Brolly 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Primo - Frizen dobrze wiesz z Hona, że przedłużanie terminów w turniejach online to niezbyt dobry pomysł. Secundo - Nigdy nie wpisuje się walkowera przed terminem, chyba że na życzenie któregoś z graczy. Robi to tylko niepotrzebne zamieszanie a i często uda się danemu zawodnikowi w ostatniej chwili wyjść z beznadziejnej sytuacji (zagrać walke mimo, że jest się na księżycu or something, ludzie pod presją są zdolni do niesamowitych rzeczy). Tetrio - Jeżeli już trzeba wstawić walkowera, należy pobrać logi (archiwum gg/psn) każdego z graczy udowadniające kto z kim i kiedy się kontaktował (obaj się umawiali na jakiś termin a ktoś się nie zjawił - wo), porównać i jeżeli sytuacja jest beznadziejna dla obydwu stron (żaden się nie odezwał itp.) to niestety moneta lub anulowanie pojedynku. Takie tam małe rady na przyszłość, ale ja się nie znam. Dzięki co do secundo i tetrio akurat wpisałem walkowera, bo Veron napisał, że dzisiaj nie może już grać bo pracuje (zwłaszcza nocą). Walka nie mogłaby być rozegrana. Do, Frizena sam pisałem dwa razy (drugi raz w dniu kiedy kończył się termin). Wszystkie kroki zrobiłem. tak hop siup bym nie dawał walkowera ale dzieki za rady (w DE nie można anulowac pojedynku). Po prostu jak się idze do lekarza to się mówi co boli to wtedy lekarz przepisuje lek. Jak pacjent nic nie mówi to lekarz na nic nie poradzi bo może dać czopki a gardło chorego np boli . Dobra koniec tematu było mineło, wiecej pokory i tyle . Prosze już pisać o bierzących rzeczach turnieju (w sensie wyniki itp). Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobrze, że nie gram dalej, bo jakbym miał dostać taki walkower jak dostał Frizen to byłoby najs, haha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a ja bym się nie przejął ani na chwilkę, ponieważ ktoś, kto ma dużego skilla, na pewno da sobie rade. i jeszcze 5 walk to nie 1, wiec jest chwilka by się otrząsnąć. z Venomem ^ ^ gram jutro przed, bądź pod wieczór. p.s jak by nie bylo Frizen i tak bedzie na podium optymista! Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Komandos 2 : 5 C2H5OH (pipi)ane lagi... Dzięki za gre C2, następnym razem cie zniszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
c2h5oh 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zgada sie momentami byla totalna lagoza. Czekam na rewanz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zgada sie momentami byla totalna lagoza. Czekam na rewanz a my z Veronem dalej nic moze dzis zagramy? wracam z pracy kolo 20:20 pl. do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zgada sie momentami byla totalna lagoza. Czekam na rewanz a my z Veronem dalej nic moze dzis zagramy? wracam z pracy kolo 20:20 pl. do zobaczenia. Ale rozumiem, że kontakt macie? Western, Krysta a jak u Was z planowaniem walki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No kontakt jest, tylko lacza nie ma;] Probowalismy dzis juz, ale sie nie dalo po prostu - sprobujemy ponownie wieczorem - moze bedzie cos lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może ja wam bym spróbował założyć pokój lub ktoś inny? Chyba alik tak zrobił z krystą oraz SBB ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No kontakt jest, tylko lacza nie ma;] Probowalismy dzis juz, ale sie nie dalo po prostu - sprobujemy ponownie wieczorem - moze bedzie cos lepiej. juz gralismy. nie bylo najlepsze lacze, ale chcielismy miec to juz za soba. ja VS MrVeron : 5 - 0 thx p.s zdawalo mi sie, ze kiedys gralo sie nam znacznie lepiej. cholera, co sie dzieje z tym Tekkenem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 eee no do wtorku damy rade chyba ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Może ja wam bym spróbował założyć pokój lub ktoś inny? Chyba alik tak zrobił z krystą oraz SBB ale nie jestem pewien. To bylem ja z Krysta, pomysl dal Krysta a SBB zalozyl dla nas pokoj.... zadzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wysyłam zapytania przez gg do Krysta i cisza nic nie odpowiada;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wysyłam zapytania przez gg do Krysta i cisza nic nie odpowiada;( Western myślałem, że wcześniej się zgadaliście co do daty a teraz się okazuje, że na ostatnią chwile W nastepnym etapie będę zmuszał do wcześniejszego wstępnego umawiania się Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dziś mamy grać ;D ostatni dzień tak że o co chodzi ;D???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no i żeśmy w końcu zagrali Krysta vs Western 1 : 5 Henio vs Kryśka thx za grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Po prostu późno się umawiacie ---------- Nastepny etap DE. Macie czas do 28 kwietnia. Chyba, że coś wam wypadnie to piszecie do mnie osobiście to coś wykombinuje z terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ..... no cóż Veron vs Western 5 : 0 i to by było na tyle for me dzięki za grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jutro mam wolne, wiec dzis mozemy sprobowac cos ugrac. wsystko zalezy od polaczenia. bedzie dobre to mozna od razu rozegrac cale 5 walk. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie mogło być inaczej Mevek (Law) 5 - 0 Ciuh (Jul) Dzięki za grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie mogło być inaczej Mevek (Law) 5 - 0 Ciuh (Jul) Dzięki za grę moze dla tego, ze kibicowal nam stres, a u ciebie zdecydowanie wzial gore... z reszta sam widziales! po turnieju grales znacznie inaczej. wez sie w garsc, a moze jeszcze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Czas do niedzieli Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez Brolly Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 MrVeron (Bry) - c2h5oh (Hei) 5:0 Dzieki za gre;] Ciuh, kiedy masz czas od razu pisz, to sie zgadamy na granie - moze jeszcze w ta niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza
c2h5oh 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 gg dzieki za gre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Veron (Asu) 5 - 0 ciuh (Jul) Dzięki za grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi