Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Dodatkowe hinty ode mnie - jesli ktos sie bawi w te jajka to niech lepiej bierzez Rotten (wartosc ich to 2000) zas GOLD to tylko skromy 1000. Jest o wiele lepszy sposob na szybka kase niz zabijanie Lickerow ktorzy daja 2500 srednio x4/5. Otoz bierzemy poziom 5-3, przyda nam sie tutaj RPG oraz jakis magnum - idziemy dalej, z gory spada taki wielki "karaluch" ktory daje 5000, kawalek dalej kolejny i tez daje 5k oraz nastepny przed drzwiami do wlaczenika pradu. Wychodzimy, save, potem contiune i dalej to robimy w ciagu 1min . Wpada srednio 10k/15 gdyz czasami sa 3 a czasami 2 karaluchy. - najlatwiej na poziomie 1.2 na PRO zdobywac kase na figurki - za perfekcyjne przejscie (ranga S) dostaniesz 2500. Aby miec S trzeba miec celnosc powyzej 70%, zabic conajmniej 15 przeciwnikow i wyrobic sie w ciagu 12-13min. Proste . (do minibossa zalecana bazooka - 1 shot i martwy). Sredni czas to 4 min - do Drive By zalecane jest coop gdyz bot szybko niszczy ciezarkowki. - do wykonania Crowd Control zalecam etap 1.1 - w pewnym momencie przeciwnicy sa nonstop spawnuja przed koncem etapu az wypuszcza kamien Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Z Reaperami w 5-3 też myślałem, ze bedzie fajnie, ale niestety denerwowali mnie tam Majini i zostałem przy Lickerach:P. Gdyby nie achievementy to po jednym skonczeniu gry bym ja rzucil w kat;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Trzeba miec pewny sposob na tych zombiakow - po 1 robaku trzeba pomoc sobie samemu ew Shiva zabije ich 1 shotem z magnuma, przy drugim robaczku zalecane jest ominiecie goscia z palka i strzelenia w robaka (eksplozja go zabije przy okazji ew laska wykonczy), przy 3 podobnie. Jesli mamy malo kasy to kupujemy Rexone w sklepiku dajemy kilka Shive ale poza 2/3 jest to raczej zbedne. RE5 to dobry przyklad gry ze sporym replayability oraz osiagnieciami - ukonczenie gry ponizej 5h, zbieranie tych znaczkow, skarby, itd itd . Jak narazie z botem sobie radze w singlu Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Żegnaj calaczku... http://www.xbox360achievements.org/news/ne...ed-to-1200.html Jak ja nienawidzę DLC i dokładania achievementów :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Calak to calak, wazne ze dla ciebie ma on spora wartosc jak ukonczenie gry na Pro czy upgrejd wszystkich broni. Z reszta osiagi w tym DLC sa proste - grajac wpadna Swoja droga ja rowiez zrobilem calaka - w 25h. Sporo razy grywa sie te sama mapke a to te znaczki BSAA, skarby czy ranga S + przejscie na PRO ale to nie nudzi tak jak inne gry gdzie trzeba przechodzic pare razy gre. Dajcie botu na PRO Deserta a sami tez go sobie zupgejdujcie + bazooka a Pro peka bez problemu - nawet niektore levele na tym PRO mialy lepszy czas niz na AMA . Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 te jajka to się na randomie pojawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tak, zepsute wg mnie najczesciej sie pojawia gdy spadamy to takiego tunelu w ksztalce +, zas na wysepce rowniez jest random (braz/gold). Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 złote to mi zostawił kurak na dachu szopy w 1-2 ino brąz teraz mi został, btw te jajca trzeba mieć w inventory? i tak ich nie sprzedaję ale zgniłymi to lubię porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 u mnie kurak zniósł złote jajo dopiero przy mniej więcej 10 wizycie na wysepce w 3-1. więc polecam uzbroić się w trochę cierpliwości. natomiast zgnilce wypadały najczęściej z Lickerów. po przejściu gry zdaje się, że miałem ich 4-5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jajkami mozna sie tez wymieniac.Ja chetnie przygarne bronze i rotten,mam gold i white chociaz te pewnie kazdy juz ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 w razie czego mam już komplet więc pożyczyć mogę na wysepce w 3-1 to za jedną wizytą zgarnąłem 3 złote i 2 brązy - głupie te kury a rotten to na terenie refinerii zdobyłem brązy też często z węży "wypadają" czysty random z tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Velius - graj normalnie, rob reszte osiagniec a pewnie same wpadna Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 niekoniecznie. gra totalnie losowo przydziela jajka. ja np miałem 4-5 zgnilców na koniec gry. masę białych, jedno brązowe i zero złotych. jak na mój gust, nie widzę kompletnie żadnej reguły w wypadaniu jajek zarówno z kur, węży jak i innych oponentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Ty no gram normalnie,ale jak widze taki random to w sumie moge sie zamienic jajkami/pozyczyc od kogos na chwile bronze i rotten. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 mam pytanie odnośnie tych jajek. 1.Mam rotten egg i przeczytałem że można wczytac chapter 3-1 i na wysepce poszukać reszty. Ale gdzie to wczytać i czy wtedy będe mógł potem kontynuować gre na chapterze 4-2? 2. tak samo jak chce zapić przeciwnika rotten egg. to na onlinecenter.pl pisze że najlepiej wczytać chapter 1-2 na easy. Czy to też nie nadpisze mi w jakiś sposób sejwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 masz opcję select chapter, tego używaj nadpisze ci checkpoint i ekwipunek potem możesz wybrać chapter na jakim skończyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
przemek1d 2 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Szukam 1 osóby do osiągnięć online w trybach druzynowych. Chętnych proszę kontaktować się na XBL. nick (przemek1d) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
skwara 2 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Pier.ole te grę. Gre przeszedłem już 2 razy a złotego i zgniłego ani widu ani słychu. Może da mi je ktoś ? edit. złote znalazłem edit2. zepsute też w ost misji odwołuje pierwsze 3 słowa. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez skwara Cytuj Odnośnik do komentarza
qyk 0 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie poddawaj sie ja gre z siedem razy na normalu obskoczyłem i nieznalazłem ani złotego ani zbuka kiedy na hardzie przechodziłem to w rozdziale 5-3 wpadły mi w rece oby dwa za jednym razem A tez mi już ręce opadały od tego szukania:) cierpliwosci a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Acziki za wszystkie skarby i zebranie wszystkich broni mozna robic poprzez chapter select? Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) tak. mało tego, możesz wszystkie posprzedawać, jak już znajdziesz. gra zachowuje w pamięci to, co już znalazłeś. jak wyprzedasz wszystkie świecidełka jednego rodzaju, to w skrzynce zostanie półprzezroczysty wizerunek danego skarbu. tak żebyś wiedział, co już masz. Edytowane 9 Września 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dobra ale jak na koncu bede robil emblemy, bronie i treasure, to wystarczy, ze znajde i moge zmieniac chapter, czy musze go ukonczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Znajdujesz, wychodzisz z chapteru i sprzedajesz. Gra po opuszczeniu rozdziału pyta, czy zapisać ekwipunek, co oczywiście trzeba zrobić, żeby zachować znaleziony przed momentem skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Ok czyli bronie, ktore pominalem bede mogl normalnie upgradeowac i wykorzystywac w innych chapterach? AI Shevy to dno ;/ Edytowane 9 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Żeby odblokować ostatnia figurkę Weskera, muszę ukończyć wszystkie misje na S, na wszystkich poziomach trudności? Czy wystarczy na jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi