Opublikowano 26 października 200915 l hubi - hm na promocji, badz jakis new yorker czy hałs, ogolnie slabo 2 stowki
Opublikowano 26 października 200915 l w hmie kupiłem kurtkę dwurzędową za 179zł, cienka dosyć, ale na tą porę w sam raz
Opublikowano 27 października 200915 l hubi - hm na promocji, badz jakis new yorker czy hałs, ogolnie slabo 2 stowki HM- jedna kurtka, ale zbyt podobna do tej która miałem w zeszłym roku New Yorker- totalna padaka, ani jednej ciekawej Tak to wygląda na ten moment.
Opublikowano 27 października 200915 l w ogóle coś ciężko w tym roku z czymś ciekawym na zimę Wpis. Szukam jakiejś fajnej kurtki, a tu lipa, nic nie ma. Płaszcza nie chce bo musiałbym buty kupić i wogóle za bardzo mi garderoba nie pasuje do eleganckiego płaszczyka;/.
Opublikowano 27 października 200915 l Są też takie sportowe, mniej eleganckie płaszcze. Tzn. mam nadzieje, że są, bo jak nie to lipa. Nie bede chodził w kurtce z podrobionym futrem, a tylko takie można spotkać w sklepach.
Opublikowano 29 października 200915 l Skóra/eko butów specjalnie kupowac nie trzeba, pasuje niemal do wszystkiego i fajnie wygląda imo.
Opublikowano 29 października 200915 l Problem w tym, że większość skór ( a przynajmniej tych, które mi się podobają) nie jest zbyt ciepła :confused: . Chyba, że się mylę i ktoś widział jakąś fajną, w której nie będzie mi (pipi)ć za bardzo.
Opublikowano 30 października 200915 l Jakie koszule są teraz trendi na mniej lub bardziej oficjalne imprezki? Szukałem ostatnio czegoś fajnego, ale że nie znalazłem nic, zacząłem zastanawiać się nad zwykłą, białą na krótki rękaw i do tego wąski, czarny (błyszczący) krawat. Nie wiem jednak czy to fashion i w ogóle Czekam na propozycje ;*
Opublikowano 30 października 200915 l Już chyba lepiej długą + podwinięte rękawy, krótkie według mnie są chu.jowe.
Opublikowano 31 października 200915 l Już chyba lepiej długą + podwinięte rękawy, krótkie według mnie są chu.jowe. racja.
Opublikowano 31 października 200915 l ja bym brał koszule np. w slabe fioletowe paski, ktora ma kolnierzyk i rekawy innego koloru + krawacik do tego w kolorze dodatkow+butów
Opublikowano 31 października 200915 l Mozna gdzies w Polsce kupic bluzy z motywami z komiksow marvela/dc/image and so on?
Opublikowano 31 października 200915 l Nie jestem pewien, ale chyba są w bershka. Widziałem niedawno jakieś ciuchy z motywami marvela
Opublikowano 3 listopada 200915 l Potrzebuje elo czapki na zimę/jesień. Mam blond pióra do ramion. Co polecacie?
Opublikowano 3 listopada 200915 l Jak dla mnie elo, nie lubię czapek,ale chyba sobie coś w tym stylu sprawię na mroźne dni. Edytowane 3 listopada 200915 l przez Gość
Opublikowano 3 listopada 200915 l http://www.jpsklepfirmowy.pl/meskie-ubrania-kurtki-c-44_19.html Tutaj znajdziesz pewnie jakąś.