Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 330,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano
1 lub 2?

Drugi bardziej mi się podoba, ale znacznie droższy jest, także chyba zdecyduję się na 1.

obydwa fajne, drugi faktycznie fajniejszy, ale skoro duża różnica w cenie to łykaj pierwszego, też jest świetny.

gdyby wpadła mi jakaś większa wygrana w loterii sprawiłbym sobie tego:

http://www.allegro.pl/item678655283_breitl..._le_unikat.html

no miód

Opublikowano

A co w nim takiego fenomenalnego? Pytam tylko, bo prosty jestem, a zobaczyłem cene ponad 16 koła za coś czego bym nie nabył za stówkę.

Opublikowano

Qra - na zegarkach nie znam sie w ogole, ale ten pierwszy wydaje mi sie naprawde ladny, imo lepszy (choc nieznacznie) od propozycji numer 2 : )

Opublikowano

To ja rozwieje wątpliwości, bierz 2, bo jest znacznie ładniejszy od 1. Chociaz zalezy ile dopłacasz

Opublikowano
A co w nim takiego fenomenalnego? Pytam tylko, bo prosty jestem, a zobaczyłem cene ponad 16 koła za coś czego bym nie nabył za stówkę.

no dla mnie fenomenalny ma dizajn, piękny zegarek. poza tym - wiadomo, marka, jakość i unikatowosc; ).

Opublikowano
To ja rozwieje wątpliwości, bierz 2, bo jest znacznie ładniejszy od 1. Chociaz zalezy ile dopłacasz

2 to nowszy model tego 1. Podobno większa tarcza (nie wiem, 1. nie widziałem na oczy) i ogólnie ładniejszy jest. Ale tysiak piechotą nie chodzi :c

Opublikowano

Po chu.j w tym zegarku za 16 koła i w reszcie te małe tarcze? Pier.doli to cały dizajn sikora.

Opublikowano

w większości zegarków do pływania tarcze są małe, taki ich urok

Opublikowano

Dodają do niego Porsche w gratisie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ho ho...

szukam wlasnie czegos prostego, a nie bajeranckiego

Opublikowano

Z dwojga złego lepszy jest ten pierwszy - ten drugi wygląda jak miniatura zegara kuchennego.

Opublikowano

lipne te zegarki jak dla mnie :P

poszukaj jakis innych

Opublikowano
ho ho...

szukam wlasnie czegos prostego, a nie bajeranckiego

proste to nie to samo co brzydkie

Opublikowano

pie.jpgklucz1168d.jpg

:idea:

Opublikowano

wiem że piaget i tak dalej, ale faktycznie nieładny