Posted May 31, 200915 yr Pierwszy trailer z gry Front Mission Evolved http://www.gametrailers.com/video/e3-09-front-mission/49956 Wreszcie... tak długo czekam na jakąs informacje o moim ulubionej strategi turowej z elementami rpg... ale czy ta część dalej będzie strategią ??
May 31, 200915 yr Obawiam sie,ze zrobia jakas strzelanke (gdzies o tym czytalem). FRONT MISSION to jest to! Czekamy na wiecej info.
May 31, 200915 yr No, mowi sie ze to nie bedzie sRPG ... Sam CG dosyc dziwny..... Bo zaawansowaniem przypomina mi, czasy PSX'a .
May 31, 200915 yr Nie powiem kwadratowi kazali czekać na FM, jestem zaintrygowany tym co nam zaserwują bo puki co to nie wiele wiadomo trzeba czekać na jakieś konkretne info odnośnie gameplayu .... A ja już mam ochotę zagrać
May 31, 200915 yr No wreszcie jakaś nowa gra z mechami bo strasznie mało ich wychodzi. Ale czemu tps... Oby tylko wyszło z tego coś godnego uwagi, sam grałem tylko w wersję na snes'a (FM1) i muszę przyznać, że była genialna.
June 1, 200915 yr Screeny. Z tym, że z wersji na XO. http://www.gamekyo.com/newsfr31181_front-m...d-6-images.html
June 2, 200915 yr Author Tak wyglada ale w serii Front Mission takie widoki były zawsze podczaswalki wiec jest nadzieja ze jednak cos ze strategi zostanie.
June 3, 200915 yr No mogliby zostawić coś ze strategii, bo jakoś nie widzi mi się FM jako "czysta" gra akcji
June 3, 200915 yr "Brawo" dla Kwadratow za ten ciekawy a zarazem innowacyjny pomysl. FM5 nie zostalo przetlumaczone "bo tak". Minelo sporo czasu a Skłery serwuja nam TPS'a. Slyszalem, ze Vagrant Story 2 bedzie symulatorem grania na flecie poprzecznym...Firma z taka historia i znamiennymi seriami obrala bardzo dziwna droge ku przyszlosci. Zobaczymy co im wyjdzie z tego nowego FM. Edited June 3, 200915 yr by Machel
June 3, 200915 yr FM tak, jako strzelanka nie. Poyebało ich chyba dosłownie. Tak mało zostało im GODNYCH serii i jeszcze psują co mają?
September 26, 200915 yr ku@#$ dla nich juz nie ma zadnych swietosci, najpierw wycisneli z ff7 ile sie dalo a teraz z mojej ulubionej strategii robia strzelanke
September 26, 200915 yr szczerze to pierwsze slysze, byl maly spin off ktory byl strzelanka, ale jedynka chyba byla strategia
September 26, 200915 yr Lol przecież to nawet jak na strzelaninę wybitnie nie wygląda. Takie coś powinno nazywać się "Koreańskie MMO", bez jakiegokolwiek większego polotu czy rozmachu (!!). Nie dość że znieważyli serię, to jeszcze na marne . Edited September 26, 200915 yr by Dr.Czekolada
September 27, 200915 yr szczerze to pierwsze slysze, byl maly spin off ktory byl strzelanka, ale jedynka chyba byla strategia Fakt, nazywał się "Front Mission: Gun Hazard". Zdawało mi się, ze dwójka było scrollowanym shooterem. Zeby nie było - tez jestem wku.rwiony z tego powodu .
August 7, 201113 yr Jesli ktos jeszcze gra i chcialby w grze boostowac (online prawie nie istnieje, niestety), zachecam przylaczyc sie do rozgrywki codziennie o 20.00 czasu GMT. Wiadomosc te zamiescilem na kilku innych stronach, miejmy nadzieje, ze cos z tego wyjdzie... Alez ta gra jest nedzna )) Edited September 22, 201113 yr by Ken Marinaris