Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Keymaker to jest shooter do (pipi)y nędzy. Co ty z tym erpegiem masz? Przecież ci napisałem kilka postów wyżej jak ma się sprawa z kondycją Bethesdy na rynku i jej nową rolą. Nie widzisz jaki developer wewnętrzny Bethesdy robi Brinka? ten sam, który zajmował się latami tworzeniem shooterów i shooterów online pod skrzydłami ID Software. A że ID zostało kupione przez koncern ZeniMAX do której należy Bethesda Software (firma specjalizująca się w RPGach) to mamy shootera tworzonego pod banderą Bethesdy.

(pipi)a, Kluczniku, głupi nie jesteś więc myśl zanim coś skrobniesz :)

Edytowane przez Gooral

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobra, koniec o Scorp1onie, bo jeszcze pomyśli, że jest popularny

Każdy ma swoje 5 minut, forum to jeszcze nie powód do ekstazy :P.

Ludzie bez przesady z tym kokoszeniem Bethesdy - jakimiś uber producentami nie są (bo jeszcze ego im urośnie), każdy producent powinien pozwolić sobie na jakieś odskocznie - a nuż zdobędą fundusze na ciekawszy projekt.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Czekolada warto czasem spojrzeć na portoflio firmy o której się gada. http://www.bethsoft.com/eng/games/games_main.html

Mówię ci, Bethesda się niesamowicie wzbogaciła dzięki RPGom wydanym przez ostatnie siedem lat. Od Morrowinda przez Obka, aż po Fallouta 3 sprzedanego w milionach egzemplarzy. Dzięki temu rozszerza swoją ofertę oraz możliwości programistyczne kupując firmy (ID) lub współpracując z innymi(Splash Damage i Obsidian Entertainment). Nie pisze tego bo uwielbiam tą firmę. Po Morku ani razu nie wydała gry, która by mna zawładnęła jak TES III. Zarówno Obek jak i F3 to, po głębszym spojrzeniu, trochę płytkie tytuły w porównaniu z poprzednikami (Morek i Fallouty od Black Isle). Ale przedsiębiorczości im odmówić nie mogę. Na ciekawych, trochę spłaszczonych grach dorobili się ogromnych pieniędzy i na kolejnych projektach TESa, Falloutach czy nowych markach skierowanych do innych odbiorców (jak Brink) dorabiać się będa jeszcze większych sum. Prorokuję, że za kilka lat wyrośnie z nich nowy Ubisoft (Czyli multigatunkowy moloch).

Opublikowano

Mi bardziej chodziło o to że jeszcze na dźwięk "Bethesda" nie wszyscy łapią co jest kaman (nie jak w przypadku EA, Activision itp itd) mimo że ma na koncie ważne tytuły (seria The Elder Scrolls).

Życzę im dalszych sukcesów, a na Brinka jak już mówiłem czekam z zaciekawieniem. Znam dobrze ich portfolio i uważam że są raczej wciąż firmą "brnącą do stołka Big Fat Developers " pomimo lat swojej biegłej działalności.

• 1 rok później...
Opublikowano

Mała aktualizacja.

Do premiery pozostało niecałe 2 miesiące. Grą zainteresowałem się dopiero w czasie wybierania tytułu do zakupu ze zniżką -50% w muve.pl. Dziwnym trafem przełożyli premierę nowego Duke'a, także Brink wskoczył na jego miejsce w kolejce zakupów.

Dzieło Splash Damage, twórców legendarnego Enemy Territory Wolfenstein oraz słabego Quake Wars.

Kompendium wiedzy o Brink: http://www.fragworld.org/frag/brink/the-fragworld-brink-compendium.html

Gameplay z klasami:

Preview od GameTrailers: http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-brink/711887

Bonusy za preorder: http://bethblog.com/index.php/2010/08/17/brink-pre-order-bonuses-announced/

W skrócie Team Fortress 2 + Assassin's Creed + Borderlands. Do pełni szczęścia przydałoby się demo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś cicho w temacie. Gra ktoś? Zastanawiam się czy nie kupić dla multi ale recenzje są dosyć rozbieżne.

Opublikowano

ja mialem kupowac tylko recenzje mnie odrzucily ;/ i opinie graczy ponoc sa lagi ;) na dniach ma wyjsc patch wiec zobaczymy czy cos poprawi i pierwsze dlc ma byc za darmo w ramach przeprosin

Opublikowano

kupować się boję ( przy obecnych zapowiedziach na najbliższy miesiąc ( Wiedźmin 2, LA NOIR, Infamous 2, DN Forever), sprawdzę czy w wypożyczalni będą mieli , i jak co to pożyczę na kilka dni

Opublikowano

Oceny wahają się od 6 do 7,1 wiec hitu nie ma, a więc szkoda mi 200 zł jeżeli gierka nie przekracza progu 8, więc kasę zostawiam tak jak kolega wyżej na tytuły Infamous 2 L.A noir lub DN

Opublikowano

Pograłem chwilę i dosyć średnie, brak dynamiki starć, w singlu moja drużyna słabo sobie radzi a grafika to już zupełne zaskoczenie. Obraz jest dosyć nieostry (jakby jakieś ziarno) i całości dopełniają dogrywające się tekstury co jest dla mnie dziwne po tym co pokazał rewelacyjny Crysis 2. JA tych ludzi nie rozumiem - zrobią średnia grę ze słabą grafiką a potem jeszcze narzekają że przez największe tytuły na rynku nikt nie kupuje ich gry. Ostatnio zauważyłem odwrotna tendecje do tego co jest na PC ( kolejne gry przynajmniej starają się być lepsze graficznie i trzymać jakiś poziom) ale na konsolach tylko niektórym się chce dopracować grafikę do maximum ( killzone 3, Crysis 2 x360 version) a reszta olewa grafike robiąc absolutne minimum ( w homefront nieraz miałem problem z odróżnieniem przeciwnika od słupka koło którego stał) i liczą że sam gameplay się obroni. Sory za offtop :) Mogłem pożyczyć tą grę na 3 dni a nie na tydzień - przynajmniej 3 euro bym zaoszczędził

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

galem ostatnio w DNF i Homefronta wszyscy mówią ze to kiepskie gry ale mnie sie podobały bo nie zależy mi tylko na grafice, za to BRINK w ogole mnie odrzucił, co to w ogóle ma być? już ten starusieńki brothers in arms bardziej mnie ostatnio wciągnął. Dobrze ze Brinka tylko wypożyczyłem, he he u mnie 4 funty na 5 nocek:-)