Skocz do zawartości

Battlefield 1943

Featured Replies

• Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo to sa mapki ze starego BFa....

• z tego co czytalem trzeba zarejestrowac bf 1943 [ chyba przypisac do konta na stronie EA czy tam Battlefield Veterans] i kody powinny przyjsc na email.

Opublikowano

zapłaciłem 1200 MSP i nie mam żadnych problemów z podłączeniem się do serwera. Nie ma też najmniejszych lagów.

Gra się bardzo przyjemnie . . . :-)

Opublikowano

A jak Wam się podoba nowa mapa latająca?

Ogólnie wszystko fajnie, tylko ciężko złapać wolny samolot... myślałem, że respawn będzie już w powietrzu, a okazało się, że banda ludzi czeka na lotniskowcach i robi się kolejka. Najgorsze jest to, że czekasz na samolot minute, jesteś sam, nagle wpada jakiś koleś i samolot i on go przejmuje :P

Jednym słowem trzeba nieźle walczyć aby w ogóle polatać.

Opublikowano

Ja pozostanę przy klasycznym Conqueście, bo sterowanie samolotem jest trochę zrypane.

Opublikowano
A jak Wam się podoba nowa mapa latająca?

Ogólnie wszystko fajnie, tylko ciężko złapać wolny samolot... myślałem, że respawn będzie już w powietrzu, a okazało się, że banda ludzi czeka na lotniskowcach i robi się kolejka. Najgorsze jest to, że czekasz na samolot minute, jesteś sam, nagle wpada jakiś koleś i samolot i on go przejmuje :P

Jednym słowem trzeba nieźle walczyć aby w ogóle polatać.

Co ty za bzdury wypisujesz samolot w tym trybie pojawia sie co kilka sekund...

@Miki77

Samolot jest cool wystarczy trochę poćwiczyć.

Opublikowano
Co ty za bzdury wypisujesz samolot w tym trybie pojawia sie co kilka sekund...

To chyba Ty bzdury wypisujesz, bo sam musiałem czekać czasami ponad minutę na pojawienie się nowego samolotu.

Samolot jest cool wystarczy trochę poćwiczyć.

Wg. mnie nie, bo przez niewygodne sterowanie w TPP, jestem zmuszony używać widoku z kokpitu, w którym to bardzo mało widać.

Edytowane przez miki77

Opublikowano

To nie wiem musiałes mieć mega pecha mi się samolot respi ZAWSZE średnio co 10 sec. Widok z kokpitu jest wystarczajacy.

Opublikowano

No to miałeś szczęście i tyle.

W ogóle co z tego, że samolot się pojawia co 10 sekund, skoro czekających ludzi przybywa co sekund 5?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko.

Czy cos jest nie tak. Mam takie info na ekranie: failed to connect to ea online. Padly serwery czy to cos u mnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na X360 jak zwykle głębsze, bardziej nasycone kolory i ogólnie jaśniejsza graficzka :)

Opublikowano

Ja podałem tak na moje oko. Takie pierwsze wrażenie.

Co nie zmienia faktu , że wolę grać na padzie od X-a.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Można gdzieś sprawdzić swoje statystyki??

Opublikowano

Na XL jestem zarejestrowany na UK. Kupiłem sobie 1600 MP przeznaczone na USA, gdyż zawsze gdy chciałem coś zakupić na Marketplace to używałem mojego 2 konta na USA z silverem. Wpisałem kod, wymieniłem na punkty i po tym gdy chciałem zacząć ściągać BF1943 pojawił się taki komunikat: 'Wybrany element jest dostępny tylko dla użytkowników kont Xbox LIVE Gold. Użytkowników kont Silver zapraszamy ponownie za kilka dni lub zachęcamy do ulepszenia konta do poziomu Gold'.

Znaczy, że nie da rady ściągnąć tego mając Silver ? Wiem, że gry mają blokadę, że przez 7 dni po premierze mogą ściągać ją tylko Goldy, potem odblokowują się dla Silverów. Tylko, że ta gra premierę już jakiś czas temu. Proszę o pomoc.

E: Może wpisując kod zdrapki na 48h by coś pomogło, choć wtedy się na Golda chyba nie zmienia.

Edytowane przez wolek92

Opublikowano

W Battlefielda mozna grac tylko na online moze w tym jest problem ? Nie masz GOLDA - nie mozesz grac online.

Opublikowano

Najwyżej zakupie MP na moje konto na Europe, a tamte zostawię na nowy dodatek do GTA IV.

Opublikowano
  • Autor

Z rzeczy "online only" ta blokada nigdy nie schodzi - dodatek do RE5, BF1943 itd., więc z kontem Silver nie kupisz.

Opublikowano

zresztą jaki jest sens kupowania takich rzeczy nie mając golda ? o.O