Opublikowano 19 kwietnia 200916 l co to jest ta nowa opcja Kluby Fifa 09. bawi sie ktos w to ?? na czym polega itp. ?? i jak tu mecze rozgrywac Po prostu tworzy się klub, w którym się gra 10 na 10.Jest już forumowy FC Extreme więc jak chcesz to wbijaj .
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l a ja mam jedno pytanko , otóż gram z gościem wygrywam , a on nagle wychodzi to czy mi są dodawane jakieś punkty ? oraz drugie pytanko jest ktoś chętny na jakiegoś spara ? ;> bo nie chce mi się grać z gośćmi co wychodzą cały czas...
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l a ja mam jedno pytanko , otóż gram z gościem wygrywam , a on nagle wychodzi to czy mi są dodawane jakieś punkty ? oraz drugie pytanko jest ktoś chętny na jakiegoś spara ? ;> bo nie chce mi się grać z gośćmi co wychodzą cały czas... Jest walkower 3:0 dla ciebie i punkty lecą na twoje konto,Jak chcesz to zaproś mnie w tygodniu może coś zagramy.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Ja niestety nie moge sie zaoferowac (juz Blazeja rozczarowalem) bo u mnie za duzo sie dzieje ostatnio i niestety niekoniecznie dobrego, to i rzadziej przy konsolce...
Opublikowano 18 maja 200915 l 1. Czemu jak zagrałem kilka szybkich meczów meczów to nie mam statystyk i pozycji w rankingu, tylko same kreski. Mam jedynie napisane ilość zwycięstw i porażek przy nicku tam na górze ekranu gdy się wchodzi do centrum gracza czy jakoś tak. 2. W co najbardziej opłaca się grać w sieci? 3. Czemu nie ma nic o FC Extreme na PS3? Jest napisane że informacje niebawem od jakiegoś czasu.
Opublikowano 20 maja 200915 l a wiec : 2) jak obliczane sa pkt. za ktore mozemy kupowac sobie avatara na stronie ?? bo mam 2 razy wiecej meczy rozegranych a 3 razy mnie pkt. od kumpla Oprócz wygrywania pucharów koleś mógł również pograć trochę w UEFA EURO 2008. Punkty z obu tych gier się kumulują. Nie wiem jak wygląda sprawa z FIFĄ 08
Opublikowano 22 lipca 200915 l Jakie są różnice między wersją na X360 i PS3, a PC? Nie chodzi mi o różnice w oprawie, bo to jestem w stanie przełknąć. Gorzej jeśli sterowanie jest inne, a paleta zagrań ograniczona itp.
Opublikowano 22 lipca 200915 l Różnica jest kolosalna.Animacje,paleta zagrań,kompletnie inny silnik.Kupuj na konsolę jak coś.Żal wydać 80 zeta ? W skrócie FIFA na PC-(pipi),shit FIFA na konsole-za(pipi)ista gra
Opublikowano 22 lipca 200915 l w skrócie i uproszczeniu wersje ps3/x360 -identyczne pod względem oprawy,sterowania i gameplayu,niczym się nie różnią wersja na pc-gorsza grafika,gameplay,sterowanie,opracowana przez inny oddział EA Sports
Opublikowano 22 lipca 200915 l Nie chodzi o to, że waham się kupna konsoli i Fify - Xboxa mam od ponad dwóch lat, a w Fifę gram od dobrych paru miesięcy. Po prostu w moim mieście jest organizowany turniej na PC i stąd moje obawy. Gorsza grafika i animacje problemu raczej nie robią, ale jeśli mam się uczyć grać w zupełnie inną grę, to już słabo. Edytowane 22 lipca 200915 l przez w07t3k
Opublikowano 22 lipca 200915 l A uwierz mi, że odmienność animacji obu wersji to niebo, a ziemia i robi prawdziwą różnicę. Choć ja nawet w PC FIFA 07 bawiłem się nieźle.
Opublikowano 22 lipca 200915 l Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ?
Opublikowano 22 lipca 200915 l Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dream team squad glitch ,już z miesiąc temu się z tym spotkałem,dodatkowo podbijają statsy zawodników na maxa.....
Opublikowano 22 lipca 200915 l Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu?
Opublikowano 22 lipca 200915 l Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu? pewnie nie napisalby o tym natychmiast
Opublikowano 23 lipca 200915 l Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu? pewnie nie napisalby o tym natychmiast Nie doceniasz go... Ja bym Blazeja obstawial, bo gra non stop i szybko sie rozwinal... Ja to moge tylko podziwiac jak gra... Widzisz?
Opublikowano 23 lipca 200915 l spoko...to taki zarcik w oczekiwaniu na jego odpowiedz co do fifki to brakuje mi w opcje aby dalo sie ustawicz pore rozgrywania meczu...mowa o multi...osobiscie mnie drazni granie na Emirates Stadion za dnia chyba ze gdzies ta opcja jest? Edytowane 23 lipca 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 23 lipca 200915 l No nie ma niestety takiej opcji .Ja już mam poniekąd dość grania Realem.To Elastico Bombastico ->lol.To największy błąd tej FIFY . A co do żarciku o obraziłeś mnie nim śmiertelnie wyzywam Cie na pojedynek Szymku_PL !1 Ale co zagrać możemy,lubię z Polakami grać.Aha,właśnie mam taki problem,że z niektórymi nie da się połączyć,więc jakby co to zagramy w FIFE 10 .Wyśle Frien Requesta , k?
Opublikowano 23 lipca 200915 l Zawiesza Wam się gra przy rozpoczęciu albo początkowym loadingu meczu towarzyskiego? Zarówno u mnie jak i u kolegi na konsoli na dwóch innych wersjach gier i innych systemach konsol dzieje się tak samo. Po necie wszystko śmiga ale praktycznie nie jesteśmy w stanie zagrać ze sobą meczu na żywo przez ciągłe zwiechy, wie ktoś o co chodzi?