Opublikowano 9 stycznia 201015 l Nie wieśniackie w znaczeniu, że obciachowe, ale wieśniackie w znaczeniu, że masa ludzi ze wsi w takich chodzi. Np. rolnicy.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Co racja, to racja. Ale jak się dobrze dobierze resztę ubioru do tej czapy, to raczej posądzenie o wsioka nie grozi
Opublikowano 9 stycznia 201015 l mój kumpel ma taką samą, nosi ja w taki sam sposób jak na załączonym obrazku i ogólnie jest przez to 'zabawny'. Poza tym należy do organizacji paramilitarnej i biega z plastikowym karabinem po lesie.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Widział ktoś takie w Polsce? model: Converse Chuck Taylor All STar OX in Grey Nubuck
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Szare, nie koniecznie jeansowe rurki, ale nie jajognioty tylko coś trochę szerszego jak te co banny pokazał: Edytowane 9 stycznia 201015 l przez mate5
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Ja mam w tym stylu szare Lee, model Knox. Na allegro łatwo wyrwać i niedrogo.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Szare, nie koniecznie jeansowe rurki, ale nie jajognioty tylko coś trochę szerszego jak te co banny pokazał: moje mają na dole 18 cm , wiec radze sie tym kierowac - 19-20 straight 18-17 slim 16 - w dół - skinny (obcisle )
Opublikowano 12 stycznia 201015 l gdzie można znaleźć takie lub podobne portki? na zdjęciu wyglądają fajnie dobra, już se znalazłem Edytowane 12 stycznia 201015 l przez Dziewiątek
Opublikowano 12 stycznia 201015 l aha i jak nie chcecie jajogniotwo to dobrze by spodnie mialy dodatek streczu albo elastanu, 100% bawelna rzadko daje rade.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Szukam jakiegoś ładnego cardigana, najlepiej szarego i kamizelki w takim stylu (najlepiej czarnej).
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Byłem w HiM i widziałem coś takieggo. Potem się zastnawiałem co za ofiara ubrała manekina w jeansy i galową kamizelkę od garnituru. Teraz jak widzę po tych uroczych chłopcach ze zdjęcia, to jakaś nowa moda z ameryki.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Oczywiście, że robią kamiezelki mniej oficjalne. To dodatkowo pokdreśla chu*jowośc połączenia jeansów i kamizalki galowej od garniaka ze studniówki
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Jak ktoś założy kamizelkę od garniaka ze studniówki do jeansów to gratuluję, gdybym ja chciał tak zrobić to wyciągnał bym z szafy zakurzonego gangola i wziął kamizelkę, a nie pytał tutaj o nią. Chodzi mi tak jak pisze Banny o coś mniej oficjalnego, ale H&M raczej odpada , jak tam ostatnio byłem to były tylko jakieś (pipi)owe w kratę :confused:
Opublikowano 14 stycznia 201015 l szukam jeansów z wyższym stanem (nie rurek) czy lee , levis , wrangler , bigstar mają zbliżoną jakość spodni czy może celować w konkretną markę ?
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Z tą jakością spodni Levisa to jest różnie. Raz miałem i za taką cenę mogłoby być lepiej.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l imo wranglery z lee przoduja, potem sa levisy, jakies diversy, housy i bigstary, ktore przetarlem na jajach po 4 miechach ? wranglery trzymaja mi sie znakomicie, diverse tez, levisy mialem 501 ale wyroslem, i osobiscie zadnych przetarc nie zanotowalem. Lee sa chyba z kevlaru bo tyle razu ile czolgalem sie w nich to chyba nikt tego nie zliczy, a caly czas wygladaja idealnie
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Co jak co ale trafilem reversed co mi po ponad roku sie nie przetarly. Tak to zwykle jeansy maja 1.5 do 2 miechow i wizyta u krawcowej
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Szukam jakichś ciekawych, troche szerszych, luzniejszych spodni, cos jak luzne sztruksy ale moga byc tez jeansy z miekkiego materialu oczywiscie, nie mowie o kroku po kolana tylko czyms delikatnym http://allegro.pl/item861749399_spodnie_analog_szare_oldschool_hip_hop_34.html te sa fajne ale troche drogo i firma analog wiele mi nie mowi i do tego ,,dokladne,, wymiary do 200zl moge wydac
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Miałem te spodnie na oku, w zasadzie to mam nadal ale kasy brak. A co do tej firmy to powiem Ci, że to jedna z lepszych, w polsce mało znana za to w ameryce o wiele bardziej.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Troche lipa brac u tego typka(chyba tylko u niego sa te spodnie) nawet nie wiadomo jaka jest długość nogawek.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l placic 280 za spodnie to troche przegiecie paly, zawsze staram sie kupowac za 150 no max 200