Master4 3 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) :)Ja mogę pograć fakt mam max lvl ale w tą grę mogę grać ciągle Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Master4 Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Od 23 bedzie...jest zatem okazja pokoksic.Osobiscie bd na 100% Przy normalnym xp zbyt wolno poziomy wchodza i utknalem na 32 lvl wiec dzisiejszej okazji nie przepuszcze Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Neo3016 Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) o szit, a ja mysalem ze to jutro, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;p mimo że podawali ze exp ma byc 3 godizny to nadal jest 3x, wiec jak ktos woczraj przegapił to polecam jeszcze skozystac ;p Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez TakeshiX Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) No i RDR skończone. Końcówka jest wspaniała, fabuła jest wspaniała, wszystko jest w tej grze wspaniałe ;p I wybaczam jej te małe bugi. Poruszyły mnie te ostatnie misje. To chyba jedno z ostatnich tak wielkich przeżyć growych na tej generacji. Dam 9+/10. Cieszę się, że raczej już RDR 2 nie zrobią na tej generacji. W ogóle to nie wiem co mieliby dać za historię w dwójce. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Figaro Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No i RDR skończone. Końcówka jest wspaniała, dobrze ze nie sprzedałeś gry przed koncem jak niektorzy xD Cieszę się, że raczej już RDR 2 nie zrobią na tej generacji. W ogóle to nie wiem co mieliby dać za historię w dwójce. mysle ze z RDR bedzie jak z gta - czyli kazda część ma swoje zupelnie osobne postacie i fabułe, zreszta do tej pory tak wlasnie jest, jedynka miala wszystko inne 2 Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Daruj już sobie. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Litwin25 2 1 Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja bym zobaczył historię z początków dzikiego zachodu Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Figaro Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Produkcje Rockstar sprzedają się jak szalone… Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Podobno 9 milionów to samo RDR a 2 to UN. Świetnie naprawdę świetnie, jestem ciekaw czy samo R* spodziewało się takiego sukcesu. To samo z L.A. Noire od razu mi się przypomina jak niektórzy pisali, że to może być porażka R*. Bo liczba pre orderów nie zachwyca itd., taaa ;] Ciekawe jak dobrze GTAV sobie poradzi albo ewentualny prequel/sequel/duchowy spadkobierca RDR. Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Weźcie mi coś wytłumaczcie, bo robię te challengesy. Mam zadanie zabić 5 wilków rzucanym nożem tylko albo jestem ślepy, albo czegoś nie rozumiem :F Mam teorię, że nie nalicza mi, gdy zabijam ich używająć Dead Eye - mam rację? To samo z zabiciem 3 niedźwiedzi jednym strzałem. Już dwóch zabiłem, a żadnego mi nie naliczyło. Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A nie musisz przypadkiem jeszcze obedrzeć z nich skóry? Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam zadanie zabić 5 wilków rzucanym nożem przelecialem rdr wiki i znalazlem challenga w ktorym trzeba zabić 5 wilków zwykłym nożem a nie rzucanym wiec pewnie zle przeczytałeś i dlatego nei zalicza, musisz walczyc wręcz a nie rzucac nożykami do rzucania To samo z zabiciem 3 niedźwiedzi jednym strzałem. Już dwóch zabiłem a tu akurat nie wiem czemu nie zalicza jesli serio zabiles jednym strzałem (jakiej broni uzywales?) chcialem zacytowac żeby sie posmiać ze sformuowania "zabiłem dwóch niedźwiedzi" XD mozliwe ze jest tak jak mowi wolf ze oprocz zabicia musisz je też "wyskrobać" Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Yano Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Beara zabiłem snajperką Może powiedzcie, czym najłatwiej ich zabić 1 strzałem? :F Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 buffalo rifle jest najsilniejsza, jak dead eyem wycelujesz w glowe to na 100% zabijesz jednym strzałem bolt action rifle tez powinny zabic jednym w głowe ale snajperka też wiec nie wiem czemu nie nalicza, tylko ze snajperką lepiej strzelać z dlaeka bo na bliskie odległosci ciezko sie celuje jak cos na ciebie biegnie Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dzięki, spróbuję. tak w ogóle, to zostało mi jedno zadanie dla Strangersa i chyba jest to 9 zadanie. A co z resztą? Zadań jest chyba 16? Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) w jakim sensie zostało? czasami misje dla nich sa podzielone na kilka etapów i po wykonaniu jednego trzeba odczekać troche aż na mapie pojawi sie znowu znak zapytania w ktorym kontynuuje sie dalej dany wątek , mozliwe ze jakies misje masz w toku tylko musisz poczkeać na dalsze działania (zwykle znaki zapytania pojawiaja sie w innych miejscach w dalszej czesci bo ci ludzie wędrują w miedzyczasie) mozliwe też ze nie znalazles poprostu znakow zapytania, trzeba podjechac dosyć blisko zeby sie pojawily na mapie z tego co pamietam Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Yano Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) No bo jest trofeum zrobienia 16 zadań dla Strangers. Grę już skończyłem, a zostało mi tylko jedno zadanie (chyba jakieś dziesiąte albo dziewiąte). Także coś tu jest nie tak ;p Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Figaro Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Może zostało ci zadanie z kaplicy w ostatnim obszarze? Przejrzyj sobie listę na rdr wikia i sprawdź w grze którego ci brakuje. http://reddead.wikia.com/wiki/Strangers Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Crying_Wolf 1 Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie wiem, wykonaj je i zobacz co sie stanie albo pojezdzij po mapie i poszukaj znaków zapytania 1 Odnośnik do komentarza
kamil354 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja bym polecił sprawdzić na Social Club ile misji strangers Ci brakuje , następnie w zakładce Journal w grze zobaczyć , czy nie masz jakiejś rozpoczętej , a w ostateczności poszukać w Google mapy i sprawdzać miejsca , w których powinny one się znajdować. Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez kamil354 Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) kolejny weekend z 3x exp jutro o 16 czasu GMT (londyn) sie zaczyna http://www.rockstarg...august_12-14%29 to tym razem juz na 100% dobije do finałowej legendy (brakuje mi tylko 20 poziomów, bo jestem na 30 lvl 4 legendy chyba) coś sie rozkecili z tym expem ale w sumie to spoko mysalem że poczekam z kilkoma ostatnimi levelami na DLC zeby sobie na nowych "zabawkach" poexpić ale w sumie teraz też moge, rpzynajmniej na dlc bede mial juz sprzęt odblokowany, bo teraz na moim levelu to nie mam ulubionych broni ;p pzoatym wkurzalo mnie że za kazdym razem 50 lvl mialem tylko 2 minuty bo przechodzilem odrazu na legende i wcale nie moglem sie pobawic buffalorifle i mountami Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez Yano 1 Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Aż sobie ustawie przypomnienie, żeby nie zapomnieć. Dzięki Yano! Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) hehe tomahawk men :blum1: A tu "słit focia" z Yabolem :rofl2: Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez pawciokratos 1 Odnośnik do komentarza
Master4 3 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 hehe tomahawk men :blum1: A tu "słit focia" z Yabolem :rofl2: Sam robiłeś te zdjęcia czy to z neta pierwsze najlepsze Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Sam,jakby co to mam świadka hehe :blum2: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi