_Blizzard_ 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Jak informuje EA, Dice pracuje nad Battlefield: Bad Company 2. Battlefield: Bad Company doczeka się kontynuacji. Na razie nie są znane żadne szczegóły za wyjątkiem planowanej daty premiery (pierwszy kwartał 2010 roku). Okazuje się bowiem, że i fani pierwszej części gry Battlefield: Bad Company doczekają się kontynuacji tego tytułu. "W czwartym kwartale (roku fiskalnego 2010, czyli przedziale styczeń-marzec 2010) Battlefield: Bad Company powróci na konsole dzięki naszemu studiu DICE ze Sztokholmu" - powiedział John Riccitiello. Fragment "na konsole" wskazuje, że, podobnie jak w przypadku pierwszej części, także druga odsłona ominie pecety i ukaże się jedynie na Xboksie 360 i PS3. Informacja ta wymaga jednak oficjalnego potwierdzenia, którego nikt do tej pory nie udzielił. EA jest powściągliwe w ujawnianiu wieści na temat BC 2 nie tylko w kwestii platform docelowych. Firma sama z siebie nie podzieliła się żadnymi szczegółami na temat rozgrywki, a dopytywana przez nas przedstawicielka stwierdza: "Niestety na razie na temat tej gry nic więcej nie mogę powiedzieć". źródło: gram.pl & ps3site.pl Telenowele czas zacząć ? BF2 - Czerwiec 05. BF2142 Pażdziernik 06 BF:BC - Cerwiec 08 BF:BC2 - Czerwiec 10 (sadze, że premiera się spóźni i nie będzie styczeń--marzec) Co wy byście chcieli w BC2 ? Co wam nie pasowało w BC ? EDIT: Dzięki za ss Jakim Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 za(pipi)iscie ze bedzie kontynuacja Jedynka byla za(pipi)iaszcza gra nie ma co ;p I to bedzie dopiero 2 czesc wiec nie ma co mowic o telenoweli Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Jeszcze latem ma wyjść Battlefield 1943, nie przesadzają trochę? http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45021 Edytowane 5 lutego 2009 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
_Blizzard_ 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Nie wiedziałem, czy skopiowac także newsa o BF:1943, za dużo tego. Tak jak już napisałem, EA zrobi z tego chyba telenowele sh!t! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Ja tam czekam na BC2 z wywieszonym jęzorem. Rozpierdziel w śnieżnych klimatach (w ogóle lubię zimowe klimaty) to to czego brakowało mi w jedynce . OH YEAH !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Ja tam się cieszę. Seria Battlefield może nie jest idealna, ale bardzo ją lubię i mam do niej sentyment. BF1942 z odświeżoną oprawą i pewnie masą nowinek to fajna rzecz. Jakby wyszła na PC to byłoby super. Czego oczekuje od BC2? Hm... solidnego wsparcia dla klanów, lepszych serwerów (lagi), większych map, pojawienie sie heli transportowych, samolotów no i oczywiście spadochronu , możliwości rozmowych z większą liczbą osób (sorry, ale ograniczenie do tylko jednego teamu to komedia). No i nad możliwością wspólnego grania z przyjaciółmi to powinni też popracować bo BC to wręcz zniechęcał do wspólnego grania z kumplami, nie to co pierwsze Gearsy. Oczywiście jakby poprawili grafikę, polepszyli destrukcję otoczenia, no i zlikwidowaliby respawn w singlu to byłoby fajnie. Coś jeszcze? Hm...przydałby się system z BF2: dowódcy drużyn, komendanci itp. Edytowane 5 lutego 2009 przez Thomas_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 w 2 czesci na multi zeby stopnie byly rozdawane co 50 tys, teraz generala mozna zdobyc po paru wieczorach, generalow na multi jak psow ,poprawic moc niektorych giwer, teraz napierdalam w goscia z ak 47 pol magazynka a ten zyje i jednym strzalem z giwery kladzie mnie trupem :boks: czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 W BC zagrywam sie do dziś i myśle, że bede grał aż do premiery 2 części. Oczekuje wiekszej ilości trybów, większych map, wiecej wojaków, humory przynajmniej na poziomie części pierwszej i jeszcze wiecej rozpierduchy. Mogą też dodac nowe pojazdy i lepiej wyważyć mapy bo na niektórych np. strona defensywna ma znaczą przewage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 przede wszystkim oczekuje wiekszej ilosci graczy w MP bo 24 to troche malo i wieje pustka czasami.Mapy w 1 byly jak dla mnie robione pod conajmniej 32 osoby.Większych imo map nie powinni dawac,a samoloty to zbedny bajer.Heli wystarczą. Ogólnie to oczekuje "bigger,better and more badass" Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Większych imo map nie powinni dawac,a samoloty to zbedny bajer. Idź przecz demonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 po chu* ten nowy bf? nowe mapy jak dla mnie by wystarczyły. A jesli chcą cos poprawić to dodac obsługę... myszki, ale to raczej powinno być skierowane do M$. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 Dodanie obsługi myszki to najgłupszy pomysł jaki słyszałem. Nierówne szanse to tylko na PieCach i niech tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
lkasprzak 0 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 Mam nadzieję, że awansowanie na kolejne stopnie zostanie rozwiązane jak w BF2 na PC Tam po roku grania nie miałem generała. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Blizzard_ 1 Opublikowano 10 lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 Skąd macie info, że mają wprowadzić obsługę myszki,a co za tym idzie chyba klawy na xboxie/ps3/obu* ? * - potrzebne zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 po chu* ten nowy bf? nowe mapy jak dla mnie by wystarczyły. A jesli chcą cos poprawić to dodac obsługę... myszki, ale to raczej powinno być skierowane do M$. Nowe mapy - $$$ za MSP. Wole aby wydali kolejnego BF'a na silniku w tym BC na PC gdzie bedzie sie gralo lepiej w ta gre niz na padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rutran 0 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Trailer Bad Company 2 http://www.gametrailers.com/player/47330.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Trailerem tego bym nie nazwał, bardziej pasowałoby określić to mianem teasera, w końcu musieli się pokazać na GDC. Czekam na tą grę, pierwsza część bardzo mi się spodobała, mimo że on-line zagrałem jedynie kilka meczy. ps. fajnie pokazali "błędne koło" Cytuj Odnośnik do komentarza
bieguna 0 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) Ten trailer sugeruje, że dodali krew. Tego mi w sumie najbardziej brakowało w jedynce i tego właśnie najbardziej oczekuje w dwójce. Mogliby sobie też odpuścić te walizki "wyskakujące" z gości po zabiciu - multiplayer. Edytowane 28 marca 2009 przez bieguna Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Bieguna zabiłeś kogoś kiedyś? Skąd możesz wiedzieć czy akurat nie wyskakuje z trupa walizka czy inne ścierwo? A tak na poważnie, to również byłbym za dodaniem krwi i nieco mocniejszego klimatu, tego brakowało w jedynce. Wiadomo coś może o postaciach z pierwszej części? Pojawią się w kontynuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Kustomizacja uzbrojenia - to jest to :> mp5 z tlumikiem, ak47 z red dot site czy wieksze magazynki. Operation 7 (takie kor MMO) oferowalo kustomizacje calej broni - lufe, celownik, szyne, magayznek, celownik laserowy,itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
bieguna 0 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Dzisaj jeszcze nikogo nie zabiłem - to odpowiedź na pytanie Blima. Ale jest sobota, moja kobieta wybiera się właśnie do rodziców na weekend i teraz jest pytanie: co robić, zabijać czy nie? Wybieram zabijanie. Xboksik już się niecierpliwi i nie może się mnie doczekać:-). A odnośnie BF to też życzyłbym sobie troche mocniejszego, mniej jajcarskiego klimatu w singlu. W jedynce te jajca nawet mi sie podobały ale co za dużo, to niezdrowo. Trailer właśnie sugeruje, że może być mocniej. Kustomizacja uzbrojenia też mi pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Blizzard_ 1 Opublikowano 28 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Miło, że będzie można się kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) Brak samolotów w tym filmiku W jedynce te jajca nawet mi sie podobały ale co za dużo, to niezdrowo. Pfff...za mało śmiechu było w jedynce. Edytowane 28 marca 2009 przez Thomas_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Ja oczekuję jeszcze więcej humoru i kolorowej grafiki Pierwsza część jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2009 Brak samolotów w tym filmiku W jedynce te jajca nawet mi sie podobały ale co za dużo, to niezdrowo. Pfff...za mało śmiechu było w jedynce. Jesli mapki mialy byc wielkosci podobnej jak w 1 to nie widze sensu samolotow - brak miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi