Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Hot Chili Peppers

Featured Replies

• 4 lata później...
  • Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że grupa dokłada starań, by po pięciu latach powrócić z czymś jeszcze słabszym, niż "Stadium Arcadium".

• no i to mi się podoba, czekam z niecierpliwością na nową płytkę! Fajnie jakby jeszcze koncert wleciał w Polszy  dawać kurw.aaaaaaa  

• Nowy utwór , dokładnie tego się spodziewałem. Jak to dobrze że John wrócił na swoje miejsce.  

Opublikowano

Pozwolę sobie na niezły odkop, dzisiaj wypuścili pierwszy nowy kawałek od 5 lat, premiera płyty 17 czerwca (na winylu, cd i kasecie).

Ogólnie to średnio, żeby nie powiedzieć że słabo. Pare razy przesłuchałem i kompletnie mi nie podchodzi ten utwór. Jakieś organki i klawisze ala koldgej, Flea samym basem nie uciągnie całej płyty.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Super płytka,wymaga raczej kilku podejść ale potem ciężko przestać słuchać.

Kilka razy naprawdę mocno się uśmiałem:

Edytowane przez mars75

• 2 lata później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

no i to mi się podoba, czekam z niecierpliwością na nową płytkę! Fajnie jakby jeszcze koncert wleciał w Polszy :ohboy: dawać kurw.aaaaaaa

Opublikowano

Nowy utwór :banderas:, dokładnie tego się spodziewałem. Jak to dobrze że John wrócił na swoje miejsce.

Opublikowano

Koleś ma kurwa SZEŚĆDZIESIĄT LAT i wygląda lepiej niż ja, nie wiem no jak się z tym czuć.

Opublikowano
7 minut temu, ogqozo napisał:

Koleś ma kurwa SZEŚĆDZIESIĄT LAT i wygląda lepiej niż ja, nie wiem no jak się z tym czuć.

A jak wyglądasz ;)

W dniu 4.02.2022 o 19:40, Absolem napisał:

Nowy utwór :banderas:

Coś pięknego. Brzmienie sprzed lat, ciary wchodzą. Oj wchodzą.

W dniu 4.02.2022 o 20:01, Figaro napisał:

jezu, jaki staruszek. piosenka brzmi jak karykatura RHCP.

W jakim sensie? Ja tu słyszę właśnie stare, dobre red hot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowy album świetny, troszkę melancholijny als spójny i całościowo pięknie wchodzi. Każdy utwór mi się podoba i ciężko wskazać faworyta. Frusciante to niezbędna część składu i znakomity muzyk co słychać na każdym kroku. Czekam na wersję winylową żeby nacieszyć się pełnym brzmieniem. To czego oczekiwałem dostałem i z czystym sumieniem mogę stwierdzić że chlopaki zawsze w formie. 

Opublikowano

Unlimited Love przesłuchane parę razy, ale jeszcze nie siadło mi do końca. Tak z pięć kawałków naprawdę zajebistych, reszta albumu ciężko stwierdzić. Czuć oczywiście oldschoolowy klimat, Frusciante robi robotę. Zobaczymy jak koncertowo dadzą radę. 

https://youtu.be/-hWzduNqlmA

Edytowane przez xtik

Opublikowano

Ta płyta jest za długa po prostu. Jakby ją skrócić o połowę to by była zajebista, a tak jest ok z plusem.