 20 ?

Edytowane przez Wiśnia San

Opublikowano
czy te trofeum trzeba zrobic za jednym razem czy mogę dziś zrobić 30 lvl a jutro 20 ?

musisz niestety zrobić za jednym razem - nie możesz po drodze wyjść a potem wrócić i dać continue...

Opublikowano

nareszcie mi się udało zrobiłem wszystkie lvl za jednym zamachem i zdobyłem ostatnie trofeum :)

100%

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Następne trofea w tasiemcu i 100% idzie się kochać...:

Brąz:

[Winter] Let it snow1

Complete the ''Winter'' episode

Srebro:

[Winter] Penguins in Danger!

Help the valiant penguins fight the nasty bears!

[Winter] Call for help!

Call for help by launching the fireworks! don't let the witch notice you! avoid htting this elderly lady.

[Winter] I fly only first class

And finally, send that old man in a red cap off on a big air trip

P.S. Przynajmniej nie ma 75 leveli do zrobienia xD

Edytowane przez Kyo