Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lokale ktore polecacie.

Featured Replies

Opublikowano

Troszkę off ale co tam.

Skuszony pozytywnymi opiniami na forumku oraz necie udałem się dziś w Gdańsku do HolyBurgera - mój Boże nie przypominam sobie aby oczekiwania/oceny tak bardzo rozjechały się z rzeczywistością.

O ile nie mam za bardzo problemów z hipsterskim/ascetycznym wystrojem no to tutaj jest po prostu przegięcie - "karty dań" rozpadają się, dosłownie, w rękach a całość trąci po prostu zajazdem. Gdzieś są granice przyzwoitości.

Niezrażony zamówiłem szamę (2 × smash jalapeno, bułka z dorzszem, lemoniada) i dostałem totalną przeciętność a nawet mniej - buła utopiona w majonezowo/keczupowej(?)brei, bekon prawie surowy, składniki przeciętnej jakości. Frytki nad którymi masturbuje się pół internetu? Przesolone w chuj i suche. Dorsz w bułce koloru ciemny brąz - olej to chyba pamięta jeszcze Lipiec.

Obsługa dobre 30 minut mimo pustego lokalu (około 14) - ewidentnie nikomu tam się nie spieszy.

Coś tam poczytałem, że mieli rebranding czy coś i nie wszystko wyszło - dla mnie totalne zniesmaczenie i do zamknięcia impreza,bo grama serca i pasji tam nie zauważyłem. Nie tylko nie polecam ale i odradzam z całego serca.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra post będzie dłuższy niż moje standardowe ale na końcu skrócona wersja dla niecierpliwych.   Od poniedziałku do Soboty zaliczyłem kilka lokali w Wrocławiu. Większość z mapki Lucka ale t

• Jeżeli ktoś będzie w Poznaniu i lubi steki wołowe, to nie może nie odwiedzić Evil Steakhouse. Co tam sie odjaniepawla to ja nawet nie. Mają własne sezonowane mięso (tbone, ribeye, polędwa), całkiem ni

• BOŻENA CHODŹŻE ZA 10ZŁ TO JA MAM W DOMU CAŁY DZBANEK KAWY