Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

jakiś polski s(pipi)iały zespoł rockowy leci ostatnio  w antyradiu, i tak kurevsko zerznięte riffy  z qotsa, ze mam ochotę dowiedziec sie co to za (pipi)iszony.

kojarzycie?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 255,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

o mam s(pipi)ysynów xDDDD

Opublikowano

no cóż, pierwsze 4 płyty qotsa to cudowne krążki, należysz do tej części fanów muzyki którzy lubią kicz i tandetę, pewnie dlatego umrzesz sam.

Opublikowano

nie szanować 4 pierwszy płytek qotsa to trzeba być upośledzonym :/

Opublikowano

Siara za nieszanowanie Queens Of The Stone Age ssij penis.

To Power Of Trinity faktycznie zrzynka w chuj, ale tak tylko przypominam, że Ty się Milan podniecasz Dog Fashion Disco, które jest jeszcze większą zrzyną z Mr Bungle + Faith No More.

Opublikowano

Siara za nieszanowanie Queens Of The Stone Age ssij penis.

To Power Of Trinity faktycznie zrzynka w chuj, ale tak tylko przypominam, że Ty się Milan podniecasz Dog Fashion Disco, które jest jeszcze większą zrzyną z Mr Bungle + Faith No More.

widac ze jak under jarał się dobrą muzą siedziałes i słuchales anji ortodox.

Obso zalożył temat  o  dfd, i byłem najbardziej wzburzonym gosciem, nawet porównałem californię do auditory i wskazałem podobieństwa.

Tylko zw dfd samo  wsobie jest tak dobre, i  kopiuje bungla we wspanialy sposob, ze musialbym byc idiota by  mowic ze to zła kapela.

z tym power trinity jest problem ze jedyne co jest w tym dobre to to co zerzneli.

Opublikowano

Nie no spoko, ja sam bardzo lubię DFD, i zgadzam się że zrzynka ale z pomysłem i klimatem.

Jak under jarał się dobrą muzą to akurat wtedy tego nie śledziłem zbytnio, miałem swoje własne 'backlogi' muzyczne i odkrywanie innych rzeczy (odmiany deathu, sludge i takie inne).

Anji Ortodox nie znam twóczości

Opublikowano

Powinieneś jednak posłuchać kota z efektami,one tak nie brzmią mają bardziej wyje.baną górę.

Opublikowano

Męczy mnie, nie daje spokoju... muszę tego słuchać! I tak o dwóch dni już...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyje.bała mnie ilość ludzi w Zakopanym Masorz serdecznie współczuję. 500plus zbiera krwawe żniwo.

Opublikowano

Nowy kawałek jednooosobowej kapeli Mare Cognitum: 

Opublikowano

Wyje.bała mnie ilość ludzi w Zakopanym Masorz serdecznie współczuję. 500plus zbiera krwawe żniwo.

Nawet do okolicznego Lewajatana na zakupy muszę chodzić tak jak teraz, przed chwilą wróciłem.

Generalnie to trochę już pożyłem i zawsze w sezonie jestem na to przygotowany.

A korki na ulicach Zakopca się (w większości) egelancko omija jeżdżąc bocznymi uliczkami albo takimi gdzie cepry raczej nie jeżdżą.