Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

panowie na pomoc

poszukuje, najlepiej na allegro, skarpet! czarne lub biale, ALE...

maja byc takie do kostki. czyli cos pomiedzy stopkami a zwyklymi. mam takie pumy, ale zal mi kasy na kolejne pary wiec chce zwykle bazarowe xD

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 164,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano
http://sellingcelluloidcells.files.wordpre...fficiallong.jpg

dajcie mi namiary na taką bluzę, lub podobną. Będę wdzięczny, potrzebne zakupić na dniach, fity - pomóżcie, bo na ch.uj wam w takim razie te podpisy? ;*

no i (pipi)a? zero namiarów, ja pier.dole a nie kącik szmat.

Opublikowano

Ja bym chetnie zakupic taka czerwona koszule z dlugimi rekawami z cranka jedynki

widzial ktos cos podobnego?

Opublikowano

Szukam jakieś białej bluzy lub swetra , bez kaptura bez suwaka ;d i bez jakiś zje*anych dużych napisów itp .

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

czerwona gwiazdka... kurde, moze to levi's ??

ale nie spodtkalem sie jeszcze z takim oznakowniem :P

spodnie na pewno mial levis a buty to new balance :P

Opublikowano

hm, track jacket - to cos takiego jakby, znaczy sie podobny krój.

moze na allegro cos znajdziesz, wylapiesz, sposrod miliona track jacketów adidasa :P

moze tez jack & jones / selected mialoby podobna bluze, ale to w sumei igla w stogu siana hehe ;p

Opublikowano

polecam poczekac az urosnie i bedziesz mogl go normalnie tak wyciagnac.

Opublikowano
Ktoś wie gdzie dostane takie coś ?

dicktshirt.jpg

Zgrywasz zdjęcie jakieś pyty na płytę lub dyskietkę idziesz do jakieś firmy która zajmuje się drukowaniem reklam lub wyrabianiem breloków albo coś w tym stylu dajesz im to i jakąś koszulkę płacisz odpowiednią sumę i masz . Tylko teraz mały problem bo co pomyśli sobie pan albo pani która będzie cię obsługiwać .

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

Szukam jakiejś ciekawej eleganckiej najlepiej czarnej koszuli do użytku codziennego. Macie jakieś propozycje?

Chce kupić też jakąś fajną kurtke na wiosne/lato taką, którą można założyć na koszulke. Mogą być linki do allegro jeżeli coś fajnego znajdziecie.

Opublikowano

Chelios, podziwiam CIę, pannę też zamierzasz stukać w miejscu publicznym, czy tylko wybierasz się na kosplej?

Opublikowano
Szukam jakiejś ciekawej eleganckiej najlepiej czarnej koszuli do użytku codziennego. Macie jakieś propozycje?

Sprawdz w mustangu, ostatnio tam taka kupilem, nawet zapodawalem foty

Opublikowano
Chelios, podziwiam CIę, pannę też zamierzasz stukać w miejscu publicznym, czy tylko wybierasz się na kosplej?

chodzi mi tylko o bluzę, lebiodo. Nic więcej. Szpilki wsadź sobie w odbyt.

Opublikowano

Tommo kupiłem podobną do Twojej tylko z długim rękawem ;).

EDIT:

Pomyliłem tematy z pytaniem o buty.

Edytowane przez submish

Opublikowano

elo. zamierzam troche zmienic styl, ale nie bardzo potrafie to sprecyzowac.

chodzi mi o jakies dobry firmy, ktore robia ciuchy w stylu tych z top secret, reserved (ale ta seria city costam), z tym, ze jednak mniej bazarowa jakosc.

gdzie szukac najlepiej?

chodzi o cos takiego bardziej eleganckiego, moze byc tez troche w stylu vintage.

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

H&M - wskocz do centrum handlowego i pogrzebaj. Jest tego sporo, często w sklepach mniejszych są bardziej interesujące rzeczy niż w tych rozreklamowanych badziewach.