Opublikowano 27 lutego 201015 l Ultima.pl anulowała zamówienie na limitowaną wersję BF BC2, trzeba będzie zrobić to tak jak zwykle czyli przejść się do sklepu po premierze Strzelam w ciemno, że nie zapłaciłeś za nią jeszcze? Załatwili mnie tak z limitką AvP ale nie mam pretensji bo i tak z zakupu gry zrezygnowałem. Prawdopodobnie przerzucają gry na tych co zaraz po zamówieniu wpłacili kasę za towar. No co ty. Od razu zapłaciłem, w zeszłym tygodniu. Myślę, że dostali mniej limitowanych wersji niż przyjęli zamówień, te z końca odwołali.
Opublikowano 27 lutego 201015 l Jestem ciekaw co panowie z DICE zaoferują nam w tym mini sklepiku. Jak na razie brak jakichkolwiek przecieków
Opublikowano 27 lutego 201015 l Jestem ciekaw co panowie z DICE zaoferują nam w tym mini sklepiku. Jak na razie brak jakichkolwiek przecieków Jak to nie, oprócz tego co napisałem wcześniej, że jeszcze w marcu dostaniemy 2 alternatywne rozgrywki na już dołączonych mapach, to dice zapowiedziało, że zaimplementują dodatkowe tryby multiplayer, między innymi co-op, ale trzeba cierpliwości (http://connectedconsoles.com/ps3-DICE-Want-Coop-In-Bad-Company-2.cfm). Co jakiś czas wypuszczą nowe rzeczy, żeby ludzie nie odsprzedawali gry za szybko
Opublikowano 28 lutego 201015 l hmm... czyżby przechwałki nt jakości grafiki jak z Uncharted 2 nie były przesadzone?
Opublikowano 28 lutego 201015 l To co pokazałeś na screnach to według nie których wraz z widokiem na góry ZAPIERA DECH. Było to już na którymś filmiku.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Wystarczyło przeczytać nowy nr PSX żeby dowiedzieć się, że grafika jest o niebo lepsza w single niż w multi. " (...) dostępne były kawałki 2 misji (3. i 4. poziom), które widowiskowo ukazywały nowości singla oraz usprawnienia świetnego silnika Frostbite. Schodząc ze zbocza góry gdzieś w boliwijskiej dżungli, nie sposób było nie zachwycić się genialną panoramą okolicy, jaka rozpościerała się przed oczami. Porównanie ze sławnym widokiem z hotelu w Nepalu w Uncharted 2 jest może na wyrost (inne środowisko i poziom detali), ale ogólnym wrażeniom (...) często naprawdę niewiele brakuje do dzieła Naughty Dog. (...) " E: Na stronie bfbc2.pl jest zegar odliczający premiere co do sekundy Edytowane 28 lutego 201015 l przez schab0795
Opublikowano 28 lutego 201015 l jak testowali demówki, to na x360 był ciemniejszy obraz i z ostrzejszymi teksturami, a na ps3 jaśniejszy, ale tekstury były trochę gorszej jakości
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi. A myślałem że to tylko ja czepiam się najdrobniejszych szczegółów...przesadzasz Beta sie juz oficjalnie skonczyla? Tak. Edytowane 28 lutego 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 lutego 201015 l te screeny to z ps3/xboxa czy z pc? bo jesli to z konsoli to masakra jak dla mnie...
Opublikowano 28 lutego 201015 l Na JustinTV już graja w singla.. i powiem że nic się nie zmieniło od BC1 dalej nasi kompani nic nie robią, staja za rogiem a my walczymy z wrogiem. Teleportuje ich bezsensu jak to było w BC1 a nawet nas teleportuje na kilka metrów dalej... dziwne... single player chyba nadal będzie słaby. A graficznie to na pewno nie pobije Uncharted moim zdaniem.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi. A myślałem to to tylko ja czepiam się najdrobniejszych szczegółów...przesadzasz Może się czepiam, żaden to minus nie jest, ale lepiej jak wszystko jest gładziutkie ; )
Opublikowano 28 lutego 201015 l Na JustinTV już graja w singla.. i powiem że nic się nie zmieniło od BC1 dalej nasi kompani nic nie robią, staja za rogiem a my walczymy z wrogiem. Teleportuje ich bezsensu jak to było w BC1 a nawet nas teleportuje na kilka metrów dalej... dziwne... single player chyba nadal będzie słaby. A graficznie to na pewno nie pobije Uncharted moim zdaniem. No też widziałem, że już tam grają. Trochę pooglądałem i wyłączyłem, żeby sobie nie psuć zabawy. Wystarczy, że obejrzałem tam już całego Heavy Rain.
Opublikowano 28 lutego 201015 l http://www.youtube.com/watch?v=BLP7UFcCqLI&feature=channel Single, wer. z X, 24 części....dla zniecierpliwionych
Opublikowano 28 lutego 201015 l To kampania króciutka. 24 części * 10 min kazda = 240 min = 4h. Co prawda na easy, ale i tak to niewiele. Porównywalnie z COD:MW2
Opublikowano 28 lutego 201015 l Kampania krótka jak to często w FPS'ach bywa. Ale pomyśl ile godzin zabawy czeka cię w multi. Nawet jak nie zależy ci na trofeach to multi cię tak szybko nie znudzi.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Gra jest na 6 godz. więc nie jest źle jak na dodatek do multi, bo dla mnie tym jest singiel A co do AA to jak chcesz go to kup sobie grę na Piec i włącz sobie 8 krotny AA i 16 krotny Aniso. Nie ukrywam że fajnie by było gdyby był ale na pewno już "po ptakach" i nie będzie go w finalnym tytule
Opublikowano 28 lutego 201015 l Ja zapewne najpierw zajmę się multi, a dopiero potem singlem więc bardzo długość kampanii mnie nie interesuje, ale niepokojące jest że w większości fpsów już coraz krótszy ten czas jest. Co do AA - to tak jak mówie, nie jest to niezbędne. Gry na pieca sobie nie kupię bo musiałbym wydać tysiące złotych żeby ten tytuł uciągnąć. Zostanę przy X-ie i zignoruję brak AA ; )
Opublikowano 28 lutego 201015 l Wg ignu to trochę ponad 6 godzin. Kiepsko cholera. Wiem że gra tak samo jak Mw2 nastawiona będzie głównie na Multi, ale do diabła singiel jest krótszy od tego z jedynki, a już sama jedynka śmignęła mi nawet nie wiem kiedy. Lipa dla ludzi, którzy grają tylko kampanie w singlu. Strata kasy.