Opublikowano 18 marca 200916 l Kurna Brolly miałeś mnie dopisać, przecież ci pisałem na gg No nic, najwyżej jak się zwolni jakieś miejsce to mogę wskoczyć.
Opublikowano 18 marca 200916 l Ja bede mogl zagrac z kims dopiero w niedziele. PSN:vonfishbone2 gg:5850330
Opublikowano 18 marca 200916 l Proponuje w ogóle wykluczenia z gry rzutów przecież nie da się ich wyrwać więc wydaje mi się że to nie uczciwe
Opublikowano 18 marca 200916 l jak masz imageshack to wybierz "direct link" czy cos (ukryte) i wstaw miedzy [/img].
Opublikowano 19 marca 200916 l Autor Sorka akurat nie miałem neta od wczoraj . Jeszcze zasady przemyśle i może dodam nowe. Co do tych rzutów to akurat grając online zdarzało mi sie grać z takimi osobnikami, którzy robili same rzuty i wygrywali (łapali nieziemskie rzeczy ). SBB myślałem, że na gg poleciałeś z ironią . Po weekendzie zostawie/zmienie zasady, poprawie gg itp. Z turniejem ruszymy jakoś po tym tygodniu. Prawdopodobnie nastepny weekend.
Opublikowano 23 marca 200916 l Autor Oraz proponuję zmienić zasadę dotyczącą rzutów że rzucamy bez ograniczeń albo wcale bo się zapomnę a nie chciałbym przez taką dosyć "ORGINALNA" zasadę przegrać. Zasada z max 3 rzutami na walkę jest dobra na poprzednim turnieju każdy się pilnował. Osoba z którą gramy musi mieć świadomość że może być rzucona. Poza tym MA Julii rządzi:P Zasada z rzutami nie jest taka sama jak na turnieju SBB. Tam było 3 rzuty w 1 rundzie a ja zmieniłem ją na max 3 rzuty w całej walce a dokładnie 1 rzut na jedną runde. Nie zgodzę się na to by była nieograniczona ilość rzutów w turnieju lagowym. Mogę pójść na ugodę zmieniając moją nową zasadę na starą z turnieju SBB (którą opisywał Ciuh). Turniej zaczynamy od środy. I faza kończy się do nastepnej środy czyli do 01.04 dlatego prosze się umawiać już ze swoimi rywalami. Każdy gracz będący na pierwszym miejscu w grupie (1x1) jest prowadzącym grupy(prócz mojej). Owy prowadzący zbierze wszystkie umówione terminy i wpisze je na forum oraz wyśle mi na gg. Edytowane 23 marca 200916 l przez Brolly
Opublikowano 25 marca 200916 l Kurde, ja nie mam za bardzo czasu teraz grac. Moze szyper wskoczylbys na moje miejsce? Sorry jakby co
Opublikowano 25 marca 200916 l Ja wskoczyć mogę. Ja grać mogę głównie w weekendy jak co:) Brolly co ty na to? Nie ma problemu? Mi pasuje aby Szyper grał... Szyper masz gg? Edytowane 25 marca 200916 l przez ciuh
Opublikowano 25 marca 200916 l Brolly!!! Masz u mnie krechę jak stad do Hong-Kongu. Mogłeś mnie przynajmniej powiadomić. Dowiedziałam się bo ktoś uderzył do mnie na gg. Stokrotne dzięki :catfight: A mój nick na psn to nie jakiś tam "X" (przecież mamy się na friends'ach???) tylko Milly-1980 jak już coś... Edytowane 25 marca 200916 l przez Milly
Opublikowano 25 marca 200916 l Szypera można dać do grupy 3 albo 4, bo w grupie 1 i 2 jest już po 5 osób. Edytowane 25 marca 200916 l przez Super Big Boss
Opublikowano 26 marca 200916 l Z Krysta umowilem sie na niedziele popoludnie, jesli komus z mojej grupy pasuje ten termin niech da znac, rozegramy za jednym zamachem wiecej niz jedna walke, w przeciwnym razie piszcie na gg 5850330
Opublikowano 26 marca 200916 l Autor Sorka nie miałem neta do teraz Mastachi ogólnie nie masz czasu do środy aby rozegrać faze grupową? Szyper jeśli chcesz wystartować to moge Ciebie zapisać Tylko to zależy jak z mastachim się umówię. (wejdziesz na jego miejscu lub po prostu będziesz w 3eciej grupie) Milly, sorka nie miałem czasu pisać do wszystkich bo nie siedziałem na gg tylko przy książkach dlatego miałem opis z informacją o turnieju. Fishbone- przypominam, że nie jesteś prowadzącym grupy wiec jej nie prowadzisz (przeczytaj regulamin) Prowadzący grup: Gr1 - ciuh Gr2 - brollymitsu Gr3 - frizen Gr4 - mevek Edytowane 26 marca 200916 l przez Brolly
Opublikowano 26 marca 200916 l Kurde, bo przewaznie mam z godzine dziennie wolnego, do tego jeszcze w sf4 gram tura. No nie wiem, sprobuje
Opublikowano 26 marca 200916 l mielismy wczoraj grac z Alik-iem, ale mialem urodzinki 24 wiec troszke sie przedluzylo ze wzglendu na %... skoro jestem prowadzacy to czekam na terminy kto, z kim i kiedy che, badz jak mu pasuje. odnosnie mnie, to moge aktualnie grac tylko od godz 16 do 19 czasu pl (mam nocki, zchodze w poniedzialek).
Opublikowano 26 marca 200916 l Autor Mevek jako prowadzacy musisz napisać (lub oni do Ciebie) i uzgodnić date . Faza grupowa trwa do środy ale podkreslam jeśli się stanie coś powaznego to można przedłużyć ten termin o pare dni. Tak w ogóle pisze do Panów z mojej grupy na gg i nikt mi jak na razie nie odpisuje
Opublikowano 26 marca 200916 l Autor Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Edytowane 26 marca 200916 l przez Brolly
Opublikowano 26 marca 200916 l Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Jeszcze tylko dodaj za co...
Opublikowano 26 marca 200916 l Autor Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Jeszcze tylko dodaj za co... Na gg Ci odpisałem za co . Więcej kultury.