Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Z F3 to prawda. Czyli tutaj tez moze byc podobnie.

Mi patch 1.01 i 1.02 się pobrał więc bardzo wątpliwe że tutaj tak będzie. Jeśli kod produktu jest taki sam na PL i UK wersji to na 100% będzie wszystko działać

(BLES 00690)

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 195,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pany to jest temat o starym MW2 z 2009 

• A no tak, było coś takiego, ale samo mi nie zaświtało - dopiero Twój wpis mi przypomniał    Remaster

• Ah mw2 remastered. Skończone. Przykro mi ludzi, którzy kupili to za 100zł i kilka miesięcy później dowiedzieli się, że będzie za darmo. Przypomniało mi się jak zyebana była ta część. "Bieganie" p

Opublikowano

Patche, a DLC to roznica jednak.

Opublikowano

F3 nawet patcha nie pobiera więc nie wiem jaka różnica. F3 jest tak spie.dolony że go tratuje jak zupełnie inną grę. To samo jest z PoP'em PL.

BTW:

Angielski MW2: BLES 00683

Polski MW2: BLES 00690

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

DLC powinno biegać....polonizacja obejmuje tylko napisy...wiec..bez sensu się trząść o to ...Fallout to inna bajka..zupełnie:)

Opublikowano

BTW:

Angielski MW2: BLES 00683

Polski MW2: BLES 00690

CoD WaW PL też ma inne blesy, a wszystkie DLC też do tej wersji wyszło. Widzę, że wszyscy podpierają się tym sprzedawcą z alledrogo ( to chyba czwarte forum w którym ktoś się tym niepokoi w oparciu o te bardzo wiarygodne źródło), jakby to On był jakimś pracownikiem IW lub LEM'u. :teehee:

Btw. Sprawdzałem z 20 minut temu i multi dalej leży.

Opublikowano

dzizajs to jakas parodia

wzielem wolne w pracy, zrobilem co mialem zrobic na uni tydzien temu

a yebane IW leci w pale

ze nie ich wina tylko za duzo osob gra mp?

a czego sie niby koorva spodziewali?

btw singiel jest nijaki w porownaniu z jedynka

tam mielismy solidne political fiction, tu film micheala baya - ruscy spadochroniarze nad waszyngtonem? buahahaha inwazja na usa gdzie kazdy i jego mama maja dostep do broni? science fiction, kiepskie, teksty bohaterow zassysaja " we still got guns so we can kick some ass" price po 5letnim pobycie w wiezieniu jest w zyciowej formie i przy okazji nauczyl sie rosyskich kodow do broni A

Opublikowano

dla tych co sie martwia czy z mw2pl bedzie to samo co z f3pl niech sobie tym nie zaprzataja glowy. f3 jest wyjatkiem a nie regula "polskie to nie bedzie dzialac" . gdyby to tez byla cenega mozna by sie martwic (pamietam ze z rainbow six vegas na pc zrobili fajny numer ze opoznili premiere by wydac wersje pl a potem nie dzialaly patche i nie mozna bylo sie podlaczyc do nikogo na multi bo mieli nowsza wersje gry).

Opublikowano

Jak można sie tłumaczyć że zaskoczyła ich ilość graczy online,skoro się tego spodziewali dając 3 mln kopii gry w samym uk?

Opublikowano

W UK poszlo 1.3 miliona kopii a nie 3 miliony.

3 miiony to przewidywana sprzedaz na PS3 po pierwszym tygodniu.

Tak czy siak MW2 pobilo wszelakie rekordy, przewidywane 7 milionow kopii sprzedane pierwszego dnia... to tylko pokazuje ze konsole schodza na psy :P Duzo czasu uplynie zanim bedzie podobny hype na cokolwiek innego i zanim cokolwiek zagrozi bedzie w stanie przejac tytul 'najlepszy pierwszy dzien'.

Opublikowano

Ale tak jak napisałem,spodziewali się bardzo dobrej sprzedaży,dlatego tak dużo kopii dostarczyli,więc powinni przewidzieć problem z online.

Opublikowano

Czy sa jakies graficzne roznice miedzy wersja Ps3, a wersja Xbox 360 ? jak dziala online ? mam nadzieje, ze bezlagowo...

Opublikowano

Z odpowiedzia na to pytanie musisz chyba poczekac na porownanie na GT, bo takowe bedzie na 100% :o

Opublikowano

Nie wydaję się Wam, że dwie mapy są z Quantum of Solace? A dokładniej to mapy Quarry i Estate. Nie są dokładnie takie same, ale bardzo podobne.

Opublikowano

Przeszedlemm singla - jest wyjatkowo nijaki. Fabula naciagana i to mocno. Masakra na lotnisku i juz wielkie ojejku i inwazja, niepoprzedzona zadnym infem w grze, nie ma nawet najmniejszego tla dorobionego do tego wydarzenia. Ot zwykla zemsta i to wszycho. Misje niby na poczatku widowiskowe ale jednak w jedynce byly zdecydowanie bardziej klimatyczne. Tutaj jedyne co cieszy to tylko nowe patenty typu skuter, wspinaczka, breach etc ale na dluzsza mete nie powalaja. Masa broni - w czasie singla i tak w zasadzie uzywalem polowy z nich bo reszta byla niepotrzebna / nieadekwatna do sytuacji. Generalnie jak dla mnie rozczarowanie bo singiel istotnie, zapier dala ciagle z akcja bez czasu na odpoczynek ale jakos szczegolnie to nie chce mi sie do niego wracac. Mocno przereklamowany.

Pozdro dla frajerow, ktorzy kupuja gre w wersji PL. Jak to ktos napisal: "ciagl ofiar, moc obalajaca, last stand (ostatni basion wtf xmen3?), ofiara dajace zwyciestwo (biblia?), wykrywacz ruchu zamiast serca... "

Wstyd grac i to czytac podczas gry ;DDD

Opublikowano

Pozdro dla frajerow, ktorzy kupuja gre w wersji PL. Jak to ktos napisal: "ciagl ofiar, moc obalajaca, last stand (ostatni basion wtf xmen3?), ofiara dajace zwyciestwo (biblia?), wykrywacz ruchu zamiast serca... "

Wstyd grac i to czytac podczas gry ;DDD

Od razu frajerów? Daruj sobie. Mi np. takie nazwy nie przeszkadzają i nie jest mi wstyd...po prostu kwestia gustu,a ty z frajerami wyjeżdżasz? ...wstyd! :turned: ^_^

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Z racji banana na Xboxie i koniec mojej ery na live przechodze do obozu sony. Tu pytanie. Jak wyglada granie w nowego COD on line przez ps3 ? Headset bezprzewodowy org sony warty kupna ?

Opublikowano

Z racji banana na Xboxie i koniec mojej ery na live przechodze do obozu sony. Tu pytanie. Jak wyglada granie w nowego COD on line przez ps3 ? Headset bezprzewodowy org sony warty kupna ?

Online w MW2 jest na tym samym poziomie na obydwu konsolach, a to, ze MS uzywa swoich serwerow, a SONY nie... no coz, trzeba przymknac oko bo online jest darmowy :)

Wczoraj dolorzyli wiecej serwerow na PS3 ,a jutro wychodzi patch poprawiajacy organizowanie party. Co do HS, to jasne, ze warty kupna. Moj mi sie zepsul, ale mialem jeden z pierwszych wypustow, a czesc z tych byla wadliwa i teraz jestem z logitech'iem na USB :)

Opublikowano

dziś dopiero wchodzę w nowego CODa więc co do radości z grania się nie wypowiem. Oryginalny HS Sony jest super - dobra jakość wykonania, dobra jakość dźwięku. Ja osobiście używam akurat HSów Logitecha - tanie i dobre -dźwięk super a mają pałąk (mi osobiście ucho się męczy jak długo używam usznego "wisielca")

przy okazji - czy komunikacja głosowa w w nowym CODe działa jak trzeba czy też wyłącza się po paru minutach?

Opublikowano

przy okazji - czy komunikacja głosowa w w nowym CODe działa jak trzeba czy też wyłącza się po paru minutach?

Komunikacji glosowej narazie nie doswiadczysz, bo tworzenie party jest s(pipi)e do jutra. Mozesz pogadac z calkowicie losowymi ludzmi poki co :)

Jakie macie ustawienia killstreakow ?Ostatnio tak sobie myslalem, ze EMP sobie ustawie. Swietna defensywna zabawka :)

Poki co latam z Predator Missile, Heli i Pave Low

Opublikowano

Komunikacji glosowej narazie nie doswiadczysz, bo tworzenie party jest s(pipi)e do jutra. Mozesz pogadac z calkowicie losowymi ludzmi poki co :)

Jakie macie ustawienia killstreakow ?Ostatnio tak sobie myslalem, ze EMP sobie ustawie. Swietna defensywna zabawka :)

Party dziala,

Komunikacja glosowa nie rozlacza sie,

gram od 6 h z POL-em

Opublikowano

Party dziala,

Komunikacja glosowa nie rozlacza sie,

gram od 6 h z POL-em

Jak to ? Ja od 3ch dni probuje sie polaczyc z kims z mojej FL i nie moge. Jedyny sposob, to wbic sie do jakiejs gry opcja "Join Session"

Nie wiem, moze mam cos z(pipi)ane

Opublikowano

ja sie dzisiaj wkur.wilem mocno w multi. kretynsko rozdzielone druzyny i w mojej najwyzszy level to byl 10, a w przeciwnika... 54, 44 i 38. ((pipi)a oni nic innego nie robia tylko graja i pewnie przed premiera nabili skilla). nie dosc ze map nie znam praktycznie w ogole, to kolesie zdominowali gre. pilnowali respawn tak, ze zrobilo sie pare krokow i dostawalo shoota w glowe... wyszlo zenujaco. ratio mam teraz s(pipi)one i przy 10 kilach jest 30 zgonow. ale mnie to zirytowalo.