Opublikowano 24 maja 200915 l A jak ktoś nie zrobi rezerwacji to może wbić na EP, czy rezerwacja jest konieczna ?
Opublikowano 24 maja 200915 l Fenix jak to jest ? A jeśli rezerwacja konieczna to do kiedy ją prowadzicie ? Edytowane 24 maja 200915 l przez al fazeer
Opublikowano 26 maja 200915 l Jakas eipa z Katowic sie zbiera ?? Ja sie wybieram może już w piątek pojade
Opublikowano 26 maja 200915 l Ja sie wybieram może już w piątek pojade A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać?
Opublikowano 26 maja 200915 l Co się porobiło z Extreme Party? Dawniej ta impreza miała swój klimat. A teraz co, mamy przyjechać w garniakach i pod krawatem? Osobiście wolę luźną atmosferę. "Zg-redy" zmienili się w zgredów. Zaczyna mi to pachnieć wapnem.
Opublikowano 26 maja 200915 l Ja sie wybieram może już w piątek pojade A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać? I tak wiem ze przyjedziesz
Opublikowano 26 maja 200915 l Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme! Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań: - chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze? - i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:) - czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą? - no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach? serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz! kubamiki@o2.pl
Opublikowano 29 maja 200915 l O.o :o nie wiedziałem że będą zgredziole . Będę na tej imprezie po raz pierwszy...wiec biorę psx-y żeby mi się zgredziole podpisali xD :lol3:
Opublikowano 30 maja 200915 l kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info???
Opublikowano 30 maja 200915 l Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme! Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań: - chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze? - i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:) - czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą? - no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach? serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz! kubamiki@o2.pl Na pewno Was mama puści, jak zobaczy, że wszystkie zabawki z domu wynosicie?
Opublikowano 30 maja 200915 l pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebami, ze wam plastikowe gitary pokradli
Opublikowano 30 maja 200915 l ..no tak..polska mentalność..gratulacje wygadanych gęb panowie.. ktos odpowie na moje pytania?
Opublikowano 30 maja 200915 l nie polska mentalność i wygadane gęby, tylko byś ogarnął relacje z poprzednich EP, biszkopcie, to byś wiedział, że co EP to jakieś konsole ginęły...
Opublikowano 31 maja 200915 l Autor kubamiki, przygotujemy stanowiska (tv) jesli uda sie zalatwic sprzet. Postaram sie aby mozna bylo wczesniej rezerwowac w miare zamkniete loze na terenie klubu. Naglosnienia odrebnego dla kazdego nie przewidujemy. Bedzie tylko jedno, ogolnoklubowe. szrak, napisz jeszcze rezerwacje mailem z podaniem swoich danych. nikt nie bedzie sprawdzal jaki masz nick na forum. Dark Serge, Shats, byliscie choc na jednym EP ze sie wymadrzasz i obrazasz? A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka? Co sie porobnilo, ze kilka osob z dluzszym stazem na forum uwaza sie za kogs lepszego i wazniejszego od innych? Kreci was to, ze mozecie dopisac swoje gornolotne mysli? Chcecie mi odpowiedziec, to piszcie na PW.
Opublikowano 31 maja 200915 l Fenix, kiedy mogę liczyć na odpowiedź na moją PM-kę? (wysłałem ok. miesiąc temu)
Opublikowano 31 maja 200915 l kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info??? nieeee...na stronie ósmej pytałem się o rezerwacje i fenix napisał że należy wysyłać swoje dane na adres e-mail p6@psxextreme.pl
Opublikowano 31 maja 200915 l Jak będzie jakiś Street fighter & Tekken to wpadne akurat nie mam aż tak daleko z ŁDZ
Opublikowano 2 czerwca 200915 l a jakie dane dokladniej bo ja wyslalem imie, nazwisko i wiek nic wiecej
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Dzięki Fenix za odpowiedz! odezwe sie mailowo. I dzieki za selekcje poważnych od buractwa na forum... jak takie guwniarsko-dentencyjne towarzycho (pol_litra, lucek, dark serge) bedzie na EP to rzeczywiście kupa... ale gdybysmy mieli sie tym przejmować musielibysmy zrzucic 10 krzyzyków z karku i zamontować pryszcze na twarzach, nie (lucek, dark serge, pol_litra)? wiec lepiej jak guwniarstwo zostanie w domku z mamciami, a dorosli wpadną ze swoimi plastikowymi instrumentami i dobrze sie pobawią z dojrzalymi graczami nie złodziejami! Dzieki! pozdrawiam! i do zobaczenia EP! kubamiki