xzdunx 7 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Nowych "chatek" nie kupisz:) w tej grze nie kupujesz domów:) tylko im dalej w fabule jesteś, masz tych miejsc coraz więcej("chatek:P"). A misji ci od groma:) Edytowane 18 Czerwca 2010 przez xzdunx Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nowych "chatek" nie kupisz:) w tej grze nie kupujesz domów:) tylko im dalej w fabule jesteś, masz tych miejsc coraz więcej("chatek:P"). A misji ci od groma:) Hmm, to można miec tylko jeden, czy wraz z postępem otrzymam jakiś ? Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) zdun nie kłam w grze jest do kupienia 13 domów (savepointów/safehousów) (kilka dostaje sie za darmo w ramach fabuły) domy kosztują mało, okolo 20-200$ misji jest ponad 50 Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Yano Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) "chatki" oznacza miejsca w których mieszkasz jak mniemam:). w każdej "dzielnicy/krainie" masz po jednym. Yano:) + płatne traktowane jako hotele nie chatki:P Edytowane 18 Czerwca 2010 przez xzdunx Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 w grze jest 13 domków w ktorych mozna zapisywac itp itp, niektore z nich to pokoj w saloonie a niektore do własny domek albo jakiś barak, ja nie rozdzielam tego na "chatki" czy cos tam porpostu mozna kupowac miejsca do mieszkania(zapisywania) Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Myslałem ze on tak rozdzielił ps. Yano grywasz w multi?? jak tak co ty na młodego padawana którego wyszkolisz??:P:P Mowa o mnie:D Edytowane 18 Czerwca 2010 przez xzdunx Odnośnik do komentarza
Diverso 0 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Są także miejsca za które płacimy bardzo mało, ale tylko za jeden save. Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ps. Yano grywasz w multi?? jak tak co ty na młodego padawana którego wyszkolisz??:P:P w tej chwili mam raczej przerwe, wroce do multi jak wyjdą misjie coop DLC, czyli za 4 dni Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Misji jest 57, nowe chatki możesz kupować od razu jak odblokujesz mapę, ceny wahają się jakoś między 100 a 500. Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 zdun nie kłam w grze jest do kupienia 13 domów (savepointów/safehousów) (kilka dostaje sie za darmo w ramach fabuły) domy kosztują mało, okolo 20-200$ misji jest ponad 50 Te do kupienia są zaznaczone na niebiesko ? Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Tak. Do kupienia i do wynajęcia są na niebiesko. Co do multi, teraz obecnie nabijam levele offline ;]. Jak wyjdzie dlc można zagrać (nowe trofea). Choć takie umawianie to o kant tyłka można rozbić. Zawsze mnóstwo osób się deklaruje a kończy się, że gram we dwóch z Yano ;p Edytowane 18 Czerwca 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jak wyjdzie dlc można zagrać (nowe trofea). Choć takie umawianie to o kant tyłka można rozbić. Zawsze mnóstwo osób się deklaruje a kończy się, że gram we dwóch z Yano ;p Ja bym sobie z Wami chętnie poszpilał trochę, ale sprzęt zrobił kaput, a no money = no repair. Aż się boję zanieść i pytać o wycenę ;p Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak wyjdzie dlc można zagrać (nowe trofea). Choć takie umawianie to o kant tyłka można rozbić. Zawsze mnóstwo osób się deklaruje a kończy się, że gram we dwóch z Yano ;p Ja bym sobie z Wami chętnie poszpilał trochę, ale sprzęt zrobił kaput, a no money = no repair. Aż się boję zanieść i pytać o wycenę ;p Łączymy się z tobą w bólu , cierpieniu Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/6341/%28featured%29_free_red_dead_redemption_outlaws_to_the_end_co-op_mission_pack_dlc_coming_on_june_22nd_new_screens_and_details_from_%22the_escape%22_and_%22the_herd%22 (Featured) Free Red Dead Redemption Outlaws to the End Co-Op Mission Pack DLC Coming on June 22nd: New Screens and Details from "The Escape" and "The Herd" http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/6291/a_new_national_order_the_power_of_federal_law_emerges_in_early_20th_century_america_%28the_true_west_%E2%80%93_history_that_helped_inspire_red_dead_redemption%29 A New National Order: The Power of Federal Law Emerges in Early 20th Century America (The True West ? History that Helped Inspire Red Dead Redemption) Polecam to przeczytać. Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Lol, włączam grę dziś, a tam wyzerowany rank w multi, całe statystyki poszły się je.bać. Na szczęście miałem tylko 10-15 rank, nie pamiętam, ale i tak gz Rockstar. Takimi pierdołami psuć doskonałe wrażenia z gry - niefajnie. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 WTF WTF WTF A nabijałeś może levele offline bez patchy? W celu większego expa. Cholera to mnie wystraszyłeś aż się boje teraz zassać te patche ;/;/;/ Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Takie jaja moi kumple mieli przed kilkoma tygodniami. Rank 3x, loguje sie by z nami popykac.... a tu nagle rank 1. Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Miałem ponad tydzień przerwy, pierwszy raz po patchu online wlaczylem Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ja tez od tyognia nie gralem, patcha sciagnalem juz wczesniej i nic nie kombinowalem.. hmm mam nadzieje ze mnie to nie spotka albo że to bedzie sie dalo jakoś odkręcic Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) No jak już zdegradują Cie do I levelu. To nie ma odwrotu. Uuu to ja w takim razie chwilowo daruje sobie granie online nawet w dlc. Spokojnie nabije do 50 levelu i dopiero pościągam patche itd. Znając moje szczęście...a 31 level to nie w kij dmuchał. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie tylko mnie się przytrafił ten błąd z tego co czytam- mówię, dla mnie żadna strata, bo prawie nie grałem online, ale jakbym np. wbił ten 30 lv i dzisiaj powitał 'Greenhorna', to deczko bym się zdenerwował. Nie wspominam już o tym, że są spore cyrki z połączeniami - bardzo często mnie wywala z sieci. Być może to kwestia ustawień, ale też nie jestem odosobniony z problemami z tego co czytam. Dzisiaj grałem z Joker666_PL, to chyba pół godziny zajęło nam zanim udało się zagrać w 1 free roamie, ciągle błędy. Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Tak jak i singlem tak i do multi wraz z początkiem nie przypadła mi do gustu. Dotrwałem do 10 levelu i ... kolejny zachwyt zaznaczam tylko w trybie Hardcore podobnie w Free Roam tylko opcja Hardcore w innych grac nie mam zamiaru, experta męczyłem w singlu który dawał mi satysfakcje podobnie jest w tym przypadku mówie NIE ! auto celowaniom . A w multi roboty,frajdy i śmiechu co nie miara ale to co najbardziej wkręca to zgrana paka, headsety i ruszanie na podbój.Rewelką jest szybkie pokonanie przeciwnika headshotem które do łatwych nie należą ale co za satysfakcja jak uda się wraz z pierwszym kontaktem z przeciwnikiem . Każdy tryb jest świetny a nie rozgryzłem jeszcze wszystkiego do końca, jedno co mnie ciekawi w socialclub widnieją dwie opcje challenges ale niestety oba sa zamkniete, co należy zrobic aby je odblokować i wykonać ? edit: kumple narzekali na lagi co w moim przypadku to nie dotyczyło, nie wiem czego to była wina, akurat ja posiadam 10 mb i wydaje mi sie że wymagania odnośnie łącza sa chyba jednak niestandardowe z łatwością przychodziło mi celowanie i rzucanie w kumpli nożem co w ich przypadku niestety to nie wychodziło .. albo słabe łącze albo ja jestem taki dobry ? Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Bushisan Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 mi na szcęscie nie wyzerowało levelu (uff). Nie czitowaliście czasem jakoś? Lagi...mi się nie zdarzyły a 10 mb nie mam. Grigori, tak czekaj dłużej a podrodze (jako mod) łykniesz sto spojlerów. Zakończenie pewnie już znasz... Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zrobił ktoś ostatniego questa (strangers- "Californaia stranger)? Jedyny poważny bug w grze- nie widać na mapie tego questa. Ludka trzeba znaleźć "własnoręcznie" (stoi na południu Gaptooth Breach) , zaraz przy drodze. Nie wiem z ilu części składa sie te zadanie, wypełniłem na razie dwie i cos długo mi się koles nie pojawia: / Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 98,3% :potter: brakuje- stroj us marshalla (wszystkie kryjowki w ciagu 24h) + 13 bounty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi