Opublikowano 30 listopada 20204 l U mnie ostatnio na tapecie oryginalni twórcy metalu, od których Ozzy później ukradł pomysł i sprzedał materiał w cięższej wersji:
Opublikowano 12 grudnia 20204 l To jest tera na topie Przeoczyłem preorder i teraz czekam na winyla z Holandii.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l W dniu 14.12.2020 o 17:05, ornit napisał: Przyznaję kupiłem sobie nowe AC/DC Ale to Australia
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Możesz nie znać Godflesh Apocalypse, ale proszę nie nazywaj się włoskim brudasem. Spoiler wiem... automat
Opublikowano 26 lutego 20214 l On 11/30/2020 at 3:45 PM, Hela said: U mnie ostatnio na tapecie oryginalni twórcy metalu, od których Ozzy później ukradł pomysł i sprzedał materiał w cięższej wersji: Co to za zespol bo klipu juz nie ma?
Opublikowano 26 lutego 20214 l To Ozzy chyba nie ukradl im za duzo chociaz troche rytmu Black Sabbath poczulem
Opublikowano 26 lutego 20214 l masz opisana historie zespołu: Jazz Sabbath (1968) were considered to be at the forefront of the new English jazz movement. Their self-titled debut album would be released on 13 Feb 1970, but on Feb 12th founding member and pianist Milton Keanes was hospitalised with a massive heart attack; leaving him fighting for his life. The record company shelved the album and cancelled the scheduled release out of financial uncertainty of releasing a debut album from a band without its musical leader. When Milton was released from hospital in September 1970, he found out that a band from Birmingham, conveniently called ‘Black Sabbath’, had since released two albums containing so-called metal versions of his songs.
Opublikowano 5 marca 20214 l własnie ruszyły preordery na winyl - https://noisebringer-records.bandcamp.com/album/menschenm-hle Edytowane 5 marca 20214 l przez Hela
Opublikowano 10 marca 20214 l W życiu bym nie powiedział, że Chevelle nagra tak świetny album, a jednak stało się
Opublikowano 18 marca 20214 l nie moge sie nasluchac tej plyty ależ dobry nowy stary heavy metal Edytowane 19 marca 20214 l przez Hela