Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano
Zima minęła a dalej nie znalazłem czegoś takiego

A byłeś w sklepie czy czekałeś aż dostaniesz pod choinkę?

Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale jeśli nie macie u siebie samych spożywczaków to załatwienie takiej koszulki to kwestia 15 minut. Wyslij mi 25 zeta + 8 na przesyłkę + 2.45 na żubra to Ci wyślę taką koszulkę pocztą.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Sprawdź Pieczra w sklepach dla ludzi kolokwialnie nazywanych brudasami. Tam gdzie mają koszulki szatańskich zespołów itp.

Opublikowano

Ale pieczarce to chyba wszystko jedno w czym łazi, a spodnie bojowki mozna najprędzej dostać w sklepie dla brudasów, jak zauważył czort

Opublikowano

w tych sklepach gdzie te pistolety sprzedają są, militaria.pl i reszta

Opublikowano

Szukam kurtki którą miał ero na teledysku życzenie śmierci:

od 3:13
Opublikowano

Bo tu wszyscy wiedzą, który to ero...

Ja z kolei szukam cardigana, szarego, czarnego lub granatowego najlepiej, tanio i na necie bym wolał oraz koszuli w kratę też niedrogiej (gdzieś w necie, tylko z dobrego materiału a nie jakaś cerata). Banny hilfe:)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

"OD 3:13" !!! Ta pomarańczowa.

Opublikowano

Ja z kolei szukam cardigana, szarego, czarnego lub granatowego najlepiej, tanio i na necie bym wolał oraz koszuli w kratę też niedrogiej (gdzieś w necie, tylko z dobrego materiału a nie jakaś cerata). Banny hilfe:)

Pozamykali wszytkie h&m w Twoim mieście?

To ty miałeś problemy ze znalezieniem zwykłej szarej koszulki czy pomyliłem osoby?:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

to inny byl kolo.

cardigan na allegro i jedziesz ;]

ale ja bym przez neta nie zamawial, chyba ,ze nie boisz sie dostac rozciagnietego syfu po kartoflach ;]]

Opublikowano

No bo problem podobny, cardigany teraz nawet w mięsnym mozna dostać

Opublikowano

Pozamykali wszytkie h&m w Twoim mieście?

To ty miałeś problemy ze znalezieniem zwykłej szarej koszulki czy pomyliłem osoby?:)

Pomyliłeś.

Zanim napiszę na forum, chodzę po sklepach. W H&M owszem są, ale cardigany z grubej wełny jak dla sybiraka, a jeden fajny cienki był tylko bez rękawów. W Zarze widziałem fajne, ale drogie (pipi)sko. Co do koszul, same jakieś w wielką kratę były, a mi chodzi o taką jak na jednym z fitów beckhama wklejanym przeze mnie nie tak dawno. Jedna była nawet, nawet, ale po przecenie i wyglądały jakby podłogi wpierw nimi wytarli, więc dałem sobie siana. Poza tym jestem leniwym gnojem i lubię jak mi przychodzą rzeczy do domu same, bez ruszania dupska:)

Opublikowano

A ja lubie chodzić po zakupach <gej> Tak, wiem, galerianka ze mnie, no ale to jedyna okazja, żeby spotkać prawdziwych ludzi.

Zanim napiszę na forum, chodzę po sklepach. W H&M owszem są, ale cardigany z grubej wełny jak dla sybiraka

Ja mam kilka takich sweterków i jedną kamizelkę w tym stylu, wszystkie cieniutkie, całkiem niedrogie, bo 50 dyszek za jedeną sztukę. Czasem jakas przecena w Reserved, nawet jednego mam nawet z

Croppa:) bo akurat mieli jedną sztukę gdzieś schowaną pomiędzy masą bluz i koszul z napisami HiPhOP. New Yorker C&A z tego co wiem mają tanie i fajne

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Też lubię się pobawić w galeriankę, ale to jak mam kasę. Jak nie mam za dużego budżetu to wolę na necie poszukać:)

Pochodzę, może jeszcze czegoś poszukam jak na allegro nic nie wyrwę. Zaglądne do Reserved (jakoś z przyzwyczajenia zawsze omijam ten sklep szerokim łukiem), a i do Croppa wejdę, tylko najpierw sie rozglądne czy nikt znajomy mnie nie widzi.