Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

Opublikowano

Inymm powodem może być fakt ze salt jest lepszy, no ale to takie dywagacje.

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 89,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Opublikowano

To nie temat o andżelinie. I (pipi) mnie obchodzą średnie oceny? Gimnazjum prowadzisz? Expendables jest na 9/10 i koniec. A kto twierdzi inaczej ten zniewieściała pipka.

Opublikowano

Inymm powodem może być fakt ze salt jest lepszy, no ale to takie dywagacje.

POYEBAO ?

Jutro daje do rodzyn :lol:

Opublikowano

No to czekam na madre argumenty od razu, bo wole ogladac Jolie niz botoks na ryju stallone'a i jego kaleki bieg po pomoscie.

Opublikowano

Jestes niemiły.

Opublikowano

przestań zgrywać ogqozo, bo nie będę Cię lubiał;/

Opublikowano

no ale ogorasowi sie film tez nie podoba?

Opublikowano

"Maczete" mnie bardziej jara. Wydaje się, że tam kicz jest zamierzony i zamiast dwu godzin impotentnych pokazów kulturystyki dla oldbojów dostaniemy film z pomysłem. Może nie wielkim i genialnym pomysłem, ale przynajmmiej JAKIMŚ. "Niezniszczalni" to dla mnie bardziej temat do polewki, niż traktowania tego jak film.

Opublikowano

Nie piszcie z Milanem naraz w tym temacie, bo nie wiem któremu minusa dawać ;/

Film bardzo mi się podobał. Podczas oglądania cały czas miałem banana na ryju. Dialogi, akcje, postacie - wszystko w starym, dobrym stylu i świetnie wyważone. Bardzo dobry pomysł Stallone'a i realizacja tego co miał w głowie. Widać, że ma dużo dystansu do tego w czym kiedyś grał i postanowił na tym zarobić, a co najważniejsze w zaje.bistym, śmiesznym stylu. Ten film trzeba po prostu poczuć i być fanem starego kina akcji.

Opublikowano

mało widać miał w głowie

Opublikowano

No to czekam na madre argumenty od razu, bo wole ogladac Jolie niz botoks na ryju stallone'a i jego kaleki bieg po pomoscie.

Ciekawe jak ty byś biegł w wieku 63 lat...:P

Co do Andzeliny , uwielbiam aktorkę , ale w Salcie rozyebao mnie to jaką z niej zrobili , jakby to ująć hmh...maszyne do killowania wszystkiego co się rusza.

Ale po kolei , podaje argumenty.

-Nie wiedziałem że z płynu do mycia podłóg , rury i kilku plastikowych pierdół można skonstruować wyrzutnie rakiet.

-Jak uciekała z własnego domu przez okno , to po choya brała pająki? Skad wiedziała że jej się kilkanaście godzin później przydadzą?

A teraz podaje ostatni argument , dzięki któremu udowodnie tobie że jestes w WIELKIM błędzie.

-Jakim cudem kobieta , dajmy na to o wadze 55 kilogramów i bicepsie 20 cm MOŻE pokonać żołnierza ciosem w klate z pięści , tak samo jak może jednym ciosem obezwładnić wojaka w hełmie, natomiast Low kickiem złamać nogę na pół..

Wytłumaczysz mi może cokolwiek z tego co napisałem

Opublikowano

Nie bede probował, oba filmy sa nierealistyczne, zamykam rozmowe podsumowujac:

Salt oglada sie lepiej, tak film jak i bohaterke.

Co nie zmienia faktu ze oba sa slabe.

Opublikowano

A-Team sie oglada najlepiej :P

Expendables to stara szkola. Sceny walki za to fajnie zrealizowane

Opublikowano

Nie bede probował, oba filmy sa nierealistyczne, zamykam rozmowe podsumowujac:

Salt oglada sie lepiej, tak film jak i bohaterke.

Co nie zmienia faktu ze oba sa slabe.

Dobra nie (pipi) już tylko pokaż cyce

Tak oggozo, bo beka i kicz w Nieniszczalnych nie jest zamierzona i miał być to film równie poważny co American Beauty, ale Stalonemu nie wyszło :mellow:

Opublikowano

niezniszczalni > foliowy worek ukazujacy ulotnosc zycia

Opublikowano
:(
Opublikowano

Filmy bardzo dobry, 8/10. Jednakze nie jest w stanie konkurowac w zaden sposob z tuzami, na ktorych bazuje z lat 80 i 90. Ma jednak to cos, mase odniesien do klasykow, swietne teskty i plytko zarysowanych ale dajacych sie lubic bohaterow odtwarzanych przez swietnych aktorow gatunku.

Czy tylko mi sie wydaje, czy ciezarowka w scenie poscigu jest identyczna z ta z Terminatora 2? Oczko do fanow?

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Filmy bardzo dobry, 8/10. Jednakze nie jest w stanie konkurowac w zaden sposob z tuzami, na ktorych bazuje z lat 80 i 90.

No tak, amerykasni ninja i komando foki, faktycznie Niezniszczalni nie mają szans

Opublikowano

Mialem na mysli Rambo 1-3 np.

BTW Amerykanski Ninja to kult czlowieku.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Majkel Dudikof :wub:

Opublikowano

Czy tylko mi sie wydaje, czy ciezarowka w scenie poscigu jest identyczna z ta z Terminatora 2? Oczko do fanow?

Nie tylko Tobie, miałem to samo.

I założę się, że to CELOWO tak zostało zrobione :]

Opublikowano

Obejrzałem "Niezniszczalnych" i muszę przyznać, że film jest lepszy od "Salt". Mało tego, to wręcz... średniak. Widziałem tego lata tyle Hollywoodzkiego gó'wna, że Stallone w sumie zaskoczył mnie pozytywnie. Film jest debilny, wiadomo, ale momentami śmieszny i tylko czasami nudny. "Salt" była rzadziej śmieszna, częściej nudna i tak samo debilna, tak że przegrywa. Na pewno jest lepiej nakręcona, no ale co mnie to wali przy takim kretynizmie scenariusza, z kolei jako parodia "Niezniszczalni" są nieco lepsi.