Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 345,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

Opublikowano
Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

wlasnie nie wiem mam to samo, dawaj szybkie wybieranie i tyle;/;/ ale niekiedy dziala jak dasz odswiez liste wtedy zaczynaja dzialac strzalki

dawac wszyscy na multi :]:]

Edytowane przez mrozik_pl

Opublikowano

jak się do chu.ja wacława zaprasza ludzi do meczy by graliśmy w jednym teamie?!.Wildzę tylko opcji dołączenia do meczu gdzie gra człowiek z mojej friendlisty ale to i tak nie gwarantuje,że zagramy po jednej stronie(bo losowo dobiera frakcje).Tak samo jak zakładam pokój do meczu-nie widzę opcji zapraszania ludzi do gry....

Opublikowano

moze jakis turniej, zeby sprawdzic maszyne? taka, rozgrzewka przed CG :D

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

Ktos chetny na zalozenie klanu? Jak cos do dodawac mnie, PSN ID: QlimaXer Headsetu poki co nie mam, ale moze w koncu go sobie skoluje.

Opublikowano

Killzone 2 jest, więc po sieci chętnie pogram ;) Na razie bez headseta ( jest już zamówiony z Socomem, więc będzie...kiedyś :D ). Dlatego bez problemu dodawajcie do friendlisty, zawsze miło zobaczyć znajomy nick w multi.

Jakby co to też bym się pisał do jakiegoś amatorskiego klanu...ot tak, żeby sobie pograć dla relaksu ze znajomą bandą.

Edytowane przez Kris Blake

Opublikowano

Poszukuję ludzi do nowego NAJLEPSZEGO ;) Polskiego klanu G.R.O.M [P0L]. Chętni proszeni są o podawanie mi swoich nicków na PW lub gg (1326821). Niebawem ruszy strona internetowa.

Pozdrawiam

Opublikowano

PSNid: Grabar_PL

Headset: jest

prosze o invite / nie ma ustalonej pory o ktorej gram :P

Edytowane przez Grabar

Opublikowano

też pykam online :)

PSN ID: rydz87

niestety jak narazie HS brak, ale myślę że wkrótce ulegnie to zmianie :)

Opublikowano
Poszukuję ludzi do nowego NAJLEPSZEGO ;) Polskiego klanu G.R.O.M [P0L]. Chętni proszeni są o podawanie mi swoich nicków na PW lub gg (1326821). Niebawem ruszy strona internetowa.

Pozdrawiam

bardzo masz ładny tag klanu :whistling:

Opublikowano

Mnie też prosze zapraszać do gry !!!!!

psn id: greshone

headset: YES! Sony Official Headset od 10. rano 28. lutego

Opublikowano

Z chęcią pogram z Wami i pokoszę hamburgerów

Psn id : Baton1983Poland

Headseta chwilowy brak gdyż rozładowany , a nie wiem gdzie kupić baterie 4 x A :(

Opublikowano
  • Autor

Wielu ludzi ma dobre łącza i chce pograć z Polakami. Wielu ludzi nie wie gdzie znaleźć Polaków. Proponuję zrobić małą listę serwerów, które będą zakładane.

Z mojej strony:

Serwer: showshowshowshow

Hasło: Halo (ale zazwyczaj raczej bez hasła)

Serwer dostępny: weekendy od popołudnia. W tygodniu w godzinach nocnych od 24.00

Proponowałbym samą listę, bez komentarzy.

Opublikowano

SERWER O NAZWIE "POLSKA" STAWIAM ZAWSZE KIEDY JESTEM PS ID Boro1989PL SERWER ZAPELNIA SIE POLAKAMI W 15 MIN WSZYSTKIE TRYBY PO 10 MIN SZUKAC (EU)

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Przyspamuje jeszcze bo jest prośba do modów.

Przenieście to do działu Killzone.:) Tak samo zresztą jak każdy topic na temat tej gry, ten o ustawkach i ten o trofeach mam na myśli. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Jak komuś brakuję zawodnika to jestem chętny :) PSN ID: lesheqPL

Ps. HS brak ale mogę się komunikować :)

Edytowane przez lesheq