Skocz do zawartości

Extreme Party 6 (29/30 sierpien 2009)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

wysylaj swoje dane na adres ep6@psxextreme.pl

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 107,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

SUPER !!! 15 jadę na Koncert MADONNY do Warszawy to mam powód by więcej w Stolicy posiedzieć i poczekać :-) Na pewno mnie tam nie zabraknie z wrażeniami po występie Królowej :-)

Opublikowano

A jak ktoś nie zrobi rezerwacji to może wbić na EP, czy rezerwacja jest konieczna ?

Opublikowano

Fenix jak to jest ? A jeśli rezerwacja konieczna to do kiedy ją prowadzicie ?

Edytowane przez al fazeer

Opublikowano
Jakas eipa z Katowic sie zbiera ??

Ja sie wybieram :) może już w piątek pojade :)

Opublikowano

A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać? ;)

Opublikowano

Co się porobiło z Extreme Party? Dawniej ta impreza miała swój klimat. A teraz co, mamy przyjechać w garniakach i pod krawatem?

Osobiście wolę luźną atmosferę. "Zg-redy" zmienili się w zgredów. Zaczyna mi to pachnieć wapnem.

Opublikowano

A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać? ;)

I tak wiem ze przyjedziesz ;)

Opublikowano

Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme!

Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań:

- chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze?

- i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:)

- czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą?

- no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach?

serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz!

kubamiki@o2.pl

Opublikowano

O.o :o nie wiedziałem że będą zgredziole . Będę na tej imprezie po raz pierwszy...wiec biorę psx-y żeby mi się zgredziole podpisali xD :lol3:

Opublikowano

kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info???

Opublikowano
Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme!

Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań:

- chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze?

- i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:)

- czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą?

- no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach?

serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz!

kubamiki@o2.pl

Na pewno Was mama puści, jak zobaczy, że wszystkie zabawki z domu wynosicie? ;)

Opublikowano

pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebami, ze wam plastikowe gitary pokradli :/

Opublikowano

..no tak..polska mentalność..gratulacje wygadanych gęb panowie.. ktos odpowie na moje pytania?

Opublikowano

nie polska mentalność i wygadane gęby, tylko byś ogarnął relacje z poprzednich EP, biszkopcie, to byś wiedział, że co EP to jakieś konsole ginęły...

Opublikowano
  • Autor

kubamiki, przygotujemy stanowiska (tv) jesli uda sie zalatwic sprzet. Postaram sie aby mozna bylo wczesniej rezerwowac w miare zamkniete loze na terenie klubu. Naglosnienia odrebnego dla kazdego nie przewidujemy. Bedzie tylko jedno, ogolnoklubowe.

szrak, napisz jeszcze rezerwacje mailem z podaniem swoich danych. nikt nie bedzie sprawdzal jaki masz nick na forum.

Dark Serge, Shats, byliscie choc na jednym EP ze sie wymadrzasz i obrazasz? A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka?

Co sie porobnilo, ze kilka osob z dluzszym stazem na forum uwaza sie za kogs lepszego i wazniejszego od innych? Kreci was to, ze mozecie dopisac swoje gornolotne mysli? Chcecie mi odpowiedziec, to piszcie na PW.

Opublikowano

Fenix, kiedy mogę liczyć na odpowiedź na moją PM-kę? (wysłałem ok. miesiąc temu)

Opublikowano
kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info???

nieeee...na stronie ósmej pytałem się o rezerwacje i fenix napisał że należy wysyłać swoje dane na adres e-mail p6@psxextreme.pl

Opublikowano

a jakie dane dokladniej bo ja wyslalem imie, nazwisko i wiek nic wiecej

Opublikowano

Dzięki Fenix za odpowiedz! odezwe sie mailowo.

I dzieki za selekcje poważnych od buractwa na forum... jak takie guwniarsko-dentencyjne towarzycho (pol_litra, lucek, dark serge) bedzie na EP to rzeczywiście kupa... ale gdybysmy mieli sie tym przejmować musielibysmy zrzucic 10 krzyzyków z karku i zamontować pryszcze na twarzach, nie (lucek, dark serge, pol_litra)? wiec lepiej jak guwniarstwo zostanie w domku z mamciami, a dorosli wpadną ze swoimi plastikowymi instrumentami i dobrze sie pobawią z dojrzalymi graczami nie złodziejami! Dzieki! pozdrawiam! i do zobaczenia EP!

kubamiki