Opublikowano 10 kwietnia 20251 r Smutna wiadomość. Jeden z najlepszych selekcjonerów, który ze składu węgla i papy ulepił drużynę, która pierwszy raz w historii pojechała na EURO. Przypomnę, że wtedy na Mistrzostwa Europy jechało 16 ekip. Do tego pamiętne zwycięstwo z Portugalią...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 21 minut temu, Rozi napisał(a):Jacek Magiera zmarł, ja pierdole...49 lat, sportowiec, nie pił, nie palił, zmarł podczas treningu biegowego, kurwa...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Szokująca wiadomość. Ostatni raz byłem tak wryty, jak dowiedziałem się o śmierci znanego, lokalnego trenera z moich okolic. Też facet w tym samym wieku, w jego przypadku był to akurat zator... Szkoda, bo miał przed sobą jeszcze wiele lat pracy i kto wie, być może w przyszłości objąłby fotel selekcjonera naszej kadry.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):49 lat, sportowiec, nie pił, nie palił, zmarł podczas treningu biegowego, kurwa...sport wyczynowy często mija się ze zdrowiem niestety. wielka strata, jeden z sensowniejszych typów w trenerskiej klice