Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 353 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

Opublikowano
Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

wlasnie nie wiem mam to samo, dawaj szybkie wybieranie i tyle;/;/ ale niekiedy dziala jak dasz odswiez liste wtedy zaczynaja dzialac strzalki

dawac wszyscy na multi :]:]

Edytowane przez mrozik_pl

Opublikowano

jak się do chu.ja wacława zaprasza ludzi do meczy by graliśmy w jednym teamie?!.Wildzę tylko opcji dołączenia do meczu gdzie gra człowiek z mojej friendlisty ale to i tak nie gwarantuje,że zagramy po jednej stronie(bo losowo dobiera frakcje).Tak samo jak zakładam pokój do meczu-nie widzę opcji zapraszania ludzi do gry....

Opublikowano

moze jakis turniej, zeby sprawdzic maszyne? taka, rozgrzewka przed CG :D

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

Ktos chetny na zalozenie klanu? Jak cos do dodawac mnie, PSN ID: QlimaXer Headsetu poki co nie mam, ale moze w koncu go sobie skoluje.

Opublikowano

Killzone 2 jest, więc po sieci chętnie pogram ;) Na razie bez headseta ( jest już zamówiony z Socomem, więc będzie...kiedyś :D ). Dlatego bez problemu dodawajcie do friendlisty, zawsze miło zobaczyć znajomy nick w multi.

Jakby co to też bym się pisał do jakiegoś amatorskiego klanu...ot tak, żeby sobie pograć dla relaksu ze znajomą bandą.

Edytowane przez Kris Blake

Opublikowano

Poszukuję ludzi do nowego NAJLEPSZEGO ;) Polskiego klanu G.R.O.M [P0L]. Chętni proszeni są o podawanie mi swoich nicków na PW lub gg (1326821). Niebawem ruszy strona internetowa.

Pozdrawiam

Opublikowano

PSNid: Grabar_PL

Headset: jest

prosze o invite / nie ma ustalonej pory o ktorej gram :P

Edytowane przez Grabar

Opublikowano

też pykam online :)

PSN ID: rydz87

niestety jak narazie HS brak, ale myślę że wkrótce ulegnie to zmianie :)

Opublikowano
Poszukuję ludzi do nowego NAJLEPSZEGO ;) Polskiego klanu G.R.O.M [P0L]. Chętni proszeni są o podawanie mi swoich nicków na PW lub gg (1326821). Niebawem ruszy strona internetowa.

Pozdrawiam

bardzo masz ładny tag klanu :whistling:

Opublikowano

Mnie też prosze zapraszać do gry !!!!!

psn id: greshone

headset: YES! Sony Official Headset od 10. rano 28. lutego

Opublikowano

Z chęcią pogram z Wami i pokoszę hamburgerów

Psn id : Baton1983Poland

Headseta chwilowy brak gdyż rozładowany , a nie wiem gdzie kupić baterie 4 x A :(

Opublikowano
  • Autor

Wielu ludzi ma dobre łącza i chce pograć z Polakami. Wielu ludzi nie wie gdzie znaleźć Polaków. Proponuję zrobić małą listę serwerów, które będą zakładane.

Z mojej strony:

Serwer: showshowshowshow

Hasło: Halo (ale zazwyczaj raczej bez hasła)

Serwer dostępny: weekendy od popołudnia. W tygodniu w godzinach nocnych od 24.00

Proponowałbym samą listę, bez komentarzy.

Opublikowano

SERWER O NAZWIE "POLSKA" STAWIAM ZAWSZE KIEDY JESTEM PS ID Boro1989PL SERWER ZAPELNIA SIE POLAKAMI W 15 MIN WSZYSTKIE TRYBY PO 10 MIN SZUKAC (EU)

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Przyspamuje jeszcze bo jest prośba do modów.

Przenieście to do działu Killzone.:) Tak samo zresztą jak każdy topic na temat tej gry, ten o ustawkach i ten o trofeach mam na myśli. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Jak komuś brakuję zawodnika to jestem chętny :) PSN ID: lesheqPL

Ps. HS brak ale mogę się komunikować :)

Edytowane przez lesheq