Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fullmetal Alchemist

Featured Replies

Opublikowano

Naprawde zaj.e.bi.ste te ostatnie odcinki. Szkoda ze raz w tygodniu tylko wychodza...

• Odpowiedzi 726
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moge cie zapewnic ze nie bedzie

• No nie poczytasz, bo mi się pisać nie chce, HEHEHE   Nie no, co do plusów brotherhooda masz w sumie rację. W pierwszej serii niepotrzebnie zrobili homunculusa z , zbyt oczywiste i na siłę to by

• A FMA to niby coś więcej? Litości.         Dla mnie odcinek mało ciekawy, bo po prostu główny ciężar przeszedł na akcję z Winry, która niestety nie dała rady tego dźwignąć, przez co mi się dłużył

Opublikowano

Cały odcinek za(pipi)isty, początek cyzli walka Al vs Kimblee i młody, walka ze slothem, z armią nieśmiertelnych. Nawet nie wiedziałem kiedy sie skończylo.

Takie pytanie. Obecne odcinki w mandze to które chaptery? Bo anime ma być niby tylko jeszcze 11 odcinków.

Opublikowano

Rowniez uwazam ze za(pipi)isty odcinek,akcja z

Heinkelem + dr Marcoh vs Kimblee

piekna.

Zastanawia mnie tylko

co sie dzieje z King Bradley,czyzby mial pojawic sie w najmniej oczekiwanym momencie?

Opublikowano
Zastanawia mnie tylko

co sie dzieje z King Bradley,czyzby mial pojawic sie w najmniej oczekiwanym momencie?

To chyba oczywiste, że nie wykitował, nawet opening to podpowiada.

Odcinek rzeczywiście za(pipi)isty a następny też zapewne zafunduje świetną animację walki.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Za(pipi)ista walka, wkurzony Mustang to jest to.

Opublikowano

Dzień dobry ;) Przepraszam, że się wtrącam ale mam prośbę

To jest opening to pierwszego odcinka z Brotherhood, który wczorajszego dnia oglądałem a ta piosenka mną zawładnęła, można prosić link do mp3? W takiej bardzo dobrej jakości jeśli można :).

Opublikowano

Bardzo dziękuję :) Nie spodziewałem się tak szybkiej i tak świetnej odpowiedzi ;) Dziękuje jeszzce raz ;)

Opublikowano

Ale Mustang zrobil roz(pipi) lol,nie sadzilem ze jest zdolny do takiego czegos,musial chlopak trenowac;] Zwiekszyl mase

Opublikowano

O ile wejście Mustanga było przekozackie, tak samo starcie z Envym już kiepściutkie (w sumie trudno to nawet nazwać starciem, raczej zabawą w kotka i myszkę). W ogóle okropnie lamerskie te walki Roy'a, koleś tylko sobie pstryka i leci ogień. Łuhuuuuł.

Opublikowano

Kur,.wa Mustang jest najlepszy w tym odcinku(i w poprzednim). Scena jak pokazują jak na pełnym wku,rwie rozwala Envy'ego jest mistrzowska. Tak samo jak Armstrong zaczął Sloth'a okładac piąchami. No mistrzowskie to wszystko. I w następnym odcniku moze coś fajnego pokażą z tatuśkiem.

Opublikowano

No Mustang pojechal troche, tylko czekalem az mu odwali i strzeli Rize albo Eda z ognia.

Opublikowano

Świetny. Nawet ckliwa pogadanka została zrealizowana znakomicie. Zrehabilitowali się za naiwne relacje między Edem/Winry a Scarem.

Armstrong jest cudowny, brakowało mi jego i jego gwiazdek. :]

Opublikowano

" My shoulder is back in !'

Umarłem w tym momencie.

Ep faktycznie, pomimo lekkiego przegadania, jest ZA-JE-BI-STY

Opublikowano

Armstrong to jest jednak kozak, jego walka ze Slothem swietna. Te ckliwe gadki i samobojstwo Envy jakies takie naciagane, ale to tylko anime.

Opublikowano

Nie czyta się tematu jak się nie oglądało aktualnego odcinka. Proste.

Opublikowano

Zwlaszcza, ze w tym temacie nowe posty pojawiaja sie tylko po nowym odcinku ;]

Opublikowano

A w necie panuje maly chaos bo ludzie mysla ze Ecrips to Eclipse tylko ktos literowke zrobil...

Anyway jak oceniacie nowa grupe? Przyzwyczailem sie do Eclipse mocno i trzeba niestety to zmienic,TMD mi jakos nie pasi,Ecrips imo ujdzie,narazie nie dopatrzylem sie jakis bledow.

Opublikowano

Napisy od Ecrips są naprawde świetne. A co z tym eclipse? Już nie będą wydawać subów? Co się stało?

Opublikowano

Ich translator wybiera się na studia do nipponlandu i musi teraz się uczyć oraz zarobić trochę hajsu, by nie umrzeć tam z głodu. Szkoda mu było porzucać fansubbing, ale RL było silniejsze, przynajmniej tyle mi wiadomo z IRC. Dla grupy, w której działają cztery osoby to zabójcze.

Opublikowano

Fajny odcinek, ale czekam na następny. Walka tatuśków zapowiada się wyśmienicie, chociaż skończy się pewnie na podnoszeniu ręki i czarowaniu kolców za ścian. Przecież panowie są już w takim wieku, że raczej ruszać się nie będą ;)

Opublikowano

Jest nowy ep od Eclipse. Dzisiaj szykuję sobie mały maraton bo jestem 5 odcinków do tyłu.